- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
O konulardaBat 15 aralık hastaneye gitmedim bu ayda olmazsa ve de eşim müsait olursa gidecem ama kafamı karıştıran nokta sgk nin bizlere infertilite ilaçlarını karsilamamasi
Tamda demiştim bende o bilir diye kııızzzİnfertilite ile ilgili bir araştormam olmuştu ibrahim saraçoğlunun bu konuda videosu vardı sanki burdaki biri icin araştırma yapmıştom kom olduğunuda ne dediğimide unuttum :)
Yaron baksam bebiş uyusun büyüsin artok :)) meraktan daha önce bakmıştmda unuttum ne dedigimi kime dedigimi :)O konulardaAytanesii kardeşim uzmandır kesin ben hiç anlamıyorum varmış daha batına hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm
:)))İnfertilite ile ilgili bir araştormam olmuştu ibrahim saraçoğlunun bu konuda videosu vardı sanki burdaki biri icin araştırma yapmıştom kom olduğunuda ne dediğimide unuttum :)
Ben çok gevezeyim millein düşincesini önden söylemekle meşhurumTamda demiştim bende o bilir diye kııızzz
Badi hayırlı geceler allaha emanet olun uyusun tabi büyüyecek daha o minnak bol uykuya ihtiyaç var ilerki uykusuz geceler için stokla senYaron baksam bebiş uyusun büyüsin artok :)) meraktan daha önce bakmıştmda unuttum ne dedigimi kime dedigimi :)
Ben çok gevezeyim millein düşincesini önden söylemekle meşhurum
Allaha emanet olun canlar yarın görüşüriz nasipse :)) hayırlı gecelerBadi hayırlı geceler allaha emanet olun uyusun tabi büyüyecek daha o minnak bol uykuya ihtiyaç var ilerki uykusuz geceler için stokla sen
Canım üzülme adeti bekliyoruz her koşulda Allahtan ümit kesilmez.10 dakika sonra cıkan hayal gibi bi çizgiyle daha karşınızdayım gene olmadı sanırım olsaydı şimdiye diğer testlerden bi tık daha koyulaşması gerekirdi artık adeti beklicem çok üzgünüm
Ben gebeliği kanda öğrendim. 3 gün sonra Hcg artışı herhalde testin koyulugundan belli olur diye test yaptım yine ve aşırı silikti. Bence asla öyle düşünme10 dakika sonra cıkan hayal gibi bi çizgiyle daha karşınızdayım gene olmadı sanırım olsaydı şimdiye diğer testlerden bi tık daha koyulaşması gerekirdi artık adeti beklicem çok üzgünüm
10 dakika sonra cıkan hayal gibi bi çizgiyle daha karşınızdayım gene olmadı sanırım olsaydı şimdiye diğer testlerden bi tık daha koyulaşması gerekirdi artık adeti beklicem çok üzgünüm
Tek akıntı mı var cnm akıntı her bayanda olabılır. Ancak kotu kokulu kasıntı agrı olırsa ıltıhaba ısarettırHafif sarı akıntı iltihap belirtisi mi bayanlar ?
Kızlar ben hala brklemedeyım gelmedi kırmızılar
Pik ne demek cnm.Her bekleyiş bir umut bir heyecan
Bu gün benim 29.günüm dün kanda 0.06 çıktı pik olalıda 15 gün oldu hiç umut yok yani sanırım bu gün yarın olurum
[/QUOTE]Farah58
Tatlım sen tekrar test yaptınmı çok merak ediyorum seni dünden beri duamdasın inşallah yükselir değerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?