- 19 Şubat 2015
- 229
- 408
- 103
- 33
Kesinlikle öyle ektiğimizi biçiyoruzHahah çok iyi
Bize çok karışır oldu bizim kızçe geçen babası kardeşini sallıyor(bütün gün uyumamıştı bende azıcık işime bakayım diye) yok sen niye sallıyorsun kardeşimi o sallanarak uyumuyor kio öyle değil bu şöyle değil kendisi biliyor herşeyi. Bende teknolojiye çok kapılmasını istemiyorum geçen geç saatte telefona bakıyorum diyor ki anne bu saat telefona bakmak gözlerini yormaz mı bence bakmamalısın
Söylediklerimiz ekmek su olarak bize geri dönüyor
İnşallah ciddi değildir ben ilk kanı göründe regl oldum sanıyorum sonra devamı gelmiyorBenim de 40 gün sürmüştü sonrasında ara ara kahverengimsi oluyor ama 1 gün sürmüyor bile. Bende böyle devam ederse gitmeyi düşünüyorum ciddi birşey değildir umarım
Dün akşam çok huysuzlandi uykuda çok bunaltmisti zeytinyağı verdim makatida uyardım ama ne gelen var ne giden bekleyeyim bariBen bu nedenle doktora götürdüm. 4 gün yapmamıştı. Doktorda 1 hafta yapmazsa getir demişti. O gün akşamına yaptı. Benim de esas olarak anne sütü günde 1 de mama aliyor. O günden beridir 4 günde 1 kaka yapıyor. Bazen 5. Gün yaptigida oluyor. Gaz çıkarmada sorun yoksa bekle
Sipralinde garantisi yok ki kaysa hamilesin öyle çok kişi biliyorum . Hatta bı tanidigimizin bağırsaklarını etkilemişti dediğin gibi iltihaplanir filan bı kısmı alındı. İğne benimde aklımda eşim pek korunmak istemiyoHiç birşey demedi canım eczaneden al iğneyi dedi aldım bugün vurdu 3 ay sonra vuracak tekrar kardeşim sipral taktirmisti kis çıktı kardesimde sipralden sonra enfeksiyon kapmış rahim
Muhtemelen ondan da kaynaklı basur olduğum için pek fazla şey tuketemez oldum korkumaCanım belki sende sıvı ağırlıklı besleniyorsan normal bikaç gün yapmaması, lifli gıdalar tüket havuç elma bol zeytinyağlı salata vs. gibi inşallah işe yarar yapar rahatlar
Canım basur oldum diye katı bişey yemiyorum ki korkuma çok fena acısı oluyo cunku ...Sen kabızlık çekiyor musun bu ara ? Ben kabız olunca bebeğim de oluyor çünkü. Sabah aç karnına kayısı yiyip üstüne su içiyorum ben 1 saat kadar da birşey yemiyorım
Eşref saatine denk gelmiş olabilir diyosun yani o zaman bu gece ak koyun kara koyun belli olacakEvet kızlar hazırsanız başlıyorum B BluanglDolunay89 annemherseyim 12’den önce uykuya geçmeyen oğlum 10’da uyudu ama az emdiği için 11’de emmek için uyandı tekrar emzirdim yatırdım. Saat 3 ve 5 ve 7 olmak üzere 3 kere uyandı emzirdim geri uyudu. 1 damla bunu nasıl yapabildi hala şaşkınım. Gaz içinde masaj yağı vermişti banyo yaptırdıktan sonra karnına masaj yaptım.
Beni sorarsanız ben 3’ten beri ayaktayım çünkü 1 haftadır ara ara emdiği göğsüm mastit oldu geceden beri ağrı çekiyorum. Duş aldım, sıcak soğuk kompres yaptım en son acı içinde emzirdim de şimdi biraz rahatladım. Yani nasibinde uyku yoksa bir sebepten yine uyuyamıyormuş insan
Buarada eczacı homeopati aromaterapi uzmanıymış. Alternatif tıp olarak geçiyor. Beni görmeden, konuşmadan karışımı yapmamasının sebebi buymuş yani kişiye özel hazırlıyormuş. Görüntülü arayıp telefonu sabit bir yere koymamı falan istemişti sebebi el hareketlerimi görmek istemesiydi, konuşurken de notlar aldı ve ben almam gerekeni aldım karışımı hazırlayacağım demişti. Bana her akşam 5 damla içeceğim 1 karışım hazırladı. Demir’e her gece 1 damla olacak şekilde bir karışım hazırladı. Onun dışında omega 3 ve probiyotik başladım.
