Ben ilk uzadoğında bal küri yaptım valla ben dayanamam öyle uzasına müdahale etmeseydim icim rahat etmezdi okadar uzun demek stres demekAdetim normalde 1 senedir düzene girmişti 7 gun sürüyodu 26 günde bir oluyodum korunmayı bırakınca oldu böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk uzadoğında bal küri yaptım valla ben dayanamam öyle uzasına müdahale etmeseydim icim rahat etmezdi okadar uzun demek stres demekAdetim normalde 1 senedir düzene girmişti 7 gun sürüyodu 26 günde bir oluyodum korunmayı bırakınca oldu böyle
Yorum atmadan takibe alınıyo mu kız ben pek anlamıyorum da arada bakıyorum ama bildirim alamıyorumLink atmıştom aslında ordan takibe alsana :) çok heyecanlı birşey doktorlarda bu teoriyi kullanıyorlar bunu diyenlerde dotorlarmış haberin olsun dotorlara meydan okuycaz yakonda :))))
Valla öyle cnm ya hamile değilsem yapcam bende bal kürünü muhakkak bu kadar uzun olması benimde canımı sıkıyoBen ilk uzadoğında bal küri yaptım valla ben dayanamam öyle uzasına müdahale etmeseydim icim rahat etmezdi okadar uzun demek stres demek
Uzun kullanmasanda enazından 30 gün doldumu yapabilorsin denemekten zarar gelmez demi ama :)Valla öyle cnm ya hamile değilsem yapcam bende bal kürünü muhakkak bu kadar uzun olması benimde canımı sıkıyo
Konuyu takib et yazıyor sayfa başında yada sonunda bak bana bir link at sana ekran fotosu ile göstereyim yorum yapmasanda takib et dedikten sonra mail ile bildium almak istiyorumu işaretliyorsun sana bildirimler geliyor :) teknolojiyle aram iyidir meraklı olduğum icin her işimi kendim yapmaya calışıyorum bak mesela buraya uygulamadan resim yükleyemedim olmuyor kabul etmiyor bende normal bi google tarayıcodan girdim kadonlar kulübine oturum açıp takib ettiklerime baktım ordan resim gönderdim yoksa boyut büyük falan gösteriyor ekran resmi aldm ordan atmıştom degerlerimi buraya brazcık meraklı olmak iyidor :)Yorum atmadan takibe alınıyo mu kız ben pek anlamıyorum da arada bakıyorum ama bildirim alamıyorum
Tmmdır yaptım şimdiKonuyu takib et yazıyor sayfa başında yada sonunda bak bana bir link at sana ekran fotosu ile göstereyim yorum yapmasanda takib et dedikten sonra mail ile bildium almak istiyorumu işaretliyorsun sana bildirimler geliyor :) teknolojiyle aram iyidir meraklı olduğum icin her işimi kendim yapmaya calışıyorum bak mesela buraya uygulamadan resim yükleyemedim olmuyor kabul etmiyor bende normal bi google tarayıcodan girdim kadonlar kulübine oturum açıp takib ettiklerime baktım ordan resim gönderdim yoksa boyut büyük falan gösteriyor ekran resmi aldm ordan atmıştom degerlerimi buraya brazcık meraklı olmak iyidor :)
Aferin sana :)))Tmmdır yaptım şimdi
Attığın resim parlamıs ama Canım biraz daha yakın çek parlamasınTmmdır yaptım şimdi
Kağıt bende değil ki cnm arkadaş atmış bana bi sorayım dedim Bence kızAttığın resim parlamıs ama Canım biraz daha yakın çek parlamasın
Allah Allah nerden anladın :))) herkes doktor oldu yaKağıt bende değil ki cnm arkadaş atmış bana bi sorayım dedim Bence kız
Bilmem karşılaştırdık arkadaşla ultrason kağıtlarını erkek bebeklerin yapısından daha farklı duruyo benimde iki kızım var ya onlarada baktık falanAllah Allah nerden anladın :))) herkes doktor oldu ya
Benimkini gòrdinmü aynı attığın resme benziyor ben diyorum kuyruklu fare :))Bilmem karşılaştık arkadaşla ultrason kağıtlarını erkek bebeklerin yapısından daha farklı duruyo benimde iki kızım var ya onlarada baktık falan
Aynen benziyo ya gördüm seninkinide bence kız senin minnoştaBenimkini gòrdinmü aynı attığın resme benziyor ben diyorum kuyruklu fare :))
İnşaAllah öyledir ama erkek dediler.nasıl oluyorsa :))Aynen benziyo ya gördüm seninkinide bence kız senin minnoşta
Onbeşgün inceydi baya küçüktü çarşamba tarama için gidicem ozaman inşaAllah daha iyi resim görürüz :)Aynen benziyo ya gördüm seninkinide bence kız senin minnoşta
Yok ya off kız olsaydı iyiydi :) kız çocuklarına karşı aşırı bir sempatim var yaYok anam senin nub ortada erkek maşallah ben erkeğim diyo resmen erkenden
Demin kız dwmiştin niyd fikir değiştin şimdi ya :)Yok anam senin nub ortada erkek maşallah ben erkeğim diyo resmen erkenden
inşallah rabbim hayırlısıyla bide kız evlat nasip eder canım ya banada erkek inşallah cok aminYok ya off kız olsaydı iyiydi :) kız çocuklarına karşı aşırı bir sempatim var ya