Ben de dün çıkardım. Kışlık tulumu vardı. Battaniye almadım.Ben dün çıkardım hava güzeldi daha 2 aylik olmadik bile tabi üzerini kalin giydirdim tulumu vardı baya kalın onu giydirdim uzerinede battaniyeyle sardim bebek arabasina yatırdım çıktım. Ama baya iyi uyudu 2 saate yakın yürüdük en son eve yaklaşırken uyandi
Mama versen de sutunu mutlaka 3 saatte bir sag canim en onemlisi bence bu ben de gecen hft cok azalmisti sancisindan dolayi emmek istemiyodu bende mama veriyodum hep baktim azalmaya basladi surekli sagdim toparladi sonra memelerin o donguden cikamamasi lazim sag at buzluguna en kotu. Bi de yesillik ozellikle dereotu. Her yemegine kahvaltina dahi ekle. Bestlak damlayi biliyosndr zten bunlar bende ise yarayan seylerKızlar nasılsınız? Benim Lidyanın ameliyat mevzuları ortaya çıkınca sütüm yok denecek kadar azaldı anne sütünü daha çok kusuyor diye korkumdan da daha çok mamaya dayandım sanırım ama hiç değilse 6 ay emsin istiyorum. Canım çok sıkkınnurse momma şurup içiyorum başlarda işe yaradı 2. Kutuya geçtik baya azaldı sütüm sizce napiim?
Benim oğlumda emmede sıkıntı yasiyo ama ben ne yapip ne edip 1 haftadan beri emziriyorum dayanın sabredin süt emdikçe ve sağdıkça çoğalir emzir ve sağ başka bir şey yok yapacakKızlar nasılsınız? Benim Lidyanın ameliyat mevzuları ortaya çıkınca sütüm yok denecek kadar azaldı anne sütünü daha çok kusuyor diye korkumdan da daha çok mamaya dayandım sanırım ama hiç değilse 6 ay emsin istiyorum. Canım çok sıkkınnurse momma şurup içiyorum başlarda işe yaradı 2. Kutuya geçtik baya azaldı sütüm sizce napiim?
Ben de problem yasiyorum ama ben sebebini biliyorum gaz sancisindan dolayi emmek istemiyo. Belki seninkinde de oyle bi problem vardir emerken agliyosa kizariyosa sanci vurdugu icin bi sure sonra emmek istemiyolarKızlar oğlum 2 aylik 1 haftadır emmede problem yasiriyorum zar zor emiyo ama bi şekilde 3 saati geçmeyecek derecede emziriyorum 10 dk 15 dk bazen 20 dk sizde de böyle durum var mı memeyi reddetme emmek istememe gibi. Doktora gittim detaylı bir şekilde muayne oldu çok şükür gayet sağlıklı acaba ataklardan dolayı filan mi. Çok üzülüyorum emmeyi bırakacak diye
Teşekkür ederim canım ayrıntısıyla anlatmışsınSadece indirirken ödeme yaptım şu ana kadar. Ekstralar bölümü var orda beyaz gürültü, sesli kitap, e-kitap,müzik var. Bunlar için tekrar ödeme istiyor ama bence gerek olmadığı için önemli şeyler değil. Onun dışında hangi ataktaysa onunla ilgili şeyler oluyor ekranda . Atak belirtisi ve atak sonrası becerileri tikleyip takibini yapabiliyosun. Ataklarını hafta ve tarihsel bir haritası da oluyor ayrıca bebeğin doğum tarihine göre düzenliyo. Belki gereksiz olarak düşünülebilir. neyle ne zaman karşılaşacağımı takip etmek benim hoşuma gitti. Bi de benimki ataklarla uyumlu gidiyo tarihlerde. Bikaç görsel atayım şöyle mesela örnek videolar da oluyo uygulama içinde
Eki Görüntüle 2777413 Eki Görüntüle 2777414
Son 2-3 haftadır bende yaşıyorum aynı sorunu, bir göğsümü 2-3 gün hiç emmedi o tarafa yatırdığımda bile ağlamaktan katılıyordu. Hatta mastit oldum. Emmediği süre boyunca sağdım sürekli. Sonra sakinken ara ara teklif ettim. Şimdi tekrar almaya başladı. Emzik veya biberon kullanıyor musun? Ben emzik vermeye başladıktan sonra olmaya başladı.Kızlar oğlum 2 aylik 1 haftadır emmede problem yasiriyorum zar zor emiyo ama bi şekilde 3 saati geçmeyecek derecede emziriyorum 10 dk 15 dk bazen 20 dk sizde de böyle durum var mı memeyi reddetme emmek istememe gibi. Doktora gittim detaylı bir şekilde muayne oldu çok şükür gayet sağlıklı acaba ataklardan dolayı filan mi. Çok üzülüyorum emmeyi bırakacak diye
Canım alerjik bir durum yoksa tahin pekmez veya helva yiyebilirsinKızlar nasılsınız? Benim Lidyanın ameliyat mevzuları ortaya çıkınca sütüm yok denecek kadar azaldı anne sütünü daha çok kusuyor diye korkumdan da daha çok mamaya dayandım sanırım ama hiç değilse 6 ay emsin istiyorum. Canım çok sıkkınnurse momma şurup içiyorum başlarda işe yaradı 2. Kutuya geçtik baya azaldı sütüm sizce napiim?
