• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
1 yaşına kadar geçer demişlerdi 7 aylıkken geçti düzelmezse 1 yaşından sonra ufak bir operasyonla düzeltiyorlarmış gitsen de bişi yapmayacaklardır şu an canım 🤷🏻‍♀️
1 hafta sonra randevusu vardi zaten rota virusu asisi ve kalca usgsi olacakti 1 hafta once olmus olsun icim rahat eder

Evet kizlar yatmış odeme aşamasında demek yattgini gösteriyormuş ocak ayında yatmış ben hesaba gelecek diye bekliyordum meğersem PTT den alınacakmış ilk cocugumda ben almamıştım eşimde unutmuş nasil oldugunu ☺☺☺
Gerçekten mi bende gidip alayim ordan takip ediyodum ne zamandır ödeme asamasi yazıyor hatta burayada yazmistim🤭

Ilkokul öğretmeni arkadaşlara bir sorum olacaktı 15 şubatta bizim için canlı dersler basliyormu

Kizlar spiral taktiran varmi aranizda cesitleri varmis sanirim hic.bilgim yok konu hakkinda bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi

Neden olur bu fitik peki ben de merak ettim
Doğuştan göbek deliğinin altındaki boşluk dolmuyormuş çocuk ıkınıp ağladıkça da bağırsağı o boşluğa itiliyor o yüzden fıtık oluyormuş. Bizim 1. ayında oldu şimdi 3 aya yaklaştı küçülmeye başladı. Genelde büyüdükçe o boşluk dolup sertleşiyor normal halini almaya başlıyor

joie dreamer ana kucagi kullanan var mi cok pahali olmayan ana kucagi ariyorum sevip sevmiceginden emin degilim onerileriniz varsa acigim

Arkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum😔
Eki Görüntüle 2776855
Fitiga benziyor canim bizimki boyle doktor biraz fitik var zamanla duzelir onemli degil demisti sizede oyle der umarim

Eklentiler

• BF5B842F-3B16-42F2-AB8D-0F7F4E1A2B48.jpeg
    BF5B842F-3B16-42F2-AB8D-0F7F4E1A2B48.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum😔
Eki Görüntüle 2776855
Fitik gibi duruyor canim doktora gosterdinmi

Eki Görüntüle 2776855
Canım bizimkide doğustan beri disinda ve şişti. Arada para koyup tulbentle sardım ben eşim sarma diyor doktor da gerek yok sarmaniza demisti 3 ay ikinma ve gaz ile surekli disina cikar ondan sonra duzelir endiselenmeyin dedi. Gecenlerde bu sekilde icine girdi birden simdi eskisi kadar sismiyor kuculdu sanirim duzeliyor.

Eklentiler

• 20210201_133349.jpg
    20210201_133349.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum

Kızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum
Disari degil de evim ust katta gunes goruyor balkonum kapali pencereyi acip 10 dakka gunestw bekletmeye calisiyorum ama dediğin gibi icerdeyken bile ruzgar geliyor usutur diye korkuyorum yuzde doksan gunesten aliniyor D vitamini

Back