Ben usutunce oluyordu kasinmam.Belki de usutuyorsunuz farkinda olmadanNasılsınız kızlar benim kanamam 5.gün bitti 6.gün temizdim bugun 8.günü,adetimin hala gaz sancım var sol kasığım ağrıyo arada sancı giriyo üşütüyorum galiba anlamadım bu ay hiç bi şekil de takip edemicem galiba yumurtlamayı zaten o kadar,önemsemiyorum rabbim nasip ettiği zaman tek bi damlayla bile kalır yeterki vakti zamanı,gelsin rabbim ol desin o yüzden rabbime bıraktım korkmuyoruz ama öyle yumurtlama saymaya falan niyetim de yok hiç neyse bi yazmaya başladımmı kendimi alamıyorum malum terazilerin çenesi düşük olurasıl merak,ettiğim kızlar benim adetim biterken afedersiniz bi kaşıntı başladı düne kadar yani 3 4 gün falan arada kaşıntı oldu hep bugun yok o kaşıntı acaba mantar mı var gene anlamadım ki bi kurtulamadım,gitti zaten ne kadar dikkat etsemde gene oluyo şuan bi kaşıntı falan,kalmadı yok ama acaba olabilir mi diyorum bıktım valla kesin bi çözümü yok mu ki bunun yıllardır bi sürü ilaç,kullandım yok geçiyo tekrar oluyo bi iki ay sonra
Canım yinede bir baktır aman ha mantar cok cins birşey hamilelikte olsa napıcan öyle düşik yapanlar bile var Allah korusunNasılsınız kızlar benim kanamam 5.gün bitti 6.gün temizdim bugun 8.günü,adetimin hala gaz sancım var sol kasığım ağrıyo arada sancı giriyo üşütüyorum galiba anlamadım bu ay hiç bi şekil de takip edemicem galiba yumurtlamayı zaten o kadar,önemsemiyorum rabbim nasip ettiği zaman tek bi damlayla bile kalır yeterki vakti zamanı,gelsin rabbim ol desin o yüzden rabbime bıraktım korkmuyoruz ama öyle yumurtlama saymaya falan niyetim de yok hiç neyse bi yazmaya başladımmı kendimi alamıyorum malum terazilerin çenesi düşük olurasıl merak,ettiğim kızlar benim adetim biterken afedersiniz bi kaşıntı başladı düne kadar yani 3 4 gün falan arada kaşıntı oldu hep bugun yok o kaşıntı acaba mantar mı var gene anlamadım ki bi kurtulamadım,gitti zaten ne kadar dikkat etsemde gene oluyo şuan bi kaşıntı falan,kalmadı yok ama acaba olabilir mi diyorum bıktım valla kesin bi çözümü yok mu ki bunun yıllardır bi sürü ilaç,kullandım yok geçiyo tekrar oluyo bi iki ay sonra
Belkide anlamadım ki bende artık şaşkınımBen usutunce oluyordu kasinmam.Belki de usutuyorsunuz farkinda olmadan
Baktırdım en son 1 ay önce iki kez üst üste kullandım ilaçları dıktor önerisiyle geçmiştiCanım yinede bir baktır aman ha mantar cok cins birşey hamilelikte olsa napıcan öyle düşik yapanlar bile var Allah korusun
Canım ister istemez oluyor malesef srn yine bi tesf yaptır ne olur ne olmaz en azından icin rahat olsun gerisi Allah kerimBaktırdım en son 1 ay önce iki kez üst üste kullandım ilaçları dıktor önerisiyle geçmişti
Daha yeni doktordan geldim,diye götürmez ki eşim kaynanamın bile gözüne battı ne cok doktora gider oldun bu ara diyoCanım ister istemez oluyor malesef srn yine bi tesf yaptır ne olur ne olmaz en azından icin rahat olsun gerisi Allah kerim
Herkesin karışması ne saçma ya srn yinede dikkat et kendine bol su iç belki kendiliğinden geçer krem falan yokmu kaşıntı icin bende birtane vardı cildiye uzmanı sebepsiz kaşıntı için vermişti kaşındığonda birkaçgün sirmüştüm iyi geldi sonrada geçti zaten hamdolsunDaha yeni doktordan geldim,diye götürmez ki eşim kaynanamın bile gözüne battı ne cok doktora gider oldun bu ara diyo
Krem var canım travazol mi ne oyle bişeydiHerkesin karışması ne saçma ya srn yinede dikkat et kendine bol su iç belki kendiliğinden geçer krem falan yokmu kaşıntı icin bende birtane vardı cildiye uzmanı sebepsiz kaşıntı için vermişti kaşındığonda birkaçgün sirmüştüm iyi geldi sonrada geçti zaten hamdolsun
Kuklan kaşıntın geçsin biran önce bolda su iç inşaAllah kalmaz birşeyKrem var canım travazol mi ne oyle bişeydi
Amin canım inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızdaKızlar herkese hayırlı seneler
2018’deki üzüntülerimizi unutturacak, sevinçlermize yenilerini katacak bir yıl olur inşallah...
Dualarımız kabul, kucaklarımız bebeklerimiz ile dolu olur inşallah
Sevgiler,
Sürekli olmuyo ya arada oluyo anlamadım,bende oldukca kullanayım bariKuklan kaşıntın geçsin biran önce bolda su iç inşaAllah kalmaz birşey
Dikkat et kendine canım cuma doktora gidicem ufaklık ndler yapıyor içerde bilmiyorum merakla kintrolü bekliyorum bu arada eşim hiç arkandan kilo almad8n diyor sadece göbek ar bir haftadır iyice çıktı :)) 4 ayl8k olduk bu aradaSürekli olmuyo ya arada oluyo anlamadım,bende oldukca kullanayım bari
MaşaAllah gözünaydn cnmm dua et bizede lütfennKızlar beni de günceller misiniz bugün iki tane test yaptım ve pozitif gördüm ilk defa! Üzerimde ki şoku atlatamadım henüz fotoğraf yüklemeyi de beceremedimsabah ilk isim doktora gitmek olacak umarım hepimiz mucizemize kavuşuruz
Rabbim tez zaman da isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşaAllah gözünaydn cnmm dua et bizede lütfenn
Amin cnm Aminnnnnn Allahım kucagna almayı nasip etsnnRabbim tez zaman da isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım insallahKızlar herkese hayırlı seneler
2018’deki üzüntülerimizi unutturacak, sevinçlermize yenilerini katacak bir yıl olur inşallah...
Dualarımız kabul, kucaklarımız bebeklerimiz ile dolu olur inşallah
Sevgiler,
Hayirli olsun canim. Rabbim saglikla sihhatle kucagina nasip etsin insallah.Kızlar beni de günceller misiniz bugün iki tane test yaptım ve pozitif gördüm ilk defa! Üzerimde ki şoku atlatamadım henüz fotoğraf yüklemeyi de beceremedimsabah ilk isim doktora gitmek olacak umarım hepimiz mucizemize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?