2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizimde kan uyuşmazlığı var ,geçen sene kurtajdan sonra doktor iğne yapmıştı ama geçen hafta bir daha yaptılar tedbir olsun diye.siz doktorunuza söyleyin, yarım doz yapıyorlar

Icim rahatladi olmadi 2 3 gunde bir takibe alsin seni bazisi 9 ayi kanamayla geciriyor bisi olmuyor cok sukur stres yapma canim
Gunaydinlar ❤doktorumda ayni seyi soyledi 9 ay igne yaptığımiz hastalarimiz var diye insallah sagiklidir benimledir raziyim herseye

Günaydın kızlarr. Ben kahvaltı bile yapamadım beni zorlamaya başladı mide olayı. Kuru ekmek yedim biraz

Günaydın canlar ben 5+4 üm ve belirtilerim yok 1 hafta önce halsizlik vardı oda bitti bazen unutuyorum bile mercimeğimi üzülüyorum var mı bu durumda olan yardımınıza ihtiyacım var

Günaydın canlar ben 5+4 üm ve belirtilerim yok 1 hafta önce halsizlik vardı oda bitti bazen unutuyorum bile mercimeğimi üzülüyorum var mı bu durumda olan yardımınıza ihtiyacım var
Benim bunyem hassas degil degisiklikleri kamufle edebiliyor ilk gebeligimde de boyle olmustu farketmedigim icin kalbi durmustu. Yani bunu kafaya takmayin belirti olmsmasi sizi uzmesin herkesin bunyesi ayni degil toleransida ayni degil.

Benim bunyem hassas degil degisiklikleri kamufle edebiliyor ilk gebeligimde de boyle olmustu farketmedigim icin kalbi durmustu. Yani bunu kafaya takmayin belirti olmsmasi sizi uzmesin herkesin bunyesi ayni degil toleransida ayni degil.
Çok teşekkür ederim cevabınız için arada kaygılanıyorum iyimi acaba diye Allah’a emanetler artık sizinde hayırlı olsun

Bizde var kan uyuşmazlığı ilk hamileliğim kanamayla başladığı için hemen İndirect coombs Testi yaptılar şükür benimki negatif çıktı kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar doktoruna uyuşmazlık olduğunu mutlaka söyle pozitif çıkarsa kötüymüş

Kan uyuşmazlığı ilk bebeği etkilemiyor, ikinci bebekte 28.haftada iğne olmam gerektiğini biliyorum ama öncesinde yapılacak bir şey var mı bilgim yok, burada dokturuna soran olabilir diye düşündüm
Artık ilk gebelikte de yapıyorlar hatta bana 4 haftalık hamileyken yapıldı kanamam oluyor diye

Kizlar elika uygulamasinda 7haftada kanamaniz olabilir yazmış ya düşük ya da implantasyonmus benim bildiyim implantasyon kanamasi regl donemine denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…