Gözün aydın olsun canm çok sevdindimGünaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrrağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim
Oje yi bilmiyorum fakat arada bir sürülebilir bende güneş kremi mi sordum birde alkol içerikli tonigim vardı onu sordum kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi doktorumÇok alakasız ama Oje kullanabilen var mı aranızda, hamile iken oje süren de var sürmeyen de. Siz ne düşünüyorsunuz tırnak üzerine sürülen bir madde bebeği etkiler mi ?
Aman maşallah de olmasın insallahTek bulantısı olmayan ben mi kaldım ya olmasına iyi diyolar canım ama inş çabuk geçer
İnşallah duyarsın canımm ben de küçük bekliyordum 6hafta diyordum 7haftalıkmışız çok şükürBen de bugün gidiyorum saat 15:00 de bakalım biz duyabilecek miyiz? Benim şu an 6 hafta 2 gün ama takvime göre 7 hafta 2 gün. Korkuyorum bakalım duyabilecek miyiz?
Aminnn tatlımmm hepimize inşallahTebrik ederimmmmmm Allah kucağına almayı da nasip etsin canım❤❤❤❤
Nazar etmeyin kendinizeyalniz degilsin 1 haftadir cok sukur bulantim yok istahsizim ama olsun
Çook sağol canım inşallah sağ salim kucağımıza alalım hepimiz.Gözün aydın olsun canm çok sevdindim
Cildin alt katmanlarına kadar inmeyen bakım ürünlerinin zararı olmaz ki kokusu olmayan kremler sonuçta hani buram bırak koklasak neyse. Ki ben güneş kremi olmadan pencereden bile baksam leke oluyor sürmezsem muhtemelen benek benek olurum. Oje de tırnağa sürüldüğü için emilen bir ürün değil aslında sadece koklamayın demişler genelde araştırmalarımdaOje yi bilmiyorum fakat arada bir sürülebilir bende güneş kremi mi sordum birde alkol içerikli tonigim vardı onu sordum kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
Bende deniyeyimSürekli afedersiniz ama geğiriyorumeğer o olmazsa midem bulanacak hissi oluyor .
Son adet tarihime göre benimki küçük amaİnşallah duyarsın canımm ben de küçük bekliyordum 6hafta diyordum 7haftalıkmışız çok şükürgüzel haberlerini bekliyorum
Bende diyorum nerden çıktı bu gaz demek folik asit yapiyorMaşallah benim çok iyi sadece aşırı gazım var.
Yalnız şu var bazı folik asitler yapıyor onu bir araştırsın dr.una sorsun
Bende uyuyamiyorum o yüzden gittim ayrı yatakta yattım.bi süre sonra uyumusumEvet ilk canım. Biz de 4yıl bekledikinşallah herşey yolunda gider canım. Gece uyuyamadım ki. Kaç kere kalktım
Kaç haftalık canım doğum takvimini acmamissinDun beri miğde bulantısı bir hal oldum fenalar dayım
Cnm ne yaptin haber bekliyorum merakla guzel pit pitlarla gel insallaEvet ilk canım. Biz de 4yıl bekledikinşallah herşey yolunda gider canım. Gece uyuyamadım ki. Kaç kere kalktım
Yeni okufum canim gozun aydin cok sevindim darisi benim basima bana dua et cnm cuma gidicem insallah bende pit pit sesiyle gelirimGünaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrrağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Canııım çok sevindim çok mutluyum ben de duydum şükürler olsunGünaydınlaaaarrrrr
Önlem aldıktan sonra korkmayın. Gelir gelmez de duş alırsınız .Kızlar ben de cuma günü ilk defa gideceğim, virüsten gitmek istemiyordum ama gidersem sanki kendimi daha iyi hissedeceğim, sıkıntılı halim geçecek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?