6.hafta bittiBenim de bu kafama takiliyor bu gunlerde. Ultrasonda 7w3d yaziyordu. Bu 7. Haftanin 3. Gunu demekse 6 hafta bitti 7. Haftanin 3. Gunu demek. Yani 6haft3gun. Yoksa 7hafta +3gun mu demek? Bir bilen aydinlatsin lutfen
Canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Bebeğin için sevindim inşaallah eşine bir teselli olacaktır bebeğiniz. Rabbim sabır versin.Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
Vicdan azabı duyacagin bir durum yok ki canım, zararlı olsa doktorun vermezdi ben de bir sürü ilaç kullanıyorum bu dönemde ama hepsi bebeğimin sağlıklı olması icin ve benim iyiliğin için.arkadslar buarada bugun ben de kontrole gittm. bilen bilir kusmaktan klozetle kardes oldum artik. doktor metpamid hapi verdi bana. gunde 2 tane iceblrsn skinti yok dedi. bugun 1 tane ictm. nasl rahatladm. ama vicdan azabi cekiyorum ya
Canım önceki yaşadığın olumsuz duruma üzüldüm, benim de bir kaybım oldu oncesinde ama progesteron fitil ile senin daha öncesinde kullandigin fitil birbirinden çok farklı şeyler. Ben vajinadan Progesteron jel kullaniyorum mesela ve jeli tüple vajinadan içeri sikiyorum zararlı olmuş olsa doktorlar böyle birşey kullandirmazlar asla. Progesteron fitilin yan etkisi çok az ama hap ciddi baş dönmesi ve uyku yapıyor yatmadan önce almanı tavsiye ederim.Canim bende progestaran kullaniyorum ama agizdan almak bana daha mantikli geldi vajinadan koymak istemedim ikisininde etkisi ayniymis sadece agizdan alinca biraz uyku hali ve bas agrisi bas donmesi yapar dedi ben agizdan almayi tercih ettim hamileylen alttan fitil koymam canim cunku ilk gebeligim o fitil koyma yuzunden sonlandi akintiyla gittim fiti verdi hamile oldugumu bilmiyordum kullandim sonra bebek karnimda oldu o yuzden agizdan almaya devam edicem
Bana çubuk kraker ve çizi iyi geliyor canım.Kızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyorgeçmesi için napablirim?
ben beyaz nohut yiyorum canım çiziyi almıyor midemKızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyorgeçmesi için napablirim?
Doktorlar adet gunu cagirmazlar genelde , nasibi yokmusAdet gunu gitmistim alttan bakti erken oldugu icin anlamadi muhtemelen simdi kendi capimda kendimi korumaya aldim daha dikkatlo davraniyorum bu yuzden
Aminnnn inşallahAyyy çok teşekkür ederim ya inşallah hepimiz duyar görürüz rabbim bu heyecanı hepimize ayrı ayrı yaşatsın insalhh
Aminnnnn inşallahKızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah
Canm bana iyi gelenler fırında patates , soda,kraker ,kaşarlı tost açık çay bunlsr midemi rahatlatıyorKızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyorgeçmesi için napablirim?
Aminnnn inşallahRandevum saat 3 te bu akşam yarın sabah nasıl geçicek bilmiyorum
Ay cok sevindim ins bizde duyariz yarinKızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah
Çubuk kraker iyi geliyordu ilk zamanlar sonra onu düşününce bile kusasım geliyor artık. Ama yine en iyi birseyler yemek bastırıyor ve geçiriyor benim sürecimde gerci oda kesmiyor artık. soda beni kusturuyor.ilac sadece kesiyor beniKızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyorgeçmesi için napablirim?
Tam akşam yemeğim olan haşlanmış patateslerimi yerken mesajları okuyordumKızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyorgeçmesi için napablirim?
Ay bi an ben yazdım sandım birebir bunları yiyorumCanm bana iyi gelenler fırında patates , soda,kraker ,kaşarlı tost açık çay bunlsr midemi rahatlatıyor
Prilam dr diye ilaç verdi bugün bana.ben de artık dayanamadım.butun gün cekiyordum. Hiç bir zarari yokmuş sadece gebeler için. Içinde b6 falan var.bu gece başlıyorum icmeyeKızlar gebeliğimden beri ilk kez bu kadar midem bulanıyorgeçmesi için napablirim?
Bas donmesi yapar o ben onu hamile kalmadan once kullanmistim klomenden sonra doktorum vermişti 10 gun ic dieBen dunden beri ilacin etkisiyle devamli uyuyorum
Allahim mucizeeee ya insalllaaah saglicaklaa bizde duyariz❤Kızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah
Ay bi an ben yazdım sandım birebir bunları yiyorum
Şuan açıklama yapıyir canım basbakan sokağa çıkma kesinleşti ama randevunu bilemiycem doktorun çalışıyorsa gidebilirsin sonuçta hastanelere gidenlere birşey demiyorlar randevu evrakini gösterdikten sonraGerçekten mi bir var dediler bir yok yalan haber... Benimde cuma günü randevum vardı
Idrar yolu için bende tek dozluk bir ilaç kullandim canım doktorun ne dedi sana sonuçların nasıldı ben bu konuda biraz tedirgin oldumKızlar prilam dr kullanan var mı doktor hiç bir zarari yok dedi ben bulantı için başlayacağım bu akşam. Bir de idrar yolu enfeksyonu için toz verdi 2 tane
Canım benim inşallah ya nasıl duygulandırdın beniKızlar biz şimdi eve girdik. Çok şükür kalp atışını duyduk bebeğimin. Gözyaşlarımı tutamadım. Yarın kalp atışı için gidecek tüm arkadaşlarım için dua ediyorum. Mutluluktan ağlayın sizler de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?