- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
Allah yardımcımız olsun ben ayağa bile.kalkamiyorum hiçbirşey yapamiyorum banyo koltuk arası mekik döküyorum nasıl geçecek ağlamak istiyorumEvet canim ilaç kullanmama rağmen günde 1 2 kes kusuyorum ama. İlaçsız bu sayı 15 e bazende daha fazlayla çıkıyor. Bunada şükür napalim geçecek elbet. Yanmaya gaviscon veya rennie de çok iyi geliyor doktorum kullanabilirsin demişti.
Canimkorkma Allahın izniyle herşey yoluna girecekSeninde gozun aydin cnm insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina dualarin biz duymayanlarla olsun bizede dua et bizde duyalim cnm benim az once yine cok az bi lekelenmem oldu ilaci iciyorum ama korkmaya basladim bu sefer gerci doktor kanama var devam edicek gibi gozukiyor demisti ama yinede korkuyorum
Yaaaa çok akıllıca birşey yapmışsın canım birdahakine bende yapayımŞaşırdım telefona kayıt ediyordum pat diye açtı doktor sasirdim çok hoşuma gitti kalp atışını duymak çok farklı birde dik duruyor minigim 9mm misevde açıyorum kalp atışlarını eşime ve oğluma dinlettim
allah yardimcin olsun canim bende bulantilar kesildi allaha dua edemde senden alsin bulantilari bana wersin sen cok cektin sira bendeAllah yardımcımız olsun ben ayağa bile.kalkamiyorum hiçbirşey yapamiyorum banyo koltuk arası mekik döküyorum nasıl geçecek ağlamak istiyorum
Canim sen başından bir tuz çevirip bir ihtiyacı olana yardımda bulunmeraba kizlar gecen hafta demistim merdiwenlerden dustum diye 2 gun bel agrisi cekmistim son bikac gundur hic bi belirtim kalmamisti eskisi gibiyim hic hamile gibi hissetmiyodum bugun gittim doktora alttan bakti masallah kalp atisini duyduk karnimdan goremedi kilomdan dolayi muhtemelen 3 kilo almisim ama istahim asiri kapali son 24 saattir meywe suyu iciyorum sadece hic acikmiyorum bugun doktora giderken 2 adim gerimde kaza oldu arkamdaki teyzeye araba carpti kaldirima cikmisti araba teyzeye kostum yardim ettim tamam teyzeye uzildim ama benimde yawrum war karnimda werilmis sadskam warmis ya
Allahım yaaaTeyzeleri biz gittik 7+3 olmuşuz pit pit atan bir kalbimiz var
ewe gelir gelmez yaptim canim allah korudu minigimi ya kebdimi gectim ona bisey olsaydiCanim sen başından bir tuz çevirip bir ihtiyacı olana yardımda bulun
Ay inşallah kuzum ya tipimi bi gör çok kayık vaziyetteyimallah yardimcin olsun canim bende bulantilar kesildi allaha dua edemde senden alsin bulantilari bana wersin sen cok cektin sira bendekiyamam ya ibsallah hersey bian once saglikli bi sekilde normale doner canim
Çok şükür çok sevindimHanımlar doktordan geldim kalp atışini duydum çok şükür darısı sizlere inşallah
Allah göstermesin canım ama sen surekli dikkat et aman diyimewe gelir gelmez yaptim canim allah korudu minigimi ya kebdimi gectim ona bisey olsaydi
Gözün aydın canımMerhaba hanımlar doktordan geri geldik. Hersey yolunda çok şükür kese vs herseyi alttan muayene ederek gördü doktorum. 5+5 dedi ve dört hafta sonra randevu verdi.
tahmin edebiliyorum canim ama soyle dusun bulantin oldukca beben saglikli oldugunu gosteriyo benim bulantilar kesildi noldu anlamadim bunyen mi zayif seninAy inşallah kuzum ya tipimi bi gör çok kayık vaziyetteyim
Şimdi doktordan geldim kalp atışını duydukkksat göre 6+1 ama 6+4 e uyumlu dedi kalbi de atmaya başlamış çok şükür darısı bekleyenlere inşallah ❤❤❤
saolasin canim ya ise gidicem bakalim hala kimseye bise demedim 2 gun gececiyim disari cikma yasaginda bile calisicamAllah göstermesin canım ama sen surekli dikkat et aman diyim
hayirli olsun cNim kucagina almak nasip olsun insallah muhtemelen 5 haftalik gebesin❤❤❤❤Kızlar adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım. Beta hcg 2459 çıktı hamileyim dimi daha doktora gösteremedim
80 kiloluk bir bünyem var maşallahtahmin edebiliyorum canim ama soyle dusun bulantin oldukca beben saglikli oldugunu gosteriyo benim bulantilar kesildi noldu anlamadim bunyen mi zayif senin
Allah yardımcın olsun canım dikkat et kendinesaolasin canim ya ise gidicem bakalim hala kimseye bise demedim 2 gun gececiyim disari cikma yasaginda bile calisicam
Hayırlı uğurlu olsun canım hamilesin inşallahKızlar adetim 4 gün gecikti kan testi yaptırdım. Beta hcg 2459 çıktı hamileyim dimi daha doktora gösteremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?