- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Anladım Canım adet olmazsan ve hala hamile değilsen ilaç alma sakın bal kürü yap ben onla adet olmuştum üçgünde söktürüyor ben okadar etki eden birşey görmedim inşaAllah bu ay olmazsa diğer ay nasib olur Canım
Neymiş kız bu bal kürü bakalım tam benlikmiş hamilelik yoksa yapayım kesinÜç damla yeter yazıyor üzerinde :))) kız yetmez diyemi yaptın okusana kullanılışını odrarın fazla olduğu hazneden belli zaten birde düz tut bekle öyle bak tamam ben 5 tl likler varya onlardan ikitane alıp yapmıştım dedim biri bozuk çıkarsa diğerini kullanırım ikiside bozuk değildi bende ikigün ara vererek yaptım daha koyulaşmıştı brde benim adetten cok önceydi bir hafta vardı şaka gibiydi ama bal kürü erken yumuetlamaya sebep oldu belirtileri de daha erksn yaşadım yumirtlama adetten sonraki 5 gün iiçndeydi
Bal bir yemek kaşığı tarçın bir çay kaşığı çòek otuda bir çay kaşığı yanlız çörek otunu öğütmelisin ya havanda yada baharat değirmeninde öğüt günlık olacak şekilde fazlası değil macun gibi oluyor sabah ve akşam aç karnına bir yemek kaşığı ye birde testere dişli aslan pençesinide kullanmanı öneriimİnşallah cnm cok saol bende adeti beklicem artık bakalım bal kürü nasıl oluyo peki
Senden sonra yazmışım kız :)Neymiş kız bu bal kürü bakalım tam benlikmiş hamilelik yoksa yapayım kesin
Adet olana kadar mı yemem lazım peki kaç gğn yemeliyimBal bir yemek kaşığı tarçın bir çay kaşığı çòek otuda bir çay kaşığı yanlız çörek otunu öğütmelisin ya havanda yada baharat değirmeninde öğüt günlık olacak şekilde fazlası değil macun gibi oluyor sabah ve akşam aç karnına bir yemek kaşığı ye birde testere dişli aslan pençesinide kullanmanı öneriim
Aynen ya :)Senden sonra yazmışım kız :)
Valla ben yumurtlamaya kadar yedim yanında testeredişli aslan pençesi ve hayıtı arada içsemde testere dişliyi hep kullandım yumirtlamaya kadar yumirta gelişimini sağlıyor hormonlar düzgünseAdet olana kadar mı yemem lazım peki kaç gğn yemeliyim
Ben adetin 4. Günüdeğerlerime baktırmioştımda estradiol varya 300 dü doktor şok geçirmişti normalde 15 civarlarındaydı düşün beslenmene dikkat et bol sebze ve su iç su çok önemliTamam cnm cok Teşekkürler :)
Rabbim şifa versin canım . Oyle bir zorunluluk olmaz Allahın izniyle. Bebek plani icin birsey demedi mi doktor yani
Rabbim sifa versin canım. Allahin izniyle öyle bir zorunluluk olmaz. Insallah. Tüplerin alinma sebebi kist mi canim ? Tüplrri acmak icin bir tedavi uygulanmiyor mu?
İnşallah gerek yoktur bir başka doktora daha mı gitsen acaba
Ay haydi hayırlısıCanım ben hamileyim :) deger kontrolü yapıyoruz yarında doktora gidecegim pihtilasma icin
Canım birde türkiyeye mi gelsen burada ki doktorlara da mı bi görünsen acaba hemen umutsuzluğa kapılma belki başka bir yolu başka bir çaresi vardır
Brnimde hormanlara hep bakılıyo normal diyo hepBen adetin 4. Günüdeğerlerime baktırmioştımda estradiol varya 300 dü doktor şok geçirmişti normalde 15 civarlarındaydı düşün beslenmene dikkat et bol sebze ve su iç su çok önemli
Evet ben çok olursa daha net belli olur diye düşünüyorumKız bende sen gibiyim bol keseden damlatıyom bazen böyle test bozuluyo kağıdını oku tam dediği kadar samlat kiminde 2 3 damla kimindede 3 4 damla damlatın yazar :)
Brnimde hormanlara hep bakılıyo normal diyo hepBen adetin 4. Günüdeğerlerime baktırmioştımda estradiol varya 300 dü doktor şok geçirmişti normalde 15 civarlarındaydı düşün beslenmene dikkat et bol sebze ve su iç su çok önemli
Aynen canım katılıyorum :) hem iyi geliyor hemde daha çok düşündürüyor. Ama bağımlılık yaptı site giriyorum. Okuduğum güzel haberler mutlu ediyor kendime olmuş gibi seviniyorum:)İnşallah cnm ya inşallah bak inanır mısın bu siteye takılmayınca belirti falan farketmiyorum hiç buraya takılınca heryerimden bişey hissediyorum ama sizleri de seviyorum valla mutlu oluyorum umut doluyorum iyi ki varsınız
Amin amin aminnAy haydi hayırlısı
Darısı başımıza cnm çok sevindim
Canım daha var 1 aralık gibi ben dun dayanamayıp hassas olandan yaptım negatifAdet olmadıysan hamilesin demekki canım yani inşallah :) test yaptın mı
Canım benim de 1 Aralık daha 8 gün var varsa da çıkmaz herhalde. 3 gün kala yapmayı düşünüyorum ben:) yani sen negatif diye üzülmeCanım daha var 1 aralık gibi ben dun dayanamayıp hassas olandan yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?