2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım doktor önemli burda. Doktor tavsiye etmedikçe sabah aksamdır o içinde de öyle yazar. Doktor ne dediyse onu yap sen. Bir de lekelenmeler normal. Sikma canını.

Günaydın canlar ben 5+4 üm ve belirtilerim yok 1 hafta önce halsizlik vardı oda bitti bazen unutuyorum bile mercimeğimi üzülüyorum var mı bu durumda olan yardımınıza ihtiyacım var
Benim arar ara midem bulanmasa ben de unutacam yani

Canim gecnis olsun umarım bir daha hiç gelmez dinlen sen bebisin seninledir

Selam Kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı benim bat 22 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif çıktı inşlh bir sıkıntı olmazsa Aralık annesi olucam.
Her sabah test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum

Korkma canım, cumaya kadar bol bol dinlen sakın seni zorlayacak iş yapma. Kalbini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşaallah.

Kızımda negatif çıkmıştı hamileyken yapılan testte ama pozitif doğdu, testler de kesin bilgi vermeye biliyor, doğumdan sonra iğne oldum hatta o pozitif olduğu için. Bu sabah adet oldum zaten gelecek ay hamilelik olursa doktorumla da görüşeceğim tekrar. Teşekkür ederim bilgi veren arkadaşlara, umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Hoşçakalın

Yeni gelen hamiş anneler hoşgeldiniz, bebeğiniz hayirli olsun
ben kısaca kendimi tanıtayım epey kalabalık olduk maaşallah
Ben 34 yaşındayım, ikinci gebeliğim, ilki doğal ikiz gebelikti ama ne yazık ki gelişmediği için 11.haftada kürtajla sonuclandi. Şimdi aşılama tedavisi ile hamile kaldim. Benim 7.haftam, 5+3'te kese göründü, Çarşamba günü inşallah kalp atışı için gideceğim. Kanda pıhtılaşma riski olduğu için ben hergun göbekten iğne ve coraspin kullanıyorum. Ayrıca progesteron içeren vajinal jel, folic asit, Estrofem alıyorum.

Kızlar rüyamda avokado yediğimi gördüm, tadı da böyle hiç gerçeği gibi değildi ekşili ekşili offf nasıl guzel. Normalde avokado hiç sevmem. Sabah uyandım, banyoda yüzümü yikarken daha bismillah 2 kez istifra midem birkaç gündür bulanmıyordu ama bu kadar şiddetli ilk kez oldu.

B Burcik06 T Tomarious benim kasık ağrılarım devam ediyor başka belirti yok ama iğne batması şeklinde sancılar ve gaz sancıları var bolca sebebi progesteron hormonuymuş 4+1deyiz
Ben 4+4te kontrole gittigimde doktorun ultrasonda ilk dedigi sey karninda cok gaz var oldu olabiliyor boyle seyler ayaklarimizi sicak tutmamiz lazim havalar isindi ama ben bu yuzden usuyorum bilfiginiz corap battaniye oturuyorum sabahtan aksama kadar

Canım doktor önemli burda. Doktor tavsiye etmedikçe sabah aksamdır o içinde de öyle yazar. Doktor ne dediyse onu yap sen. Bir de lekelenmeler normal. Sikma canını.
Benimde ayni durumum sabah oglen aksam hatta ignede vuruluyorum pruluton 4 gunde bir dusuk önleyici hormon ignesi

geçmiş olsun canım. erken tedbir alman iyi olmuş bol bol dinlen yapabıleceğin en iyi şey bu. bir de olabildiğince pozitif düşün, kendini telkin et. bu bir cok kişinin karşılaştığı bir sey. önemli olan bu surede senin psikolojik sağlığın kendine ve bebeğine faydalı olabilmen için

Hoş bulduk canım ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim olacak inşallah 3.tüp bebek denemem daha öncesi birçok kimyasal gebelik geçirdim. 5+5de keseyi gördük çok şükür. Çarşamba benim de kalp atışı İçin randevum var.Keseyi görmeden hafif lekelenmeler olduğu İçin doktorum kan sulandırıcıyı kesti. Folikasit,estorfem,progestan,criconejel,azor kullanıyorum. İki gün öncesine kadar gaz sancım kasık bel ağrım oluyorken şimdi halsizlik dışında bişey yok.Rabbim hepimize sağlıkla yavrularına kavuşmak nasip etsin.olmayanlara da yaşatsın inşallah

Avakado alip ye bakalım belki vücudun ihtiyaci var kuzum

Ben de özellikle akşamları çorap üstüne patik giyiyorum normalde de ayaklarım üşür benim.

İlk çocuğumda benimde o haftada bir iki leke olmustu direk doktora gitmiştik MaşaAllahı vardı şeninde öyledir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…