2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözün aydın olsun canm çok sevdindim

Çok alakasız ama Oje kullanabilen var mı aranızda, hamile iken oje süren de var sürmeyen de. Siz ne düşünüyorsunuz tırnak üzerine sürülen bir madde bebeği etkiler mi ?
Oje yi bilmiyorum fakat arada bir sürülebilir bende güneş kremi mi sordum birde alkol içerikli tonigim vardı onu sordum kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi doktorum

Ben de bugün gidiyorum saat 15:00 de bakalım biz duyabilecek miyiz? Benim şu an 6 hafta 2 gün ama takvime göre 7 hafta 2 gün. Korkuyorum bakalım duyabilecek miyiz?
İnşallah duyarsın canımm ben de küçük bekliyordum 6hafta diyordum 7haftalıkmışız çok şükür güzel haberlerini bekliyorum

Oje yi bilmiyorum fakat arada bir sürülebilir bende güneş kremi mi sordum birde alkol içerikli tonigim vardı onu sordum kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi doktorum
Cildin alt katmanlarına kadar inmeyen bakım ürünlerinin zararı olmaz ki kokusu olmayan kremler sonuçta hani buram bırak koklasak neyse. Ki ben güneş kremi olmadan pencereden bile baksam leke oluyor sürmezsem muhtemelen benek benek olurum. Oje de tırnağa sürüldüğü için emilen bir ürün değil aslında sadece koklamayın demişler genelde araştırmalarımda

İnşallah duyarsın canımm ben de küçük bekliyordum 6hafta diyordum 7haftalıkmışız çok şükür güzel haberlerini bekliyorum
Son adet tarihime göre benimki küçük ama son adetim 2 mart normalde 7+3 olmam gerekiyorken 6+3 üm. Belki asıl şimdiki ultrasonda crl ölçümde görülür

Yeni okufum canim gozun aydin cok sevindim darisi benim basima bana dua et cnm cuma gidicem insallah bende pit pit sesiyle gelirim

Canııım çok sevindim çok mutluyum ben de duydum şükürler olsun Kucağımaza da almayı nasip etsin allah inş canım

Kızlar ben de cuma günü ilk defa gideceğim, virüsten gitmek istemiyordum ama gidersem sanki kendimi daha iyi hissedeceğim, sıkıntılı halim geçecek gibi geliyor

Kızlar ben de cuma günü ilk defa gideceğim, virüsten gitmek istemiyordum ama gidersem sanki kendimi daha iyi hissedeceğim, sıkıntılı halim geçecek gibi geliyor
Önlem aldıktan sonra korkmayın. Gelir gelmez de duş alırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…