2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Günaydin kizlar
Evde biraz iş yapmaya çalışsam hemen basim dönüyor halsiz düşüyorum tansiyonum düşer gibi usanmam gerekiyor hemen.hicbirsey yapamıyorum ya..
Bugün randevusu olanlardan güzel haberler bekliyoruz bizi merakta bırakmayın

Çok alakasız ama Oje kullanabilen var mı aranızda, hamile iken oje süren de var sürmeyen de. Siz ne düşünüyorsunuz tırnak üzerine sürülen bir madde bebeği etkiler mi ?

Ben asiri duygusallastim... annem ayva getirdi bugun aksam uzeri yiiyim dedim ayvayi görünce basladim aglamaya kendi kendime annemin hakkini nasil oderim diye
Ne kadar da samimi içten keşke yalnızca hamileler değil herkes bu kadar duygusal olsa dünya çok güzel bir yer olurdu

Günaydınlaaaarrrrr
Dünyanınnn ennn güzel melodisini duydum kızlaaarrr ağlamaktan kendime gelemedim. Doktorum samimi biri iyiki hatırlattı videoya alıyım da sana gönderirim dedi sağolsun. Ya bu nası bişey Rabbim herkese nasip etsin inşallah 7haftalıkmışız bebişimiz de 10mm miş doktorum herşey yolunda dedi çok şükür
Artık derinnn bir ohhhh çekebilirim

Ben de bugün gidiyorum saat 15:00 de bakalım biz duyabilecek miyiz? Benim şu an 6 hafta 2 gün ama takvime göre 7 hafta 2 gün. Korkuyorum bakalım duyabilecek miyiz?

Tebrik ederimmmmmm Allah kucağına almayı da nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…