Çok normal ama ilk aydan kalınmayabilir yani bunu dert edinme. Ben korunmayı bırakmadan önce kontrollerimi yaptırdım hiçbir sorun olmadığı halde 4.aydayım. Moralini bozmadan devam et. Çünkü olmaması ayrı bir stres ve etkiliyor. Bir arkadaşım ilk çocuğuna ve düşük yapmış ona ilk denemede hatta ilk ilişkide hamile kalmış çok emindi ilk aydan kalacağına ama malesef olmadı. Bir çok faktör var kişi kendisinde bile çok değişiklikler yaşıyor. Kişiden kişiye de değişiyor haliyle. Her ay yeni bir heyecan unutma :) :)İnşallah olur heyecanlıyız
En son 10 kasımda oldum bir sonraki de 10 aralık da 30 günde bir oluyorumAdet canim
Ayın 5 inder felan o zaman test yaparsınEn son 10 kasımda oldum bir sonraki de 10 aralık da 30 günde bir oluyorum
Tammı ongün daha bekleyemedin mi :)) beklersin ne var sankiTam dokuz ay:))) konu çocuk olunca dayanamıyorum ayrıca hep sabırsızımdır yapım böyle malesef keşke batı bekleyebilsem:)
Çıkar mı acaba 5 aralık da yapsam ? İnternette hep adet sonrası bakın falan yazmışlarAyın 5 inder felan o zaman test yaparsın
:) bu kadınlar uslanmaz yav okadar herşey çabuk olsun istiyoruz ki test yapacaksakta olsun bitsin demi yok arkadaş kanımız kaynıyor bizimHic sorma bugün de test hüsran
Duramıyorum:) bu kadınlar uslanmaz yav okadar herşey çabuk olsun istiyoruz ki test yapacaksakta olsun bitsin demi yok arkadaş kanımız kaynıyor bizim
Çıkar canimÇıkar mı acaba 5 aralık da yapsam ? İnternette hep adet sonrası bakın falan yazmışlar
Tamam ya yap gitsin napalım eczane açsın sana esin gerçi ozaman batarsın8z hakikaten :))))Duramıyorum
İdrar testleri foreverTammı ongün daha bekleyemedin mi :)) beklersin ne var sanki
Yav sorma almıcanda dedi bugün gittim aldım üç beş gizliceTamam ya yap gitsin napalım eczane açsın sana esin gerçi ozaman batarsın8z hakikaten :))))
Allah iyuliğini versin ya garantiyr alıyor işi birde ekmekten yemekten kısıp tes almaya gidocez artık :))))Yav sorma almıcanda dedi bugün gittim aldım üç beş gizlice
Nabym canım ya haklı adamAllah iyuliğini versin ya garantiyr alıyor işi birde ekmekten yemekten kısıp tes almaya gidocez artık :))))
:)Nabym canım ya haklı adamgaranti olsun almazsan alma beeee diyebiliyim
Amin inşaAllah Canım hoşgeldinArkadaşlar merhaba ben yeniyim aranızda. Bikaç yorumları okudum hamile olanlar inşallah bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına alırlar bebek isteyenlerede Allahım en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı şekilde tabi ki bana da Duam hep odur Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebek nasip eyle diye.
Aynı benim eşimde öyle ama ben dayanamadım gösterdim gördü çizgiyi ama heycanlanmadık pek bakalım bekleyelim dedikAy inşallah Allah razı olsun hayırlısıyla bir murada ersek hep beraber:) bakalım bende heyecanlıyım eşim de bilmiyor onu da umutlandırmak istemiyorum çok üzülüyor belli etmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?