- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
- Konu Sahibi balbocegi35
- #2.901
Biliyorum,bol bol eğlen,gez,toz. Nasipse seneye bebekli olacaksın zor olur.İnşallah balımm, buna çok ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum,bol bol eğlen,gez,toz. Nasipse seneye bebekli olacaksın zor olur.İnşallah balımm, buna çok ihtiyacım var
İnşallah CanımmBiliyorum,bol bol eğlen,gez,toz. Nasipse seneye bebekli olacaksın zor olur.
Oylemı dıyosun cnm bende gec yumurtlayanlardanım ama korkuyorum artık umut etmek ıstemıyorum 35.gune kadar olmazsam dr a gıdeyım dıyorum bır bebek kaybım bar bıde pıhtılasmamOlabilir canım ben adetimin 24.günü yumurtladım 34.gününde çok silik çizgi gördüm. Adet olmazsan eğer bekle ve tekrar test yap. Beyaz akıntı genelde şaşırtmıyor.
Olur olur merak etmeİnşallah Canımm
Olsunda zorluğuna razıyım, hatta seneye tatile bile çıkmasam olur; yeter ki olsun
Evet canım bekle sen. Ama bence sen kan ver. Zaman kaybetmeden doktora gitmiş olursun.Oylemı dıyosun cnm bende gec yumurtlayanlardanım ama korkuyorum artık umut etmek ıstemıyorum 35.gune kadar olmazsam dr a gıdeyım dıyorum bır bebek kaybım bar bıde pıhtılasmam
Ama cok erken degılmı 30.gunum kac gun sonra versem sence sen belırtı hıssetmısmıydın pekıEvet canım bekle sen. Ama bence sen kan ver. Zaman kaybetmeden doktora gitmiş olursun.
Vanda canım Van denizimiz varNerde yaşıyordun kız sen? denize gidebiliyorsun falan
Canım benim çok fazla belirtim yoktu. Sadece o beyaz akıntım vardı. 2-3 gün kala iştahım çok açılmıştı, çok iştahlı yiyordum. Birde yumurtlama günümden beri geçmeyen sol kasık ağrım vardı. Böyle ince sızı gibi.Ama cok erken degılmı 30.gunum kac gun sonra versem sence sen belırtı hıssetmısmıydın pekı
Takip et canım.Devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir.Kızlar adetimin 17. Günü bugün sabah 11 gibi leke geldi ama çok azdı adet başlangıcı mı tekrar ki daha 10 gün vardı adetime yerleşme mi yoksa bilenvarsa söyleşin lütfen kafayı yiyecem
Yerleşme kanaması sanki bu kadar erken olmaz ya 8. 12. Ve 16. Günleri değerlendirdik yerleşme olsa eğer erken yumurtlamış olurum çünkü zaman geçmesi gerek biraz yerleşme için karıştım kaldımTakip et canım.Devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir.
He onu bilemem ama belki erken yumurtlamışsındır dediğin gibiYerleşme kanaması sanki bu kadar erken olmaz ya 8. 12. Ve 16. Günleri değerlendirdik yerleşme olsa eğer erken yumurtlamış olurum çünkü zaman geçmesi gerek biraz yerleşme için karıştım kaldım
Anladım cnm benımde kasıklarımda suan bısyler var anlamıyorum goguslerım 4 gundur zaten adetten 1 hafya once baslar acımaya ama adet olursam bılac gune gercekten yıkılırımCanım benim çok fazla belirtim yoktu. Sadece o beyaz akıntım vardı. 2-3 gün kala iştahım çok açılmıştı, çok iştahlı yiyordum. Birde yumurtlama günümden beri geçmeyen sol kasık ağrım vardı. Böyle ince sızı gibi.
sanırım herkes kendisine izin verdi.Günaydınn Kızlarrr :)
Bu grup neden bu kadar sessiz
Canım niye banlandın ya?Hanımlar pek bi değerlendirme yapamadım bu ay. Ama bugün kremsi sarı bi akıntı geldi. Normalde olmaz.. İlişki sonrasıki gün falan olurdu.
Benımde adet gectı dr a gıdecegım kıst var sanırım 45 gunde gelıyo oyle oluncaKızlar 50 gün oldu adet gelmedi hala kafayı yiyeceğim yaa.. Doktorun verdiği ilaç da bitti, güya o sökecekti ama tık yok. Karnım şiş, böyle hafiften ağrı var sürekli..
Ben gittim işte doktora, kist diye tahmin etmiştim ben de ama kist yokmuş. Hala bekliyorum.Benımde adet gectı dr a gıdecegım kıst var sanırım 45 gunde gelıyo oyle olunca