Ben evde esofman falan giyiniyorum disari cikarsam 62 kilo oldugum zamanlardan kalma bi pant var onu giyiyorum simdikiler olmaz asla dar almistim hep son zamanlarda. Kilo olarak ayniyim aslinda hala 57 yim ama bel olmuyor bana. İlk hamileligimde de 7.8 haftadan itibaren hamile pant kullanmistim cok rahat oluyor.bana olmuyor zaten pantolon şimdilik çalışmadığım içineşortmanla idare edebiliyorum.taytla üşüyorum
Kizlar ben progestandan oturu mudur artik hamilelikten mi bilmiyorum ama o kadar uykum var ki ayakta uyuyorum suan. Birazdan gorumcem gelicek eve hemen uyuycam. 7+2 yim sizde de var mi bu durum yoksa progestandan dolayi mi boyleyim bilmiyorum
Ya sac boyamayi hic soylemeçılgınlarcasına süslenmek güzel giyinmek makyaj yapmak saçımı boyamak istiyorum
o nedenle profil fotomu değiştirdim, şu an için elimden tek gelen bu
sağolasın beYemeyin kizlar tutun valla kendinizi daha simdiden boyle alirsaniz sonrasi vahim olur.
gene süslen çok istiyorsançılgınlarcasına süslenmek güzel giyinmek makyaj yapmak saçımı boyamak istiyorum
o nedenle profil fotomu değiştirdim, şu an için elimden tek gelen bu
Valla ben ilk hamileligimde son ay icin her hafta 1 kilo alcak halim yok ya diyodum o nasil bi ozguvense artiksağolasın beöyle ölmem bunla öldür
bugün biraz süslüyüm yalan yokgene süslen çok istiyorsan
Valla ben ilk hamileligimde son ay icin her hafta 1 kilo alcak halim yok ya diyodum o nasil bi ozguvense artikson hafta 2 kilo aldim
Klasik müziği sevmediyseniz youtube dan meditasyon müzikleri su kuş doğa sesleri diye yazın değiştirip değiştirip dinleyin. Hatta bebeğiniz doğduktan sonra onada uyuturken dinletebilirsiniz. Ruhen çok rahatlarsınız.bi de sorum var size:) klasik müzik dinlemek iyi olurmuş bebek için bilimsel kanıtlanmış vs.. hiç sevmem ama şu an işyerinde açtım kulaklıkla dinleyerek çalışıyorum :) var mı uygulayan .. faydasını gören diyecem de nasıl anlaşılır ki faydası onu da bilmiyorum
Bebişler doğmadan yarıştırmaya başladık
Biz seninle aynı gidiyoruzyok canım estağfirullah o manada demedim illa öğrencem ya ondan erkenden öğrenirsem bir yıldız çakarsın diye şaka yaptım
En iyisini yapıyorsun ben çalıştığım için zor oluyorben 3 haftadır hep tayt giyiyorum açıkçası
pantolon çok sıkıyor gibi geliyor artık vazgeçtim giymekten.
Canım Allah sabır versinArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
En iyisini yapıyorsun ben çalıştığım için zor oluyor
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Ben de geçicem zaten yakında tayta şu kontrolü de atlatayım bakıcam artıkvalla ben de çalışıyorum ama
hani çok kurumsal banka gibi değil ortam relax olduğundan giyiyorum taytı üzerine uzun gömlekler...
ya çalışmak bana zor gelmiyor aslında iyi ki çalışıyorum aklım dağılıyor.
biraz erken çıkmak isterdim sadece o kadar.
Aaaa canım cok gecmıs olsunArkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Ben de geçicem zaten yakında tayta şu kontrolü de atlatayım bakıcam artıkama bana çalışmak çok zor geliyor çok yoruluyorum ve sabrım kalmıyor artık çocuklara. Üç ayın bitmesini ve hamileliğin balayı dönemi olarak adlandırılan 2. Trimester başlasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?