Bizim bebek arabası normal olanlardan dı pusetide ucuz yollu bisey almıştım hic de pisman olmadim çünkü puseti hic diyecek kadar az kullandik. Oto koltuguda zaten hemen gerekli değil çünkü yolculuk esnasında bebek surekli emmek istiyor koymaya vaktin bile kalmıyor içine. Gideceginiz yerlerin sureside onemli tabi. Ben memlekete 5 saatlik yerdeyim oğlumu yolda koltuguna koymaya vakit bilr kalmiyodu ya emiyordu ya gaz çıkarıyorduk felan derken varmıs oluyoduk.Arkadaşlar yardım lütfen.. tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Bebek arabasi arayışına girdik. Ve aklımızda deli sorular..
Oto koltuğu mu alsak 0-36 ve tek bebek aranası mı yoksa puset +Bebek aranası alıp oto koltuğunu sonra mı alsak ?? Hangi marka alsak??
Amin canim aminMaalesef benimde bebeğimin sağ testisinde su birikintisi çıktı mesela bu ay kontrolünde 1 yaşına kadar geçer ama fıtık mı değil mi diye baktır yine de dedi yönlendirdi henüz gitmedimArka bıngıldak açık hala dedi bi de onu kafaya taktım.. Allah dermansız dert vermesin kuzum nabalım
Biz mamas papas ocarra bebek arabasi ve ona uyumlu puseti aldik oto koltugu biraz buyudugu zaman alacagiz memnunuz arabadanArkadaşlar yardım lütfen.. tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Bebek arabasi arayışına girdik. Ve aklımızda deli sorular..
Oto koltuğu mu alsak 0-36 ve tek bebek aranası mı yoksa puset +Bebek aranası alıp oto koltuğunu sonra mı alsak ?? Hangi marka alsak??
Canım öyle bişey mi varmis benim bebeğimin alnında ve gözlerimin üstü kızarık ama dogum lekesi denildi iki yaşına kadar geçermiş geçmezse bile rengi acilacakmis omurliginin bitiminde de de var daha yoğun ama ilginç bı araştırayımAllah allah ne tuhaf rahatsizliklar var ya benim de bugün bi seye canim sıkıldı benim oğlanin iki kaşinin ortasinda cok hafif bi kirmizilik vardi ben de dogum lekesi geçer gider önemsemiyodum daha yeni takip ettigim bi doktor tesadüf onu ele almis gül hastaligi diye
Araştir canim ben de yeni ögrendim valla hatta sana resim atayim doktorun yazisinin sen de bi arastir bakalimCanım öyle bişey mi varmis benim bebeğimin alnında ve gözlerimin üstü kızarık ama dogum lekesi denildi iki yaşına kadar geçermiş geçmezse bile rengi acilacakmis omurliginin bitiminde de de var daha yoğun ama ilginç bı araştırayım
Aa benim kizinda gozunun ustunde kizariklik var hic onemsememistim banada yaziyi atabilir misinAraştir canim ben de yeni ögrendim valla hatta sana resim atayim doktorun yazisinin sen de bi arastir bakalim
3 aylıkken yapılmıyor muydu ?Medicalpark da 317 tl ödedim
Bendede var goz kapaginda ama hafifledi bahcede pembe gulum vardi cook koklamistim gidip gidip buyuklet ondan diyorAa benim kizinda gozunun ustunde kizariklik var hic onemsememistim banada yaziyi atabilir misin
Bizde de varAa benim kizinda gozunun ustunde kizariklik var hic onemsememistim banada yaziyi atabilir misin
Bende çok gül kokladım hamileyken hatta be çiçek gördüysem kokladımBendede var goz kapaginda ama hafifledi bahcede pembe gulum vardi cook koklamistim gidip gidip buyuklet ondan diyorama dogum lekesidir muhtemelen
Benimkinin de kafasında yağ bezesi var. Yani hareket ettiği için doktor yağ bezesidir hareket etmesiydi Allah korusun tümör falan olabilirmiş. Bi de göbeği karardı bence içerden kanama olup durdu ama çocuk doktoru önemli değil rengi öyle olmuş derisinin dedi. Çok tuhaf tuhaf rahatsızlıklar var cidden Allah beterinden korusun.Maalesef benimde bebeğimin sağ testisinde su birikintisi çıktı mesela bu ay kontrolünde 1 yaşına kadar geçer ama fıtık mı değil mi diye baktır yine de dedi yönlendirdi henüz gitmedimArka bıngıldak açık hala dedi bi de onu kafaya taktım.. Allah dermansız dert vermesin kuzum nabalım
Atarim canimAa benim kizinda gozunun ustunde kizariklik var hic onemsememistim banada yaziyi atabilir misin
Bizdeki kilcal gibi gozukuyor sanki kilcal damarlari kizarik iki gozunun pinarlarinda var biri daha belirgin digeri cok hafif hicte cicek koklamadimBendede var goz kapaginda ama hafifledi bahcede pembe gulum vardi cook koklamistim gidip gidip buyuklet ondan diyorama dogum lekesidir muhtemelen
Benimki tam emzik delisi oldu alistirmak istemiyordum ama simdi dusunce deliriyo. Avent ve bibs almistim ikisinide tuttu ama aventi daha rahat tutup emiyor onu kullaniyorumKizlar sizinkiler emzik emiyor mu bugun kaucuk emzikte aldim hicbisekilde emmek istwmiyo ama beni de emzik niyetine kullaniyo:) surekli saat dolmadan emmek istiyo karni tok halbuki surdan anliyorum gaz cikarmak icin kaldirdigimda sutler yukari dogru geliyo farkeediliyo vermezsemdw cok agliyo
Sadece indirirken ödeme yaptım şu ana kadar. Ekstralar bölümü var orda beyaz gürültü, sesli kitap, e-kitap,müzik var. Bunlar için tekrar ödeme istiyor ama bence gerek olmadığı için önemli şeyler değil. Onun dışında hangi ataktaysa onunla ilgili şeyler oluyor ekranda . Atak belirtisi ve atak sonrası becerileri tikleyip takibini yapabiliyosun. Ataklarını hafta ve tarihsel bir haritası da oluyor ayrıca bebeğin doğum tarihine göre düzenliyo. Belki gereksiz olarak düşünülebilir. neyle ne zaman karşılaşacağımı takip etmek benim hoşuma gitti. Bi de benimki ataklarla uyumlu gidiyo tarihlerde. Bikaç görsel atayım şöyle mesela örnek videolar da oluyo uygulama içindeHarika haftaları kullanıyorsun değil mi canım? Bende onu indirecektim yorumlarda her şeyi ücretli diye okudum indirenler memnun kalmamış diye vazgeçmiştim. Sen memnun musun? Uygulama içi çok fazla satın alma var mı?
Aşıya göre değişiyor sanırım ama ilk dozun 15 haftalıktan önce yapılması gerekiyormuş. 3. Ayda da yapılabiliyo. Bizim hemşire de 2 ya da 3. Ay kontrolunde alıp getirin demiştiTeşekkür ederim canım, bende bugün almamıştım 3. ay kontrolünde alırsın yaparız dedi ebemiz ama 2-4 aylarda yapılıyor diye okudum bazı yerlerde o yüzden emin olamadım. Bizim 3-6 aylarda olmuş olacak
Maalesef canim senin direk gitmen lazımTamam canım pazartesi uğrarım artık bizim gitmemiz gerekiyor degilmi kimlikle filan olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?