- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
İİnşallah valla 7 yıl kayınvalidemle bir oturdum bi iğnem bile yoktu bu sene daha kiraya cıktık ayaklarımızın üzerinde dutçruyotuz çok şükür başardık devletimizin imkanları varken boş yere özele gidip para dökmek neden ki yani dimi mecburi bişey bide yani bizim ilk doğum olsa neyse bi seçimin var o zaman red etmeleri normal ama bizim olmuş 3. Sezeryan napalım yaniCanım benim zor tabi annelik başlı başına zor degilmi bu ara da cumhurbaşkanımıza öyle bir mesaj attım ki inşaAllah en kısa zamanda haber gelir sende özele gitmektsn kurtulursun zawözeldeki doğum parası ile ilgili bir çalısma var biliyorum tamamen kalkacagını ama bunu cabuklaştırmaları lazım isteyen istedigi yerde tedavi olabilsin demi :)
İşteyim canım geç çıkıcam akşam da anneme gidicem. Sabah ilk idrarla daha iyi test yapmak ondan sabahları yapıyoruzŞimdi yap fark eden nevarsa her şekilde çıkar zaten
İnşaAllah Rabbim bu durumda olanlarında faydalandığı birşey olurda herkes bu sorunla karşılaşmaz saglık bakanlığı ililenmezse başka kuruma gönderirim okadar kolay değil bizi sindiremez kimse :)))İİnşallah valla 7 yıl kayınvalidemle bir oturdum bi iğnem bile yoktu bu sene daha kiraya cıktık ayaklarımızın üzerinde dutçruyotuz çok şükür başardık devletimizin imkanları varken boş yere özele gidip para dökmek neden ki yani dimi mecburi bişey bide yani bizim ilk doğum olsa neyse bi seçimin var o zaman red etmeleri normal ama bizim olmuş 3. Sezeryan napalım yani
Merhaba canım:) beni ekleyebilirsin hamileyim sağlıkla devam ederse inşallah:)Kızlar selam
Yıl sonu işler çok yoğun pek giremiyorum siteye
- Hamile olup haber verecek olan var mı? Listeyi güncelliyeyim :)
- Herşey yolunda mı bir ses verin
- Kaşıma microblading yaptırmak istiyorum reglye 1. Hafta var. Pek umudum yok bu ay değerlendiremedik diye
ama ola ki hamileysem kimyasal makyaj sorun olur mu bu dönemde fikri olan var mı?
Aman ha kesin testi at bekliyoruzİşteyim canım geç çıkıcam akşam da anneme gidicem. Sabah ilk idrarla daha iyi test yapmak ondan sabahları yapıyoruz
Ay beni gaza getirmeyin kızlar :)))) heyecan yapıyorum sonra çıkmazda çok üzülürümAman ha kesin testi at bekliyoruz
Çıkar çıkar inşallahAy beni gaza getirmeyin kızlar :)))) heyecan yapıyorum sonra çıkmazda çok üzülürüm
Kadınnn gücüüüüüüİnşaAllah Rabbim bu durumda olanlarında faydalandığı birşey olurda herkes bu sorunla karşılaşmaz saglık bakanlığı ililenmezse başka kuruma gönderirim okadar kolay değil bizi sindiremez kimse :)))
Bende iyice kapıldım gidiyorum cıkmazsa üzülücem biliyorumda ama hoşuma gidiyoAy beni gaza getirmeyin kızlar :)))) heyecan yapıyorum sonra çıkmazda çok üzülürüm
Amin inşallah cnm cok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla gönlüne göre tekrar nasip etsin inşallah sana da bizlerede hoşgeldin 24 yaşındayım bendeMerhaba!
Ben de burada yeniyim. Yasim 38, Eylul ayinda maalesef bir dusuk yaptim ve 2019'a hamile olarak girmeyi cok ama cok istiyorum.
2019'un benim ve ailem (ve herkes) icin hayatlarinda guzel seylerin baslayacagi bir donum yili olmasini diliyorum.
Bende 23Amin inşallah cnm cok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla gönlüne göre tekrar nasip etsin inşallah sana da bizlerede hoşgeldin 24 yaşındayım bende
Doğum başlayana kadar ağrı çekşyorsun zaten doğumbaşlayınca oluyor bitiyor. Etrafta Normal Doğum yapıp öyle kolay değil diyenlere şimdi bakıyorum da büyüttükleri gibi birşey değil. Sanki herkes yapamaz gibi algı oluşturuyorlardı. Eğer sağlık sorunu yoksa normalden yanayım. Herkesin kişisel kararı tabi
Amin inşallah cnm cok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla gönlüne göre tekrar nasip etsin inşallah sana da bizlerede hoşgeldin 24 yaşındayım bende
Ah canım yaa bende bende hiç sorma 24 üm aamaaaa bana sorarsan 24 demem yani kadın olmak zorBende 23üç ayda psikolojik çoktum dersem 67
Biz nabcaz böyle yaaaAh canım yaa bende bende hiç sorma 24 üm aamaaaa bana sorarsan 24 demem yani kadın olmak zor
Senin adına sevindim valla zor oluyodur tabi insanın kendi ana dilini karsılıklı kullanamamasıCok tesekkur ederim :) Burayi buldugum icin o kadar sevincliyim ki. Hem herkes kadin hem de herkes Turkce konusuyor. Cok mutluyum :)
Cok tesekkur ederim :) Burayi buldugum icin o kadar sevincliyim ki. Hem herkes kadin hem de herkes Turkce konusuyor. Cok mutluyum :)
O mutluluk bize ait canimmmm
Senin adına sevindim valla zor oluyodur tabi insanın kendi ana dilini karsılıklı kullanamaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?