- Emoji Skoru
- 3.197
- Puanlar
- 83
Tamam canım pazartesi uğrarım artık bizim gitmemiz gerekiyor degilmi kimlikle filan olmuyoCanim bende bugün aldım PTT den sende git al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım pazartesi uğrarım artık bizim gitmemiz gerekiyor degilmi kimlikle filan olmuyoCanim bende bugün aldım PTT den sende git al
Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Evet sen gidip alıyosun başkasına verilmiyorTamam canım pazartesi uğrarım artık bizim gitmemiz gerekiyor degilmi kimlikle filan olmuyo
Ben kar yagarken bile cikarmistim bence temiz hava onemliKızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
umarim canimFitiga benziyor canim bizimki boyle doktor biraz fitik var zamanla duzelir onemli degil demisti sizede oyle der umarim
Teşekkür ederim canımEvet sen gidip alıyosun başkasına verilmiyor
yarin gidicezFitik gibi duruyor canim doktora gosterdinmi
ben ara ara arabasina bindirip cikariyorum ama usumeyecek sekilde giydirip battaniyeye sariyorumKızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Ben çıkarıyorum temiz hava alsın diye, dışarı çıkmadığımız zamanlarda da balkona çıkardım bi kaç kere, iyi geliyor benceben ara ara arabasina bindirip cikariyorum ama usumeyecek sekilde giydirip battaniyeye sariyorum
Bende cikmak istiyorum havalar yaz gunu gibi burda ama kizimda kucuk oldugu icin yalniz cikmaya korkuyorum. Esim izinliyken cikabiliyoruz cok iyi geliyor hem bana hem kizima. Oglumu kundaklayip battaniyeye sarip bebek arabasina oyle koyuyorum arabanin en ustunede kapatip ortu ortuyorum birsey olmuyor yel gormuyor o zaman.Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Aradım sordum karın duvarı açıklığından kaynaklanıyor denmiş açıklık büyük boyutlarda değilse %80'i 8 ay içinde kapanıyormuş bazı durumlarda 4 yaşını bile bulabiliyormuş kapanmasıNeden olur bu fitik peki ben de merak ettim
2 ay bitince yapıldı canımCanım geçmiş olsunaşılar 2. Ayın içinde mi yoksa 2. Ayın sonunda mı yapılıyor?
Allah allah ne tuhaf rahatsizliklar var ya benim de bugün bi seye canim sıkıldı benim oğlanin iki kaşinin ortasinda cok hafif bi kirmizilik vardi ben de dogum lekesi geçer gider önemsemiyodum daha yeni takip ettigim bi doktor tesadüf onu ele almis gül hastaligi diyeAradım sordum karın duvarı açıklığından kaynaklanıyor denmiş açıklık büyük boyutlarda değilse %80'i 8 ay içinde kapanıyormuş bazı durumlarda 4 yaşını bile bulabiliyormuş kapanması
Maalesef benimde bebeğimin sağ testisinde su birikintisi çıktı mesela bu ay kontrolünde 1 yaşına kadar geçer ama fıtık mı değil mi diye baktır yine de dedi yönlendirdi henüz gitmedimAllah allah ne tuhaf rahatsizliklar var ya benim de bugün bi seye canim sıkıldı benim oğlanin iki kaşinin ortasinda cok hafif bi kirmizilik vardi ben de dogum lekesi geçer gider önemsemiyodum daha yeni takip ettigim bi doktor tesadüf onu ele almis gül hastaligi diye![]()
Medicalpark da 317 tl ödedimrota virusu asisi yaptiran arkadaslar ne kadar odediniz?
ben bu asiyi ucuz bisey saniyodumMedicalpark da 317 tl ödedim
Ben dün çıkardım hava güzeldi daha 2 aylik olmadik bile tabi üzerini kalin giydirdim tulumu vardı baya kalın onu giydirdim uzerinede battaniyeyle sardim bebek arabasina yatırdım çıktım. Ama baya iyi uyudu 2 saate yakın yürüdük en son eve yaklaşırken uyandiKızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum