2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar pamukçuk için öneriniz varmı?
Biz eczaneye sorduk bir damla verdi bir iki kullanımda hemen geçti. Sonra yine cıktı çünkü düzenli kullanmak gerekiyormus. Yine aynısını kullandık...Sonra bir daha çıkmadı cnm. Diline damlatiyorsun. Adini hatırlayamadım şimdi.

Bebekleriniz kac dk emiyor? Benimki iki uc gundur 5-6 dk en fazla 10 dk emiyor normalde 20dk falan emerdi atak haftasindayiz o yuzden olabilir mi acaba. Doyuyordur diye umut ediyorum
Dr 5-10 arası normal artık büyüdükleri için dedi.Ancak bu ara sık sık az az çoğaldı ve ağlama olunca ağzında pamukçuk farkettim.Belliki rahat ememiyor.

Biz eczaneye sorduk bir damla verdi bir iki kullanımda hemen geçti. Sonra yine cıktı çünkü düzenli kullanmak gerekiyormus. Yine aynısını kullandık...Sonra bir daha çıkmadı cnm. Diline damlatiyorsun. Adini hatırlayamadım şimdi.
Damla aldım bugün çok kötü tadı hatta,zar zor bir kere damlattim ağzına çok tiksindi yazık.Kullanacagimda mecbur mantar enfeksiyonuymus çünkü

Ya kıyamam zor bir gün olmuş senin için 🙇🏼‍♀️ Özellikle misafir varken daha da zor oluyor bende yaşadım 1 kere. umarım bebişin uyumuştur da dinlenirsin sende 🙏
Bence de en yakın zamanda görüşmelisin eczacı hanımla. Bana keşke daha önceden tanışsaymışız dedirtti gerçekten. Bugün damlasını verme dediği için vermedim. Dünkü rutinde uyudu yine Demir. 10 gibi gaz sancısı olduğu için masaj yaptım, emzirdim, kucağımda hafif pışpışlayarak uyutacaktım ki gözleri kapanıyordu ama uyumadı bende yüzüstü yatırıp emziği verdim. 10 dk. kadar kıpırdadı ve sonunda kendi kendine uyudu. Bakalım gece nasıl geçecek.

Sende vakit kaybetmeden aramalısın eminim iyi gelecek hem sana hem bebeğine 😇
Cok kotu bi aksamdi valla afakanlar basti iyice. Bebis de simdi uyudu ben de kendimi yataga isinladim:) konuscam canim biran once halledip cozmem lazim su isi 🙇‍♀️

Diyet yapiyormusun
Evet cnm. Ama emziren annelere uygun şeyler yiyorum. Arada kaçamak yapsam da şekerli şeyleri kestim. Hurma,kayısı kuruyemiş falan yiyorum.. Bol su içiyorum. Ben doğumdan sonra kilo aldım. Şimdi karnım azaldı baya. Ama hala 10 kilo var vereceğim. Aynen devam.kilo sevmiyorum :(

Damla aldım bugün çok kötü tadı hatta,zar zor bir kere damlattim ağzına çok tiksindi yazık.Kullanacagimda mecbur mantar enfeksiyonuymus çünkü
Evet cnm benimki de beğenmedi ama yapacak bir şey yok. Yaptım onu. Bir daha da olmadı. Mamadan da kaynaklı olabilir. Ben mama degistirdim bir daha da olmadi

Hem de ne :) Şimdi bioenerji denen pek masum olmayan teknikler türedi, habis varlıklar işe dahil oluyor falan falan. Homeopatide de her hastalığın bir duygusal kokeni olduğuna inanılıyor, kaynak duygu keşfediliyor ve o duyguyu ortadan kaldiracak bir enerji yukleniyor bir maddeye. Tamam duyguyu keşfetmek kısmı aciklanabilir ama o duyguya iliskin enerjiyi nasil ürettin, nasil o suyun icine soktun, cok karanlık geliyor bana boyle düşününce.
korktum ben bir boyle düşününce🙄

Çok sağol canım eline sağlık, maşallah diyelim aman nazar değmesin😍

İçmeye başladım gündüzleri daha sakin gibi diyebilirim canım ama akşam uykuya geçişi etkilemedi, niyeyse hava kararınca benim bebeği sıkıntılar basıyor melisa rezene hiç bi şey kar etmiyor salla hopla zıpla yakında amuda kalkıcam o derece 😊

Gaz sorunları için doktorumuzun verdiği damlayı kullanıyorum bende rezene kimyon içiyorum canım bi nebze iyi geliyor ama tam anlamıyla rahatlamadık bebeğim işkence çekiyor resmen ne yiyeceğimi şaşırdım şu ilk aylar hayırlısıyla geçse diye bekliyorum 😐 uykusuzluğa ve bu darmadağın halime alıştım ama 😀 sen nasılsın sende durumlar nasıl?
Rezene kimyon denedim ama bende sanırım işe yaramadı çünkü ne Zaman içsem daha çok ağlıyo gazlı bir bebe ama hiç bir şekilde ilaç içmiyo zorla içirdiğimde direk kusuyo herşey gaz yapıyo hiç bişey yiyemiyorum içemiyorum tek yediğim tatlı yemek doğru düzgün yemeyi unuttum 🥺 inşallah geçer bian önce bizde rahatladığımız döneme geçiş yaparız 🤲🏻🙃

Evet cnm. Ama emziren annelere uygun şeyler yiyorum. Arada kaçamak yapsam da şekerli şeyleri kestim. Hurma,kayısı kuruyemiş falan yiyorum.. Bol su içiyorum. Ben doğumdan sonra kilo aldım. Şimdi karnım azaldı baya. Ama hala 10 kilo var vereceğim. Aynen devam.kilo sevmiyorum :KK43:
Helal olsun canim bende spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum zaten ev isleri hic bitmiyor bebek durmuyor surekli kanguruda dolaşıyoruz evin icin de 4 lt ye yakin su içiyorum ve hala da odem tutuyor vücudum

Back