Durumlar şimdilik böyle ama benim oğlum 1 gece iyi uyuyorsa 2. gece uyumuyor o yüzden iyi gecesine denk gelmiş olabilirizYarın gece gerçekten işe yarayıp yaramadığını göreceğim
Benimde şuan aynıı ibadetler konusunds sıkıntı insan nasıl davranacağını şaşırıyor özür mü sayılıyor yoksa adet gibi mi bilemiyorsunDaha aylarca boyle anormallik olacak sanirim. Normal yani ara kanamalar. Benim pıhtı pıhtı olmuştu 40 bittikten 10 gün sonra falan.
Benim normal kırmızı pıhtılı kana döndü.Daha temizleneli 8 9 gün olmuştu.Doktora da gittim kontrole bişey yok normal her şey yumurtlaman başladı dedi 40 başı oluyormuş öyle olmuşum kanamam 46 gün sürdü şimdi tekrar başladı Sezeryana has bir şey sanırımBenim de aynı. Hatta 4 gün sonra 60 gün olacak. Devam ederse doktora gideceğim artık. Kahverengi leke leke geliyor arada.
Ben normal doğum yaptım kanamam uzun sürdü benimde ilişkide kanama oldu buraya da yazmıştım normal mi bilmiyorum henüz regli olmadım tam oldum sanıyorum ama devamı gelmiyo kahveli sarımsı akıntı oluyo bı duzelmed
Belki içerde kaln kan pohtıları atılıyordur.Benim şuan kıpkırmızı kan ilişkiden sonra başladıBen normal doğum yaptım kanamam uzun sürdü benimde ilişkide kanama oldu buraya da yazmıştım normal mi bilmiyorum henüz regli olmadım tam oldum sanıyorum ama devamı gelmiyo kahveli sarımsı akıntı oluyo bı duzelmedi
Benimde sarımsı başladı arkası geldi şimdi kıpkırmızı anlayamıyorum adet mi değl mi kontrole de gittim her şey normal muayenede alttanda muayenr etti ultrasonlada baktı.Sebebini soracağım doktoruma bilgi alınca paylaşırım burda daBen 30 Kasım’da sezaryen oldum. Benimde aynı şekilde oluyor. Genelde çok az akıntı şeklinde kanama oluyor kahverengimsi. Bir kere sadece normal kanama oldu hatta regl oldum sandım ama devamı gelmedi. Hatta doktora gitsem mi diye düşünüyorum bende
Belki de ama benim içten distanda dikişim var onlardan da kaynaklı sanırımBelki içerde kaln kan pohtıları atılıyordur.Benim şuan kıpkırmızı kan ilişkiden sonra başladı
Ne güzelBenim büyük de 5.5 yaşında tam bir erken ergenlik yaşıyoruzzaten bu yaşlarda oluyormuş normalmiş. Aşırı meraklı çok soru soruyor ve çok bilmiş . Bugün bebeği emziriyorum bari dedim takip ettiğim yabancı bir dizi var emzirirken izleyeyim açtım diziyi . Tabi benimki bilgisayar bende olunca sıkılmaya başladı çizgi film de izleyemeyince. Anne dedi bu hayatta film izlemekten de çizgifilm izlemekten de daha önemli şeyler var izlemesene dedi . Mesela ne önemli oğlum deyince birbirimizi sevmek hadi kapat da sevişelim dedi benim oğlum sevmek anlamında kendisi hep sevişelim der
Tam 2 aylik oldugu siralarda aynrn sizin gibi oldu huzursuzluk yoktu aglama falan ama kakada yapmadi 3 gun sonra 5 gun yapmadi kendiliğinden duzeldi 1 max 2 gune yapiyot smdi mudahele etmedrn once biraz bekleyin iyiyse hic ellmeyin o bilir yapacağı zamaniYaptım canım onu da diyorum ya bu kadar gaza rağmen kaka gelmiyo ben anlamadım
Aynen canım bende aynı durumdayım. Tek başına dışarı bırakamıyorum ben. Aslına marttan sonra tam açarlarsa bende anaokuluna göndermek istiyorum ama açmazlarsa online anaokulunun bir faydası olmaz yine can sıkıntısıKesinlikle öyle ektiğimizi biçiyoruzbizim evde tv var ama yok aynı zamanda . Yani kanallar yok PC yi ekrana bağlayarak eşimle biz izliyoruz sadece dizi film vs. İkinci bebek doğduktan sonra maalesef istemesemde oğlum hergün en azından 2 saat bilgisayardan çizgi film izliyor. Ben bebekle uğraşırken çok sıkılıyor ee okula da yollamıyorum nerdeyse 1 yıldır çocuk da haklı diyerek izin veriyorum. Öğleden sonra aşağıya oynamaya da iniyor yoksa hiç enerjisi bitecek gibi değil mecbur yolluyorum. İkinci dönem marttan sonra en azından 3-4 ay son kez kreşe yollamayı düşünüyorum hem ilkokula hazırlık gibi olsun hem de havalar da ısınır iyice hastalık riski de azalır. Oğlum da ilkokula başlamadan son kez kreş günlerine arkadaşlarına döner sürekli çok özledim deyip duruyor zaten .
