- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
İnşAllah bakalımEvet canim yumurtlama gunlerini takip edip iki ay daha bekle derim baktin olmuyor gidersin doktora. Ovulasyon setiyle takip edersen daha iyi olur gununu de ogrenmis olursun. Ve en onemlisi kafana takma hersey normalse bile stres yumurtanin dollenmesine engel oluyor...
Kızlar rahim küçüklüğü hakkında bilginiz varmı
Hüsrana alıştıysanız deneyin ne kaybedersiniz..Kızlar ben hala adet olmadım bugün çatlatma iğnesinin 14.günü test yapsammi napsam kararsızım 11.gün yapmıştım negatifti acaba buda hüsran olurmuki
Sizde mi çatlatma iğnesi oldunuz , ben şuan klomen kullnıyorum çarşmba randevum var iğne vericek büyük ihtimal de bu iğne göbekten mi oluyo tek çok korkuyorum nasıl yapıcam bilmiyorumKızlar ben hala adet olmadım bugün çatlatma iğnesinin 14.günü test yapsammi napsam kararsızım 11.gün yapmıştım negatifti acaba buda hüsran olurmuki
Korkacak hiçbişey yokki iğneyi alinca acilden vurdurabilirsin.cilt altına yapılıyor zaten hissetmiceksin bile bende çok korkuyodum alakası yok hemsirenin yaptığını anlamadım bile:)Sizde mi çatlatma iğnesi oldunuz , ben şuan klomen kullnıyorum çarşmba randevum var iğne vericek büyük ihtimal de bu iğne göbekten mi oluyo tek çok korkuyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
Adet tarihime son 9 gün kızlar. Doğumdan sonra ilk bekleyiş, çok gerginim.
Ama reglim gecikmezse test yapmama kararı aldım. Gaza gelip üzülmek istemiyorum...
Daha iki ay önce hamileyken şu an tekrar hamile kalabilecek miyim çok tereddütlüyüm.
Allahım dualarımızı kabul eder inşallah
Amin inşallah .Kızlar bu ay ilk aşılamam uygulandı
bugün bat günüm
test pozitif yarın kan vericem nolur
İnş umarım galiba hamileyim
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Acaba olacak mı... hamileyken ayy çok şükür oldu demiştim. Şimdi yeniden aynı stres. Umarım hepimiz bu stresten kurtulur, iyi haberler alırız.
Insallah canim rabbim gonlune gore hakkinda hayirlisini versin insallah.Kızlar bu ay ilk aşılamam uygulandı
bugün bat günüm
test pozitif yarın kan vericem nolur
İnş umarım galiba hamileyim
Amin canım allah razı olsunInsallah canim rabbim gonlune gore hakkinda hayirlisini versin insallah.
Kızlar iyi geceler hepinize :)
Biz de eşimin kuzeninin tavsiyesiyle bir baharatçıdan macun ve çay karışımı yaptırdık . İçinde ne ararsanız vareşimle birlikte içiyoruz inşallah işe yarar .
Yaa çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz çok korkuyordum :)Korkacak hiçbişey yokki iğneyi alinca acilden vurdurabilirsin.cilt altına yapılıyor zaten hissetmiceksin bile bende çok korkuyodum alakası yok hemsirenin yaptığını anlamadım bile:)
Hamilr kaldıktan sonra adet mi oldunuz yani?Merhaba kızlar bugün doktora gittim daha önce geç döllenme olabilir demiştim ve sanki öyle normalde ultrasonda 7+1 olması gerekirken 6+2 çıkıyor bu neden olur geç döllenmedenmi hesap yapıyorum uymuyor yani en son adetim 15 ağustos yani diğer adetime mi yakın kalmışım böyle olan varmı
Hayır olmadım en son 15 ağustosta oldum ve eylül'deki adetime yakın hamile kaldım hesap yapıyorum geç döllenme olduğu içinHamilr kaldıktan sonra adet mi oldunuz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?