- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah insallahBepanthol gerçekten çok işe yaradi ben onermistin sanırım benimki de geçti çok şükür yinede baharatlı kabız olmayacak şekilde besleniyorum korkuma inşallah tekrarlamaz![]()
Canım ben 2 3 güne kadar meme reddi yasıyordum 15 20 gün çektim ama bırakmadım biberon vermedim mama vermedim emziği azalttım ağlaya bağıra emzirdim sınır krizleri gecirdim ağladım ettim derken çok şükür zafer benim oldu tekrar emmeye başladı. Varsa eğer meme reddi yaşayan biberon ve mamaya asılmayın hepten bırakıyorlar ne emerse uykuda emzirdim ayakta sallaya hoplaya ama emzirdim yaniKızlar iki ay kontrolünden geldik maşallah her şey normal gelişimi de çok iyiymiş . Meme reddi bu haftalarda oluyomus ne yaparsak yapalım atak haftası olarak değerlendiriliyor zorda olsa tuturmaya çalışacaksın illaki red olmaz huzursuzluk öyle yapar dedi kullandığınız ilaçlar vs değişik bişey yediğiniz varsa onlarda etki eder dedi. Kaka durumunu sordum günün önemi yok kaka katı olmadığı halde her şey normal degerlendiriliyomus zinco kullanıyorum onuda gunde 3 damla önerdi .
Çok sağol canım eline sağlık, maşallah diyelim aman nazar değmesinDüşünmemeye çalışıyorum ama aklımda hep ataklargerçi artık günlük değil anlık yaşar oldum çünkü bir an’ı bir an’ını tutmuyor
Dün bütün gün çok iyiydi akşam 9-10 gaz sancısı tutuyor 2 gündür normalde 6-12 veya 1’e kadar sürer uyumak istese de uyuyamazdı yavrum ama şimdi 9 gibi başlıyor o zaman hemen hazırladığı masaj yağıyla masaj yapıyorum. 10 gibi uyudu yine ama gazı olduğunda emmediği için 11 gibi uyandı emzirdim yatırdım. Gece 2:30 - 6:30 ve sabah 8:30 - 10:30 şeklinde uyandı
özelden yazıyorum şimdi
İçmeye başladım gündüzleri daha sakin gibi diyebilirim canım ama akşam uykuya geçişi etkilemedi, niyeyse hava kararınca benim bebeği sıkıntılar basıyor melisa rezene hiç bi şey kar etmiyor salla hopla zıpla yakında amuda kalkıcam o dereceMelisa çayı içen arkadaşlar faydasını gördünüz mü?
Gaz sorunları için doktorumuzun verdiği damlayı kullanıyorum bende rezene kimyon içiyorum canım bi nebze iyi geliyor ama tam anlamıyla rahatlamadık bebeğim işkence çekiyor resmen ne yiyeceğimi şaşırdım şu ilk aylar hayırlısıyla geçse diye bekliyorumSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir inşallah alışma evreleri bittimi gaz sorunları nasıl
Canım hiç mama vermiyorum ama bazen sütüm boş çıkmasin diye de biberonla verdim ama genelde çok acıkınca red olusuyo sinirleniyo onu fark ettim az oyalansin guzelce uyusun diyorum ona bile şıklık vermiyo altını da aldirmiyo bu sefer emzirdikten sonra olunca da kusuyo vazgeçmeyeceğim çok yapmiyo zaten çok şükür bı şekilde dediğin gibi ayakta zıplaya sesler aça aça sakinlesmesini sağlıyorumCanım ben 2 3 güne kadar meme reddi yasıyordum 15 20 gün çektim ama bırakmadım biberon vermedim mama vermedim emziği azalttım ağlaya bağıra emzirdim sınır krizleri gecirdim ağladım ettim derken çok şükür zafer benim oldu tekrar emmeye başladı. Varsa eğer meme reddi yaşayan biberon ve mamaya asılmayın hepten bırakıyorlar ne emerse uykuda emzirdim ayakta sallaya hoplaya ama emzirdim yani
Anneler aramizda büyük tuvaletini yaparken kanama ve aci yasayanlar vardı. Bende onlardan biriyim. 1 haftadir kantaron ve bepanthen kullandim kanama kalmadi acida eskisi kadar yok inşallah dahada iyi olur . Paylasmak istedim yasayanlara belki faydasi olur biliyorumki cok zor çünkü
Evet kantaron yagı pamugu yaga bulayıp makata koydum yatarken gun icindede bepanthen sürdüm iyi geldi tabi sicak su da cok iyi geliyor insallah sizede sifa olur cok zor yasamak bunuKantaron yağı mı? Bende bu aralar çok kötü durumdayım.
Emzirme danismani sargi bezi ya da tulbentle karbonatli suya batirarak silin demistiHanımlar pamukçuk için öneriniz varmı?
Hadi bakalim inşallah canim bize de haber ver durumlari. Misafirim vardi ustune bi de kolik bebe anami aglatti suan kafam bi milyonKızlar 3 gündür damla kullanıyordum ya artık vermene gerek yok, düzene girmiş dediilerde tekrarlarsa yine bu şekilde verebilirmişim. Bu akşam vermeyeceğim bakalım nasıl geçecek. Sürekli kullanım olmaması içimi daha da rahatlattı, darısı size inşallah
![]()
Dolunay89 B Bluangl
annemherseyim
Doğumdan bu yana 18 kilo gitti canimKizlar kilo verebiliuormusunuz ya ben hiçbir şekilde kilo veremiyorum
Ya kıyamam zor bir gün olmuş senin içinHadi bakalim inşallah canim bize de haber ver durumlari. Misafirim vardi ustune bi de kolik bebe anami aglatti suan kafam bi milyoneczaci ablayla en yakin zamanda gorusmem lazim
Ben 16 kilo almıştım 1 ayda 13’ü gitti. 3 kiloda şuan göğüslerim sanırımKizlar kilo verebiliuormusunuz ya ben hiçbir şekilde kilo veremiyorum