Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarina randevu aldim umarim kotu bisey yokturFıtık olmuş canımyiğenimin de böyle olmuştu
1 yaşına kadar geçer demişlerdi 7 aylıkken geçti düzelmezse 1 yaşından sonra ufak bir operasyonla düzeltiyorlarmış gitsen de bişi yapmayacaklardır şu an canımyarina randevu aldim umarim kotu bisey yoktur
1 hafta sonra randevusu vardi zaten rota virusu asisi ve kalca usgsi olacakti 1 hafta once olmus olsun icim rahat eder1 yaşına kadar geçer demişlerdi 7 aylıkken geçti düzelmezse 1 yaşından sonra ufak bir operasyonla düzeltiyorlarmış gitsen de bişi yapmayacaklardır şu an canım![]()
Gerçekten mi bende gidip alayim ordan takip ediyodum ne zamandır ödeme asamasi yazıyor hatta burayada yazmistimEvet kizlar yatmış odeme aşamasında demek yattgini gösteriyormuş ocak ayında yatmış ben hesaba gelecek diye bekliyordum meğersem PTT den alınacakmış ilk cocugumda ben almamıştım eşimde unutmuş nasil oldugunu ☺☺☺
Yengemle abım 4 doktor gezmıstı gıt canım tabıı ıcın rahatlasın1 hafta sonra randevusu vardi zaten rota virusu asisi ve kalca usgsi olacakti 1 hafta once olmus olsun icim rahat eder
Neden olur bu fitik peki ben de merak ettimYengemle abım 4 doktor gezmıstı gıt canım tabıı ıcın rahatlasın![]()
Ogretmen degilim ama 15 subatta canli dersler olacak 1 martta da haftada iki gun okul olacak diye biliyorumIlkokul öğretmeni arkadaşlara bir sorum olacaktı 15 şubatta bizim için canlı dersler basliyormu
Babamiz daha kucuk eldiven takiyoruz diyo bizdw baba ne derse o :)))Dostlar basina:))Tırnakları çok uzun neden kesmiyosunuz yani belli bi sebebi var mı mı belki ondan batmistir
Doğuştan göbek deliğinin altındaki boşluk dolmuyormuş çocuk ıkınıp ağladıkça da bağırsağı o boşluğa itiliyor o yüzden fıtık oluyormuş. Bizim 1. ayında oldu şimdi 3 aya yaklaştı küçülmeye başladı. Genelde büyüdükçe o boşluk dolup sertleşiyor normal halini almaya başlıyorNeden olur bu fitik peki ben de merak ettim
Canim bende bugün aldım PTT den sende git alGerçekten mi bende gidip alayim ordan takip ediyodum ne zamandır ödeme asamasi yazıyor hatta burayada yazmistim![]()
Canım geçmiş olsunAşılar ateş yaptı çocuğumun ağrısı da var sanırım o ağlıyor ben ağlıyorumçok sinirim bozuldu
Fitiga benziyor canim bizimki boyle doktor biraz fitik var zamanla duzelir onemli degil demisti sizede oyle der umarimArkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum
Eki Görüntüle 2776855
Fitik gibi duruyor canim doktora gosterdinmiArkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum
Eki Görüntüle 2776855
Canım bizimkide doğustan beri disinda ve şişti. Arada para koyup tulbentle sardım ben eşim sarma diyor doktor da gerek yok sarmaniza demisti 3 ay ikinma ve gaz ile surekli disina cikar ondan sonra duzelir endiselenmeyin dedi. Gecenlerde bu sekilde icine girdi birden simdi eskisi kadar sismiyor kuculdu sanirim duzeliyor.Arkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum
Eki Görüntüle 2776855
Disari degil de evim ust katta gunes goruyor balkonum kapali pencereyi acip 10 dakka gunestw bekletmeye calisiyorum ama dediğin gibi icerdeyken bile ruzgar geliyor usutur diye korkuyorum yuzde doksan gunesten aliniyor D vitaminiKızlar bir şey soracam sizlere bu güneşli havalarda çocuğunu dışarı çıkaran var mı 2 aylik oğlum com çıkarmak istiyorum temiz hava alsın diye. Ama üşütür diye de korkuyorum