Yap ama beklentiniçine girme eğlencesine yap :))) ozaman insan beklemedigi anda olunca daha mutlu oluyor inşaAllah hayırlı haberi kısa zamanda alırsınBi test olsa hemen şuan yapıcam valla ya kızlar idrarımı gördükçe içim umut doluyo temelli başım dönmeye başlıyo
Benim
ikinci kızım da öyle olmuştu yumurtlamadan uzak bi tarihte yani hiç belli olmuyo bu işler hatta üstüne görme denilen olayı yaşamıştım adete bi hafta kala hamile kaldım tek bi ilişkihle bide ne öncesinde nede sonrasında kesinlikle hiçbi ilişkimiz olmamıştı
Testim yok almıyoda eşim netten aldıklarıma da güvenemiyorum yoksada pozitif cıkıyo gıcık testlerYap ama beklentiniçine girme eğlencesine yap :))) ozaman insan beklemedigi anda olunca daha mutlu oluyor inşaAllah hayırlı haberi kısa zamanda alırsın
Aynen öyle cnm ve ilişkinin olduğu gün ve öncelerinde hiçbi şekilde şeffaf akıntım falanda yoktuOvulasyon tarihinden sonra mı oldu cnm ?
Ucuz birşey al ya eczane yokmu yakında ben ikitane almıstım on tl ye biri bozuk çikarsa digerini yaparım diye ama isteTestim yok almıyoda eşim netten aldıklarıma da güvenemiyorum yoksada pozitif cıkıyo gıcık testler
Olabilir aslında duygularını pek dışa vuramaz eşim içinde yaşar belkide ondan böyle diyoAynen Canım kocan muhtemelen beklentiye girip olmazsa diye hayal kıroklığı yaşamak istemiyordur esimde bana senin nezaman cocuğun olacak bakalom minik bi ayten diyordu şakasına fazla beklemeden oldu bu defada beni diyor tongaya düşirdin ben daha gencim diyor :)) sonrada karnımı seviyor napıyonuz bakalım bugün diyor
Yok yakınlarda eczane olsa kim tutabilir beni gider alırım da netten aşıyodum hep oda 3 4 günde geliyo bugun cuma bide artık 5 6 günde gelir anca bugun söylesemUcuz birşey al ya eczane yokmu yakında ben ikitane almıstım on tl ye biri bozuk çikarsa digerini yaparım diye ama iste
Bende nub teorisini merak ediyorum cok kaydettim hep bi kaç nubla ilgili foto daha öncedeKızlar biriniz sormuştunuz nub teorisini orda son tarihlere bakarak biri yorumluyor bakalım bana ne diyecek muhtemelen birkaçgüne belli olur ultrasonda heyecanlandım ya
N11 den alıyordum ben birşeyler ikigüne geliyordu kargo yavaş demekkiYok yakınlarda eczane olsa kim tutabilir beni gider alırım da netten aşıyodum hep oda 3 4 günde geliyo bugun cuma bide artık 5 6 günde gelir anca bugun söylesem
Aktif bir paylaşım var dur linkini atayım ordakiler baya ilgililerBende nub teorisini merak ediyorum cok kaydettim hep bi kaç nubla ilgili foto daha öncede
Tek kapıda ödemeli site e ptt avm olduğu için ordan alıyorum hep benN11 den alıyordum ben birşeyler ikigüne geliyordu kargo yavaş demekki
Ptt geç getiriyor Canım ondan aras kargo var çok hızlı bak paylaştm linkiTek kapıda ödemeli site e ptt avm olduğu için ordan alıyorum hep ben
Nasip işte nasipte varsa ol diyor oluyor ...Aynen öyle cnm ve ilişkinin olduğu gün ve öncelerinde hiçbi şekilde şeffaf akıntım falanda yoktu
Kız bana erkek gibi dedi kız linke girdin mi ben brşeye benzetemedim ama :)Tek kapıda ödemeli site e ptt avm olduğu için ordan alıyorum hep ben
Giremedim daha kız misafir var daKız bana erkek gibi dedi kız linke girdin mi ben brşeye benzetemedim ama :)
Tamam Canım merak ettimde oyüzden sordumGiremedim daha kız misafir var da
İyi akşamlar Canımiyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?