2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de dün çıkardım. Kışlık tulumu vardı. Battaniye almadım.

Kızlar nasılsınız? Benim Lidyanın ameliyat mevzuları ortaya çıkınca sütüm yok denecek kadar azaldı anne sütünü daha çok kusuyor diye korkumdan da daha çok mamaya dayandım sanırım ama hiç değilse 6 ay emsin istiyorum. Canım çok sıkkın nurse momma şurup içiyorum başlarda işe yaradı 2. Kutuya geçtik baya azaldı sütüm sizce napiim?

Mama versen de sutunu mutlaka 3 saatte bir sag canim en onemlisi bence bu ben de gecen hft cok azalmisti sancisindan dolayi emmek istemiyodu bende mama veriyodum hep baktim azalmaya basladi surekli sagdim toparladi sonra memelerin o donguden cikamamasi lazim sag at buzluguna en kotu. Bi de yesillik ozellikle dereotu. Her yemegine kahvaltina dahi ekle. Bestlak damlayi biliyosndr zten bunlar bende ise yarayan seyler

Benim oğlumda emmede sıkıntı yasiyo ama ben ne yapip ne edip 1 haftadan beri emziriyorum dayanın sabredin süt emdikçe ve sağdıkça çoğalir emzir ve sağ başka bir şey yok yapacak

Kızlar oğlum 2 aylik 1 haftadır emmede problem yasiriyorum zar zor emiyo ama bi şekilde 3 saati geçmeyecek derecede emziriyorum 10 dk 15 dk bazen 20 dk sizde de böyle durum var mı memeyi reddetme emmek istememe gibi. Doktora gittim detaylı bir şekilde muayne oldu çok şükür gayet sağlıklı acaba ataklardan dolayı filan mi. Çok üzülüyorum emmeyi bırakacak diye

Ben de problem yasiyorum ama ben sebebini biliyorum gaz sancisindan dolayi emmek istemiyo. Belki seninkinde de oyle bi problem vardir emerken agliyosa kizariyosa sanci vurdugu icin bi sure sonra emmek istemiyolar

Teşekkür ederim canım ayrıntısıyla anlatmışsın indirdim bende kullanmaya başladım. Dediğin gibi güzel bir uygulamaymış

Son 2-3 haftadır bende yaşıyorum aynı sorunu, bir göğsümü 2-3 gün hiç emmedi o tarafa yatırdığımda bile ağlamaktan katılıyordu. Hatta mastit oldum. Emmediği süre boyunca sağdım sürekli. Sonra sakinken ara ara teklif ettim. Şimdi tekrar almaya başladı. Emzik veya biberon kullanıyor musun? Ben emzik vermeye başladıktan sonra olmaya başladı.

Canım alerjik bir durum yoksa tahin pekmez veya helva yiyebilirsin

Biberon kullanmadım desem yeri. Ama doğduğundan beri emzik kullanıyoruz. Benimde öyle koluma yatırır yatırmaz başlıyo ağlamaya psikolojim bozuldu artık

Kizlar, benim kizim da biberon almiyor kesinlikle, bir hafta oncesine kadar aliyordu ama birakti tamamen. Calismaya baslayinca ne yapacagim bilmiyorum kara kara dusunuyorum. Kasikla vermeye calistim onda da agzinda tutuyor, yutmak istemiyor. Acken de denedim belki alir diye almiyor biberonu, ogurur gibi yapip cikariyor agzindan. Biberon ayni, ne degismis olabilir, benzer durum yasayan var mi?

Ben meme reddi yasıyorum sen de biberon reddi yaşıyorsun galiba bu çocuklar gerçekten çok ilginç

Biberon kullanmadım desem yeri. Ama doğduğundan beri emzik kullanıyoruz. Benimde öyle koluma yatırır yatırmaz başlıyo ağlamaya psikolojim bozuldu artık
Buarada bebekler annenin yüzünden stresi anlıyorlar. Koluna yatırdığında endişeli baktığında bile etkileniyorlarmış. Ben gülerek, konuşarak vermeye çalıştım. Almadığı göğsü çok ısrar edince diğer göğsümü de almadı bir süre o yüzden keyfi yerindeyse teklif ettim. Bir de göğsümü açtım ayakta yatar pozisyonda göğsümün kenarına doğru ağzını getirdim o sırada aranmaya başlıyor ya yavaş yavaş göğüs ucuma yaklaştırdığımda tuttu sonra oturup emzirmeye devam ettim. Bunu deneyebilirsin o şekilde alacaktır.

Ben meme reddi yasıyorum sen de biberon reddi yaşıyorsun galiba bu çocuklar gerçekten çok ilginç
Evet canim maalesef. İse baslayacak olmasam sorun degil emzireyim ama nasil olacak bilmiyorum. Ac birakip biberonu alana kadar zorlamak da istemiyorum

Ben de ayakta vermeye çalışıyorum önce sonra oturuyorum. Bi ara ten tene teması denedik aldı ama sonra 2 3 defadan sonra ondada almadi

Eds yi araştır canım. Memeye ince bir kablo bağlayıp mamayı o şekilde veriyorsun hem karnı doyuyor hem süt üretimi için beyne uyarı gidiyor. Sütüm de artar bebeğin de memeden soğumaz

Biberon alıyor mu canım

rota virusu asisi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz?
Canım ben eczaneden 280 aldım ikinci ay aşılarını yaptıktan sonra hemşire onu da yaptı bir de dördüncü ay bir daha yapılacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…