Biz eczacı arkadaşa ulaşabiliyor muyuzEvet kızlar hazırsanız başlıyorum B BluanglDolunay89 annemherseyim 12’den önce uykuya geçmeyen oğlum 10’da uyudu ama az emdiği için 11’de emmek için uyandı tekrar emzirdim yatırdım. Saat 3 ve 5 ve 7 olmak üzere 3 kere uyandı emzirdim geri uyudu. 1 damla bunu nasıl yapabildi hala şaşkınım. Gaz içinde masaj yağı vermişti banyo yaptırdıktan sonra karnına masaj yaptım.
Beni sorarsanız ben 3’ten beri ayaktayım çünkü 1 haftadır ara ara emdiği göğsüm mastit oldu geceden beri ağrı çekiyorum. Duş aldım, sıcak soğuk kompres yaptım en son acı içinde emzirdim de şimdi biraz rahatladım. Yani nasibinde uyku yoksa bir sebepten yine uyuyamıyormuş insan
Buarada eczacı homeopati aromaterapi uzmanıymış. Alternatif tıp olarak geçiyor. Beni görmeden, konuşmadan karışımı yapmamasının sebebi buymuş yani kişiye özel hazırlıyormuş. Görüntülü arayıp telefonu sabit bir yere koymamı falan istemişti sebebi el hareketlerimi görmek istemesiydi, konuşurken de notlar aldı ve ben almam gerekeni aldım karışımı hazırlayacağım demişti. Bana her akşam 5 damla içeceğim 1 karışım hazırladı. Demir’e her gece 1 damla olacak şekilde bir karışım hazırladı. Onun dışında omega 3 ve probiyotik başladım.
Durumlar şimdilik böyle ama benim oğlum 1 gece iyi uyuyorsa 2. gece uyumuyor o yüzden iyi gecesine denk gelmiş olabilirizYarın gece gerçekten işe yarayıp yaramadığını göreceğim
170 i ara yada edevlette ödemeler kısmında yazar tarihi ve nereye yattıgı cankmKızlar merhaba, benim doğum yardımı e devletten baktığımda ödeme aşamasında görünüyor du. Bugün postaneye gittim. Yatmamış dediler. İki taşıma değiştiriyoruz gidene kadar. Yakındaki postane kapanmış. Nasıl anlayacağım yattığını. Bugün rezil oldum yollarda.
Hadi inşallah işe yaramıştır şifa olur canım bugün kesin sonuç belli olurEvet kızlar hazırsanız başlıyorum B BluanglDolunay89 annemherseyim 12’den önce uykuya geçmeyen oğlum 10’da uyudu ama az emdiği için 11’de emmek için uyandı tekrar emzirdim yatırdım. Saat 3 ve 5 ve 7 olmak üzere 3 kere uyandı emzirdim geri uyudu. 1 damla bunu nasıl yapabildi hala şaşkınım. Gaz içinde masaj yağı vermişti banyo yaptırdıktan sonra karnına masaj yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?