2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bana olmuyor zaten pantolon şimdilik çalışmadığım içineşortmanla idare edebiliyorum.taytla üşüyorum
Ben evde esofman falan giyiniyorum disari cikarsam 62 kilo oldugum zamanlardan kalma bi pant var onu giyiyorum simdikiler olmaz asla dar almistim hep son zamanlarda. Kilo olarak ayniyim aslinda hala 57 yim ama bel olmuyor bana. İlk hamileligimde de 7.8 haftadan itibaren hamile pant kullanmistim cok rahat oluyor.
Onlardan birinide isi gorulsun diye birine vermistim oda sag olsun isguzarlik yapip baska birisine vermis hayatimda boyle sacmalik duymadım. Yenisini alma yolu gözüktü bana

Ay kizlar yetisemiyorum valla sizin konulara ilk oglumda doguma kadar kustum. Bundada sabah bulantilarim cok oluyor gun icindede kusuyorum. 2 oglandada goguslerim cok sismisti ve dokunamiyordum. Simdi Sol gogsumun sol tarafi cok agriyor sismedi ama hassas yani dokunamiyorum sag gogsum de birsey yok. Ayrica 2 oglanda da meme uclarim koyulasmisti. Simdilik bunda birsey yok. Cin takvimi ilk de tutmadi. 2. Oglanda tuttu.

Yemeyin kizlar tutun valla kendinizi daha simdiden boyle alirsaniz sonrasi vahim olur.

Kizlar ben progestandan oturu mudur artik hamilelikten mi bilmiyorum ama o kadar uykum var ki ayakta uyuyorum suan. Birazdan gorumcem gelicek eve hemen uyuycam. 7+2 yim sizde de var mi bu durum yoksa progestandan dolayi mi boyleyim bilmiyorum

İlacın öyle etkisi var ama hamilelikten de olur. 1hafta öncesine kadar bende bütün gün yatmak uyumak istiyordum.. 10. Haftaya bi girdim gitti o hâl bi enerji geldi bu sefer niye gitti bu belirtiler dedim

çılgınlarcasına süslenmek güzel giyinmek makyaj yapmak saçımı boyamak istiyorum
o nedenle profil fotomu değiştirdim, şu an için elimden tek gelen bu
Ya sac boyamayi hic soyleme bu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam

Selam kizlar nasilsiniz?benim bulantilar fenaa ,canim cok guzel yemek yemek istiyor ama yiyemiyorum yesemde kustugum icin ayni seyj canim ceksede tiksiniyorum cok acim cok

Klasik müziği sevmediyseniz youtube dan meditasyon müzikleri su kuş doğa sesleri diye yazın değiştirip değiştirip dinleyin. Hatta bebeğiniz doğduktan sonra onada uyuturken dinletebilirsiniz. Ruhen çok rahatlarsınız.

Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.

Bebişler doğmadan yarıştırmaya başladık

Yerim onların totolarını
yok canım estağfirullah o manada demedim illa öğrencem ya ondan erkenden öğrenirsem bir yıldız çakarsın diye şaka yaptım
Biz seninle aynı gidiyoruz herkes o kadar gergin olabiliyorki korkuyor insan yanlış anlaşılırım diye dimi
ben 3 haftadır hep tayt giyiyorum açıkçası
pantolon çok sıkıyor gibi geliyor artık vazgeçtim giymekten.
En iyisini yapıyorsun ben çalıştığım için zor oluyor

Canım Allah sabır versin İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur, sen kendini üzmemeye çalış. Şimdiden çok geçmiş olsun

En iyisini yapıyorsun ben çalıştığım için zor oluyor

valla ben de çalışıyorum ama
hani çok kurumsal banka gibi değil ortam relax olduğundan giyiyorum taytı üzerine uzun gömlekler...
ya çalışmak bana zor gelmiyor aslında iyi ki çalışıyorum aklım dağılıyor.
biraz erken çıkmak isterdim sadece o kadar.

ah be canım yaa çok çok üzüldüm, yaşın daha genç ve hemen hamile kalacağına inanıyorum.
Çalışıyorsan bir kaç gün izin al zaten verebilir doktorlar, biraz ailenle geçir yalnız kalmamaya çalış canım benim.

Ben de geçicem zaten yakında tayta şu kontrolü de atlatayım bakıcam artık ama bana çalışmak çok zor geliyor çok yoruluyorum ve sabrım kalmıyor artık çocuklara. Üç ayın bitmesini ve hamileliğin balayı dönemi olarak adlandırılan 2. Trimester başlasın istiyorum

Aaaa canım cok gecmıs olsun ((

ay ben de bir görsem o günleri bir görebilsem, sanki olmayacakmış gibi
böyle bazen çok mutlu olasım geliyor
sanki çok mutlu olursam başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum.
o nedenle hep tedirginim.

bir de ben masa başı çalışıyorum ondan rahat olabilirim canım yaa haklısın, işten işe değişiyor tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…