- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
bende kabizlik yasadim duphalac diye bi surup wermisti doktorum tuwalete cikamadigin gunlerde ic demisti gayette ise yariyoKızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Kesinlikle katılıyorumCanım sana ve bütün arkadaslara tavsiyem müge anlı gibi içinde olumsuzluk barindiran programları izlemeyin. Zaten çok zor zamanlardan geciyoruz, yeterince moralimizi bozacak haberler aliyoruz. Kendinizi ve bebişinizi üzmeyin
Bende de var ya ovulasyondan beri bazen geçiyor bazen cok oluyorOlmaz mı kaşık ağrısı surekli var
Bende de var kabızlık sanırım gaz ve kabızlıkta biraz karın ve kasık ağrısı yapıyor bende, folik asitte mide ağrısı yapıyor reflü var bendeKızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
3 aydan sonra hamile yi işten çıkaramama kanunu değişti diye duymustum ama ins doğru değildirAynen, aksine hamile olduğunu tebliğ ettiğin andan sonra işten çıkarmaları durumunda dava söz konusu olursa sen kazanıyorsun evet. Yani kolay kolay çıkaramazlar. Bence 3 ay işten çıkarma yasağı geçince hemen söyle ya da geçmeden söyle sen bilirsin 3 aylık olduktan sonra söylemede sorun olmaz sanırım
Evet ilk canım. Biz de 4yıl bekledikAyy ne güzel ya ilk mi canım bizim ilk yavrumuz olacak Allah’ın izniylee ya♥ gizlice hüzünleniyorum ben de ya pıt pıt döktüm bugün bağlanıyo insan içine düşer düşmez biz bir de 5 yıl bekledik de bu sıpayııı
Evet canım 3 nisandı aynı gidiyoruzKIz senindemi ilk kontrolun 3 nisandi herseyde bir gidiyor duyarsin canim zaten o nokta gibi keseler simdi kocaman olmuşlar
Kayısı erik hoşafı belki ise yarayabilir bol bol da suKızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
Ben de 7de kalktım canım ya çok heyecanlıyım o kapının önünde beklerken bayılmasaydım iyiEvet ilk canım. Biz de 4yıl bekledikinşallah herşey yolunda gider canım. Gece uyuyamadım ki. Kaç kere kalktım
:)) normaldir diyorlar ama bilemedimYa bu duygusallık işi ne olacak bilmiyorum Müge Anlı’daki konulara ağlıyorum sürekli anasını arayan çocuklar çocuğunu arayan analar vs
Ben pek bu tarz şeylere inanmıyorum. Yanı tesadüf olduğunu düşünüyorum:) ama çocuk belli bir aydan sonra kulakları gelişince sizi duyup tepki verecekmiş. O zaman belki ise yarar bilmemki:)Canlar bugun 2 defa dogum yapmis samimi bir arkadasimla görüştüm. Simdiden konuşmamı söyledi mesela dus alirken dogunca senide boyle ilik suda yikayacagim diyip oksamis ilk kizini simdi hep ilik suda dus aliyomus 2. De hafif sicak suda ovalamis kizcesini ilik sudan nefret ediyomus 1. Kizin aksine yani diyoki mutlu ol hislerini ona anlat dusa girdiğinde karnini ovala asla strese sokma kendini dedi. Ve mutlaka daha dogmadan sevdigin insanlarla tanistir dedi.Bilmiyorum burda daha once dogum yapan arkadaslar var bole durumlar basiniza geldimi. Ben daha erken diyodum ama yok dedi simdiden onu rahatlat sonra zorluk cekmezsin dedi cok garip oldum
İhtiyaç 400mcg zaten canım ilaçta 800mcg var anldığım kadarıylaKızlar aranızda DECAVİT multi vitamin kullanan var mı? Doktor bana yazdı dün. Ancak içindeki folik asit değeri 0.8 mg. Bana az geldi. Eve gelince farkettim, doktora soramadım oyüzden.
Canım ben hiç olmadım. Nerdeyse her sabah afedersin tuvalete çıkarım bu sabah dahil. Akşam mutlaka yarim bardak kefir içiyorum. Diyetisyenim vermişti bagirsaklarini çalıştırır diye belki onun faydasıdır. Istersen içebilirsen akşam 10 gibi falan tüket 1 çay bardağı gibiKızlar çok ciddi bir sorundan bahsedeceğim aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı? 11 haftalık hamile olan arkadaşım da 6-7-8 . haftalarında hep kabızlık yaşadı maalesef bende yaşıyorum sizde durumlar nasıl öneriniz nedir ?
O zaman bu durumda da fazla olmuyor mu canımİhtiyaç 400mcg zaten canım ilaçta 800mcg var anldığım kadarıyla
Ben hamile kalmadan önce probiyotik kullanıyordum ama sonra bıraktım bugün doktora soracağım bakalım devam etmemde sorun var mı?Canım ben hiç olmadım. Nerdeyse her sabah afedersin tuvalete çıkarım bu sabah dahil. Akşam mutlaka yarim bardak kefir içiyorum. Diyetisyenim vermişti bagirsaklarini çalıştırır diye belki onun faydasıdır. Istersen içebilirsen akşam 10 gibi falan tüket 1 çay bardağı gibi
Folik asit fazlası idrarla atılıyor vücutta depolanan bir vitamin değil o yüzden günlük almak gerekiyor canım. İhtiyac 400 ama zaten muhtemelen yumurta yeşil yapraklı sebzelerden alıyorsun folik asit takviyesi bu yüzden veriliyor fazlası atıldığı için.O zaman bu durumda da fazla olmuyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?