2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeğim gün içerisinde bir ya da iki kere fiskirarark kusuyor surekli ikinma hareketi yapiyor bagirsaklarindan ses geliyor surekli kendiliginden alttan gaz cikarabiliyor bazen gazdan kivaraniyor zeytinyagi ile masaj yapiyorum karnina. yüzünde sırtında ve gogsunde kırmızı noktalar var sivilce gibi alerji durumundan suphendim doktora göturduk isilik olabilir çok sarmayın dedi bi iki gün geçti azaldı gibi alerji için nasıl takip yapmam lazım ya da net belirti nasıl oluyor

Kesinlikle öyle ektiğimizi biçiyoruz bizim evde tv var ama yok aynı zamanda . Yani kanallar yok PC yi ekrana bağlayarak eşimle biz izliyoruz sadece dizi film vs. İkinci bebek doğduktan sonra maalesef istemesemde oğlum hergün en azından 2 saat bilgisayardan çizgi film izliyor. Ben bebekle uğraşırken çok sıkılıyor ee okula da yollamıyorum nerdeyse 1 yıldır çocuk da haklı diyerek izin veriyorum. Öğleden sonra aşağıya oynamaya da iniyor yoksa hiç enerjisi bitecek gibi değil mecbur yolluyorum. İkinci dönem marttan sonra en azından 3-4 ay son kez kreşe yollamayı düşünüyorum hem ilkokula hazırlık gibi olsun hem de havalar da ısınır iyice hastalık riski de azalır. Oğlum da ilkokula başlamadan son kez kreş günlerine arkadaşlarına döner sürekli çok özledim deyip duruyor zaten .

Dün akşam çok huysuzlandi uykuda çok bunaltmisti zeytinyağı verdim makatida uyardım ama ne gelen var ne giden bekleyeyim bari

Hiç birşey demedi canım eczaneden al iğneyi dedi aldım bugün vurdu 3 ay sonra vuracak tekrar kardeşim sipral taktirmisti kis çıktı kardesimde sipralden sonra enfeksiyon kapmış rahim
Sipralinde garantisi yok ki kaysa hamilesin öyle çok kişi biliyorum . Hatta bı tanidigimizin bağırsaklarını etkilemişti dediğin gibi iltihaplanir filan bı kısmı alındı. İğne benimde aklımda eşim pek korunmak istemiyo

Sen kabızlık çekiyor musun bu ara ? Ben kabız olunca bebeğim de oluyor çünkü. Sabah aç karnına kayısı yiyip üstüne su içiyorum ben 1 saat kadar da birşey yemiyorım
Canım basur oldum diye katı bişey yemiyorum ki korkuma çok fena acısı oluyo cunku ...

Eşref saatine denk gelmiş olabilir diyosun yani o zaman bu gece ak koyun kara koyun belli olacak bugun buyuk gun 'uyudu lu' mujdeli haberini bekliyoruz canim insallah tesaduf degildir ise yaramistir da butun bebeler ve analari olarak bu damlaciktan nasipleniriz geçenlerde ben de o kadar yoğunlugun ustune mastit sıkıntısyla uğraştim insallah hemen geçer de rahatlarsin. Sana omega ve probiyotik baslatmasinin ozel bi sebebi var miymis yoksa emzirenler olarak herkesin mi kullanmasi gerekiyomus bebege cok mu etkisi varmis

Daha aylarca boyle anormallik olacak sanirim. Normal yani ara kanamalar. Benim pıhtı pıhtı olmuştu 40 bittikten 10 gün sonra falan.
Benimde şuan aynıı ibadetler konusunds sıkıntı insan nasıl davranacağını şaşırıyor özür mü sayılıyor yoksa adet gibi mi bilemiyorsun

Benim de aynı. Hatta 4 gün sonra 60 gün olacak. Devam ederse doktora gideceğim artık. Kahverengi leke leke geliyor arada.
Benim normal kırmızı pıhtılı kana döndü.Daha temizleneli 8 9 gün olmuştu.Doktora da gittim kontrole bişey yok normal her şey yumurtlaman başladı dedi 40 başı oluyormuş öyle olmuşum kanamam 46 gün sürdü şimdi tekrar başladı Sezeryana has bir şey sanırım

Belki içerde kaln kan pohtıları atılıyordur.Benim şuan kıpkırmızı kan ilişkiden sonra başladı

Benimde sarımsı başladı arkası geldi şimdi kıpkırmızı anlayamıyorum adet mi değl mi kontrole de gittim her şey normal muayenede alttanda muayenr etti ultrasonlada baktı.Sebebini soracağım doktoruma bilgi alınca paylaşırım burda da

Ne güzel benim kızımda anne kendilerimizi sevelim mi der hep küçükler olduktan sonra büyüklerede zaman ayıramaz olduk inşallah biraz düzene girerde artık her şey eskisi gibi olur

Yaptım canım onu da diyorum ya bu kadar gaza rağmen kaka gelmiyo ben anlamadım
Tam 2 aylik oldugu siralarda aynrn sizin gibi oldu huzursuzluk yoktu aglama falan ama kakada yapmadi 3 gun sonra 5 gun yapmadi kendiliğinden duzeldi 1 max 2 gune yapiyot smdi mudahele etmedrn once biraz bekleyin iyiyse hic ellmeyin o bilir yapacağı zamani

Aynen canım bende aynı durumdayım. Tek başına dışarı bırakamıyorum ben. Aslına marttan sonra tam açarlarsa bende anaokuluna göndermek istiyorum ama açmazlarsa online anaokulunun bir faydası olmaz yine can sıkıntısı

Kızlar 2 numara oğlum büyüdüğü için elimde kaldı. Kullanan var mı? Aldığım fiyattan göndereceğim. 120 adet 149 TL almıştım. Kargo ücreti ne kadar tutar bilmiyorum. Makul bişeyse kargoyu ben ödeyeyim. Almak isteyen olursa özelden yazabilir.

Eklentiler

• 6A5154FB-437C-43B7-BDD7-E4CC7EA62190.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 54
  • E6697C8F-4E9D-4FB0-9A22-B183E2580423.jpeg
    100,8 KB · Görüntüleme: 56
Biz eczacı arkadaşa ulaşabiliyor muyuz

170 i ara yada edevlette ödemeler kısmında yazar tarihi ve nereye yattıgı cankm

Hadi inşallah işe yaramıştır şifa olur canım bugün kesin sonuç belli olur sonucu bekliyoruz, bende geçen gün mastitle uğraştım aynı huzursuz olduğu günlerde memeyi tutmuyor, geçmiş olsun daha iyi misin düzeldin mi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…