Microblading'i ben yaptırıyorum som seansım olacak yaptırdığım kişiye sormuştum hamileliğin ilk 4 ayı yapmıyoruz demişti yaptırmadan öncede sormuştu hamilelik var mı diye
Eki Görüntüle 2209832
Kızlar düne göre nispeten daha koyu sanki dimi şimdi yaptım ve freelay marka:))) şaka gibi yani her test pozitif olmaz heralde hala inanamıyorum gerçekten sevinemediğime:/ testlere okadar güvenmiyorum ki kan testine kadar da inanmayacağım
Eki Görüntüle 2209832
Kızlar düne göre nispeten daha koyu sanki dimi şimdi yaptım ve freelay marka:))) şaka gibi yani her test pozitif olmaz heralde hala inanamıyorum gerçekten sevinemediğime:/ testlere okadar güvenmiyorum ki kan testine kadar da inanmayacağım
KızııııııIımmmm maşallah ya şaka mısın hamilesin ya hemen cıkıyo dimi bu koyuluk 5 dk içinde cıkıyosa kesin yani ya
Evet canım ilk idrar değil :)) Allahım hayırlısıyla nasip etsin bilmiyorum. Bu sefer başında bekledim gitmedim:) ilk 6-7 dk diyim yaşan olmasın vardı zaten de koyulaşması işteBide bu ilk idrarda değil deme bakasana baya var yani sevin artık bence
İnşallah canım ama yeni olunca ikinci çizgi silik oluyor yani koyulaşması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor:)bilmiyorum inşaallah Rabbim den dilerim hamilesinizdir. ama çift çizgi olunca değil miydi?
Canım normalde adetten kısa bir zaman sonraki kasık ağrıları ve şeffaf beyaz akıntı yumurtlama belirtileri oluyor. Ama ovulasyon testleri de kullanılıyor internetten alıp kullanabilirsin. Eczanede de satılıyor ama 5li olanlar bile çok pahalı. İnternetten almak daha mantıklı. Ben geçen ay aldım bi 5li bi de 2li ama yakalayamadım. Bir sürü de para ödedim eczaneye. Fazla almak daha mantıklıbu yumurtlama dönemini nasıl biliyorsunuz acaba ?
İnşallah canım ama yeni olunca ikinci çizgi silik oluyor yani koyulaşması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor:)
Hayırlı olsun hamilesiniz gecikme yaşadınız miEki Görüntüle 2209832
Canım normalde adetten kısa bir zaman sonraki kasık ağrıları ve şeffaf beyaz akıntı yumurtlama belirtileri oluyor. Ama ovulasyon testleri de kullanılıyor internetten alıp kullanabilirsin. Eczanede de satılıyor ama 5li olanlar bile çok pahalı. İnternetten almak daha mantıklı. Ben geçen ay aldım bi 5li bi de 2li ama yakalayamadım. Bir sürü de para ödedim eczaneye. Fazla almak daha mantıklı
Hayır henüz yaşamadım daha adetime var:) teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun hamilesiniz gecikme yaşadınız mi
Aminnn inşallah isteyen ve hakeden tüm anne adaylarını sevindirsin Rabbim :)allah beklediğinizle sevindirsin dilerim o vakit
Evet canım var. Sormanda bir problem yok Estağfirullah. Ovulasyon testi yumurtlama döneminde yükselen LH hormonunu yakalıyor. Bu nedenle önemli eğer akıntı vs gibi belirtileri kaçırırım diyorsan kullanmak mantıklı. Testte iki çizgi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama döneminde olduğunu gösterirovilasyon testi nedir ? bunun yumurtlama dönemini ayarlayamakla bir ilgisi var mı ?
çok cahilim bu konularda gerçekten.. kusura bakmayın
Evet canım var. Sormanda bir problem yok Estağfirullah. Ovulasyon testi yumurtlama döneminde yükselen LH hormonunu yakalıyor. Bu nedenle önemli eğer akıntı vs gibi belirtileri kaçırırım diyorsan kullanmak mantıklı. Testte iki çizgi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama döneminde olduğunu gösterir
Tamam cnm ya cok sevindim nasıl sevindim anlatamam rabbim şimdi hayırla devamını getirsin inşalşah bende istiyoru; ya cok özendim cooookEvet canım ilk idrar değil :)) Allahım hayırlısıyla nasip etsin bilmiyorum. Bu sefer başında bekledim gitmedim:) ilk 6-7 dk diyim yaşan olmasın vardı zaten de koyulaşması işte
Allahım hayırlısıyla bu güzel duyguları isteyen herkese yaşatsın seni çok iyi anlıyorum. Ben de takip ettiğim süreç boyunca hamile olanlara hem çok sevindim hemde çok özendim istedim kötü niyet olmadığını çok iyi biliyorum canım Allah şuan gönlünden geçeni en hayırlı zamanda yaşatsın sana da. Şuan emin olmamakla birlikte çok heyecanlıyım. Hastaneye gidip gitmeme arasındayım. Olmazsa da takdir Allah’tan bunu yaşamak bile çok güzel. Sağlık sorunları yaşayan arkadaşlara acil şifa ve en kısa zamanda mucizelerle karşılaşmalarını dilerimTamam cnm ya cok sevindim nasıl sevindim anlatamam rabbim şimdi hayırla devamını getirsin inşalşah bende istiyoru; ya cok özendim cooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?