2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim tamamen geçti canım bir kaç gün sürdü sadece. Doktorumun verdiği multivitaminler maalesef iştahını fena açtı kilo almak istemiyorum ilk 3 ay

Şu an göğüs acım dışında ben de senin gibiyim

Çok yakın bir arkadaskmin 2 çocuğu var, iki hamileliğinde de hiç belirti, mide bulantısı vs yaşamadan geçirdi yani şanslı kişilerden biri de sen olabilirsin :)

O kötü hâli olmasın ya şu zamanda kimse desteğe de gelemez... Zor olur .. iki gündür iyiyim Allah kolaylık versin hakikaten öyle olanlara...:)

kaşarın ne gibi bir zararı olacağını düşündünüz ki kahve cay kola paketli biskuviler falan tamam zararli olanilir hani icindeki tein kafein koruyucu vs...ama o peynir yiyin rahat rahat.
Ayrıca kaşar peynir bebeğe güzel kilo aldırıyor diye biliyorum

Bir arkadaşım kendi çocuklarının cinsiyetini çin takvimine bakarak öğrendi ve doğru cıktı diye bana da bakti...erkek cıktı takvimde. Sonra maya takvimine baktım onda da erkek. Dedim tamam. Bekleyelim bakalim

Aynı aynıyım oğlum 4,5 yaşında yazdan beri kendimi anca hazır hissettim oda çocuğum çok yalnız kalıyor yaşta geçiyor bunlar olmasa yine beklerdim ama kardeş şart
Benimki 5.5 yaşında çok istiyo bir kardeşi olsun gerçekten çok sıkılıyorlar ve kreşte filan kardeş görünce çok üzülüyor.keşke benimde aynı eve gittiğim kardeşim olsa dedi beni bitirdi

ye ekşiyi çıkar ayşeyi

Ye tatlıyi cikar Hakkiyi

Çocuklar duymasindan duydugumdan beri çıkmaz aklımdan
Ben ilk hamileliğimde o kadr ekşi yedim ki turşudan kendimi alamıyordm herkes dedi erkek olacak bnde sizin zihniyette ekşi kızdır diye kız bekliyordum ama erkek oldu çevremdeki çoğu erkek annesi hep ekşi yemiş

Ben de çin takvimini örnek verecektim.Genelde doğru çıkıyor diyorlar. Doğum yapan arkadaşlarıma baktım hepsinin doğru Benim de erkek diyor,bir de rus takvimi var o kız diyor ama :)

Oğlumda canım salatalık istiyordu sürekli ki normalde pek yemem.bunda da salatalık istiyor sanırım ikinci yiğido geliyor.oglumda 4 ay çıkardım.bakalim bunda ne olacak

Bu arada midesi çok bulananin oğlu az veya hiç bulanmayanin kızı olurmuş 5 kişi uzerinden degerlendirdik fena değil sonuç sizin de var mı böyle hamilelikle ilgili değişik bildikleriniz
İlk bebeğimde hiç bulanmadı oğlum oldu bunda bulantım var bakalım ne çıkacak hayırlısıyla

Ben de çin takvimini örnek verecektim.Genelde doğru çıkıyor diyorlar. Doğum yapan arkadaşlarıma baktım hepsinin doğru Benim de erkek diyor,bir de rus takvimi var o kız diyor ama :)
Baktım şimdi siz yapınca benim de öyle çıktı

Vala sağlıklı olsunlar diyelim en başta yavrularımız. Ama işyerimde herkes erkek annesi tipi var sende dediler. İddaya girdiler bakalım
Banada sevdigim bi komsum dedi yüzün cirkinlesmis erkek gelecek sana dedi bakalim ne olacek

Evet çin takvimi de var oda bana kız dedi Rus a da bakayım hemen

Canım benim besinci haftada oldu kahve leke ardından açık pembe lekelenme,hemen sabah doktora gittim,prulotun iğne ve progestan hap verdi ayrıca göbekten iğne yapıyorum ,çok şükür hemen kesildi ,sekizinci haftama gireceğim bı sıkıntı yaşamadım ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…