Biberon kullanmadım desem yeri. Ama doğduğundan beri emzik kullanıyoruz. Benimde öyle koluma yatırır yatırmaz başlıyo ağlamaya psikolojim bozuldu artıkSon 2-3 haftadır bende yaşıyorum aynı sorunu, bir göğsümü 2-3 gün hiç emmedi o tarafa yatırdığımda bile ağlamaktan katılıyordu. Hatta mastit oldum. Emmediği süre boyunca sağdım sürekli. Sonra sakinken ara ara teklif ettim. Şimdi tekrar almaya başladı. Emzik veya biberon kullanıyor musun? Ben emzik vermeye başladıktan sonra olmaya başladı.
Ben meme reddi yasıyorum sen de biberon reddi yaşıyorsun galiba bu çocuklar gerçekten çok ilginçKizlar, benim kizim da biberon almiyor kesinlikle, bir hafta oncesine kadar aliyordu ama birakti tamamen. Calismaya baslayinca ne yapacagim bilmiyorum kara kara dusunuyorum. Kasikla vermeye calistim onda da agzinda tutuyor, yutmak istemiyor. Acken de denedim belki alir diye almiyor biberonu, ogurur gibi yapip cikariyor agzindan. Biberon ayni, ne degismis olabilir, benzer durum yasayan var mi?
Buarada bebekler annenin yüzünden stresi anlıyorlar. Koluna yatırdığında endişeli baktığında bile etkileniyorlarmış. Ben gülerek, konuşarak vermeye çalıştım. Almadığı göğsü çok ısrar edince diğer göğsümü de almadı bir süre o yüzden keyfi yerindeyse teklif ettim. Bir de göğsümü açtım ayakta yatar pozisyonda göğsümün kenarına doğru ağzını getirdim o sırada aranmaya başlıyor ya yavaş yavaş göğüs ucuma yaklaştırdığımda tuttu sonra oturup emzirmeye devam ettim. Bunu deneyebilirsin o şekilde alacaktır.Biberon kullanmadım desem yeri. Ama doğduğundan beri emzik kullanıyoruz. Benimde öyle koluma yatırır yatırmaz başlıyo ağlamaya psikolojim bozuldu artık
Evet canim maalesef. İse baslayacak olmasam sorun degil emzireyim ama nasil olacak bilmiyorum. Ac birakip biberonu alana kadar zorlamak da istemiyorumBen meme reddi yasıyorum sen de biberon reddi yaşıyorsun galiba bu çocuklar gerçekten çok ilginç
Ben de ayakta vermeye çalışıyorum önce sonra oturuyorum. Bi ara ten tene teması denedik aldı ama sonra 2 3 defadan sonra ondada almadiBuarada bebekler annenin yüzünden stresi anlıyorlar. Koluna yatırdığında endişeli baktığında bile etkileniyorlarmış. Ben gülerek, konuşarak vermeye çalıştım. Almadığı göğsü çok ısrar edince diğer göğsümü de almadı bir süre o yüzden keyfi yerindeyse teklif ettim. Bir de göğsümü açtım ayakta yatar pozisyonda göğsümün kenarına doğru ağzını getirdim o sırada aranmaya başlıyor ya yavaş yavaş göğüs ucuma yaklaştırdığımda tuttu sonra oturup emzirmeye devam ettim. Bunu deneyebilirsin o şekilde alacaktır.
Eds yi araştır canım. Memeye ince bir kablo bağlayıp mamayı o şekilde veriyorsun hem karnı doyuyor hem süt üretimi için beyne uyarı gidiyor. Sütüm de artar bebeğin de memeden soğumazKızlar nasılsınız? Benim Lidyanın ameliyat mevzuları ortaya çıkınca sütüm yok denecek kadar azaldı anne sütünü daha çok kusuyor diye korkumdan da daha çok mamaya dayandım sanırım ama hiç değilse 6 ay emsin istiyorum. Canım çok sıkkınnurse momma şurup içiyorum başlarda işe yaradı 2. Kutuya geçtik baya azaldı sütüm sizce napiim?
Biberon alıyor mu canımKızlar oğlum 2 aylik 1 haftadır emmede problem yasiriyorum zar zor emiyo ama bi şekilde 3 saati geçmeyecek derecede emziriyorum 10 dk 15 dk bazen 20 dk sizde de böyle durum var mı memeyi reddetme emmek istememe gibi. Doktora gittim detaylı bir şekilde muayne oldu çok şükür gayet sağlıklı acaba ataklardan dolayı filan mi. Çok üzülüyorum emmeyi bırakacak diye
Canım ben eczaneden 280 aldım ikinci ay aşılarını yaptıktan sonra hemşire onu da yaptı bir de dördüncü ay bir daha yapılacakmışrota virusu asisi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz?
Aliyo almaz olur mu ama vermiyorum şu an hepten memeyi bırakmasın diyeBiberon alıyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?