Benim tamamen geçti canım bir kaç gün sürdü sadece. Doktorumun verdiği multivitaminler maalesef iştahını fena açtıKızlar mide bulantılarınız nasıl???? Ben açıkçası istiğfar edemiyorum ama surekli midem bulanıyor halsizlik başımı yastığa koymak istiyorum surekli daha önceki hamileligim bu kadar kötü değildi
Çoğu kişi ekşi tuzlu istiyor tatlı istiyorsan hakkı mi geliyor
Şu an göğüs acım dışında ben de senin gibiyimNe bulantı ne koku hassasiyeti hiçbiri yok, karnımda batma olmasa hamile olduğumu bile hissetmeyeceğim. Yani herkeste olan şeyler neden olmuyor anlamadım ama az da olsa bu şekilde hiç negatif etki yaşamayan da varmış öğrendiğim kadarıyla
Hayırlısı olsun sağlıcakla inşallah Mayıs sonu Haziran başı öğrenenler olur 12.hafta itibariyleVala sağlıklı olsunlar diyelim en başta yavrularımız. Ama işyerimde herkes erkek annesi tipi var sende dediler. İddaya girdiler bakalım
Evet oda varye ekşiyi çıkar ayşeyi
Ye tatlıyi cikar Hakkiyi
Çocuklar duymasindan duydugumdan beri çıkmaz aklımdan
Çok yakın bir arkadaskmin 2 çocuğu var, iki hamileliğinde de hiç belirti, mide bulantısı vs yaşamadan geçirdi yani şanslı kişilerden biri de sen olabilirsin :)Ne bulantı ne koku hassasiyeti hiçbiri yok, karnımda batma olmasa hamile olduğumu bile hissetmeyeceğim. Yani herkeste olan şeyler neden olmuyor anlamadım ama az da olsa bu şekilde hiç negatif etki yaşamayan da varmış öğrendiğim kadarıyla
O kötü hâli olmasın ya şu zamanda kimse desteğe de gelemez... Zor olur .. iki gündür iyiyim Allah kolaylık versin hakikaten öyle olanlara...:)Bende oglum da çok kotuydum Allah herkesi uzak etsin o kadar kotuydum 2. Hamilelikten korktum hep etrafındakiler her gebelik aynı olmuyor dediler bakalım bu sefer benim de çok olmaz tabi nasip kısmet ama oluyor böyle sohbetler ☺
Ayrıca kaşar peynir bebeğe güzel kilo aldırıyor diye biliyorumkaşarın ne gibi bir zararı olacağını düşündünüz kikahve cay kola paketli biskuviler falan tamam zararli olanilir hani icindeki tein kafein koruyucu vs...ama o peynir yiyin rahat rahat.
Benimki 5.5 yaşında çok istiyo bir kardeşi olsun gerçekten çok sıkılıyorlar ve kreşte filan kardeş görünce çok üzülüyor.keşke benimde aynı eve gittiğim kardeşim olsa dedi beni bitirdiAynı aynıyım oğlum 4,5 yaşında yazdan beri kendimi anca hazır hissettim oda çocuğum çok yalnız kalıyor yaşta geçiyor bunlar olmasa yine beklerdim ama kardeş şart
Ben ilk hamileliğimde o kadr ekşi yedim ki turşudan kendimi alamıyordm herkes dedi erkek olacak bnde sizin zihniyette ekşi kızdır diye kız bekliyordum ama erkek oldu çevremdeki çoğu erkek annesi hep ekşi yemişye ekşiyi çıkar ayşeyi
Ye tatlıyi cikar Hakkiyi
Çocuklar duymasindan duydugumdan beri çıkmaz aklımdan
İlk bebeğimde hiç bulanmadı oğlum oldu bunda bulantım var bakalım ne çıkacak hayırlısıylaBu arada midesi çok bulananin oğlu az veya hiç bulanmayanin kızı olurmuş5 kişi uzerinden degerlendirdik fena değil sonuç sizin de var mı böyle hamilelikle ilgili değişik bildikleriniz
Baktım şimdi siz yapınca benim de öyle çıktıBen de çin takvimini örnek verecektim.Genelde doğru çıkıyor diyorlar. Doğum yapan arkadaşlarıma baktım hepsinin doğruBenim de erkek diyor,bir de rus takvimi var o kız diyor ama :)
Banada sevdigim bi komsum dedi yüzün cirkinlesmis erkek gelecek sana dedi bakalim ne olacekVala sağlıklı olsunlar diyelim en başta yavrularımız. Ama işyerimde herkes erkek annesi tipi var sende dediler. İddaya girdiler bakalım
Evet ben de 11.haftada erkek olduğunu öğrenmiştimKizlar bebek cinsiyetleriyle ilgili bir topik okuyordum baktimda 11 haftada ogrenen varmis cok sasirdim
Evet çin takvimi de var oda bana kız dediBen de çin takvimini örnek verecektim.Genelde doğru çıkıyor diyorlar. Doğum yapan arkadaşlarıma baktım hepsinin doğruBenim de erkek diyor,bir de rus takvimi var o kız diyor ama :)
Bende 12 hftada öğrendim tarama testinde erken öğrenmiştimEvet ben de 11.haftada erkek olduğunu öğrenmiştim
Canım benim besinci haftada oldu kahve leke ardından açık pembe lekelenme,hemen sabah doktora gittim,prulotun iğne ve progestan hap verdi ayrıca göbekten iğne yapıyorum ,çok şükür hemen kesildi ,sekizinci haftama gireceğim bı sıkıntı yaşamadım ondan sonraMerhaba kızlar, geçtiğimiz günlerde kahverengi akıntım oldu ertesi gün doktora gittim, kesede bir sorun görülmedi, ama progestan fitil ve progesteron iğne verdi çok şükür kalmadı herhangi bir sıkıntı. Bu hafta kalp atışı izleme randevum var, benim gibi ilk haftalarda bu ilaçlardan kullanan var mı aranızda? Bir yan etkisi gördünüz mü ya da kullandım ama sonuç alamadım diyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?