• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum

Biz birkaç kere çıktık çok şükür üşümedi ama arabasına battaniye örttüm soğuk havadan etkilenmesin diye 🙃

Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Ben kar yagarken bile cikarmistim bence temiz hava onemli

ben ara ara arabasina bindirip cikariyorum ama usumeyecek sekilde giydirip battaniyeye sariyorum

ben ara ara arabasina bindirip cikariyorum ama usumeyecek sekilde giydirip battaniyeye sariyorum
Ben çıkarıyorum temiz hava alsın diye, dışarı çıkmadığımız zamanlarda da balkona çıkardım bi kaç kere, iyi geliyor bence

Bende cikmak istiyorum havalar yaz gunu gibi burda ama kizimda kucuk oldugu icin yalniz cikmaya korkuyorum. Esim izinliyken cikabiliyoruz cok iyi geliyor hem bana hem kizima. Oglumu kundaklayip battaniyeye sarip bebek arabasina oyle koyuyorum arabanin en ustunede kapatip ortu ortuyorum birsey olmuyor yel gormuyor o zaman.

Neden olur bu fitik peki ben de merak ettim
Aradım sordum karın duvarı açıklığından kaynaklanıyor denmiş açıklık büyük boyutlarda değilse %80'i 8 ay içinde kapanıyormuş bazı durumlarda 4 yaşını bile bulabiliyormuş kapanması

Aradım sordum karın duvarı açıklığından kaynaklanıyor denmiş açıklık büyük boyutlarda değilse %80'i 8 ay içinde kapanıyormuş bazı durumlarda 4 yaşını bile bulabiliyormuş kapanması
Allah allah ne tuhaf rahatsizliklar var ya benim de bugün bi seye canim sıkıldı benim oğlanin iki kaşinin ortasinda cok hafif bi kirmizilik vardi ben de dogum lekesi geçer gider önemsemiyodum daha yeni takip ettigim bi doktor tesadüf onu ele almis gül hastaligi diye😒

Allah allah ne tuhaf rahatsizliklar var ya benim de bugün bi seye canim sıkıldı benim oğlanin iki kaşinin ortasinda cok hafif bi kirmizilik vardi ben de dogum lekesi geçer gider önemsemiyodum daha yeni takip ettigim bi doktor tesadüf onu ele almis gül hastaligi diye😒
Maalesef benimde bebeğimin sağ testisinde su birikintisi çıktı mesela bu ay kontrolünde 1 yaşına kadar geçer ama fıtık mı değil mi diye baktır yine de dedi yönlendirdi henüz gitmedim 🤷🏻‍♀️ Arka bıngıldak açık hala dedi bi de onu kafaya taktım.. Allah dermansız dert vermesin kuzum nabalım 🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar yardım lütfen.. tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Bebek arabasi arayışına girdik. Ve aklımızda deli sorular..
Oto koltuğu mu alsak 0-36 ve tek bebek aranası mı yoksa puset +Bebek aranası alıp oto koltuğunu sonra mı alsak ?? Hangi marka alsak??

rota virusu asisi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz?

Ben dün çıkardım hava güzeldi daha 2 aylik olmadik bile tabi üzerini kalin giydirdim tulumu vardı baya kalın onu giydirdim uzerinede battaniyeyle sardim bebek arabasina yatırdım çıktım. Ama baya iyi uyudu 2 saate yakın yürüdük en son eve yaklaşırken uyandi

Back