Insallah cnm onların da sınavı olacak tabı ama rabbım en kolaylarından versınRabbim evlatlarımıza yaşatmasın böyle şeyleri inşaallah çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah cnm onların da sınavı olacak tabı ama rabbım en kolaylarından versınRabbim evlatlarımıza yaşatmasın böyle şeyleri inşaallah çok zor
Aaa hakıkaten buyuk tesadüf olmuşYa biz Balayına giderken aktarma gittik ilk bindiğimiz uçaktaki kabin ekibini diğer uçakta gördük bize tekrar hoşgeldiniz dediler çok komikti ya onlara bile komik geldi :)
Öyle tabi canım belki yıprandım gibime geliyor ama olgunlaştım oldum yani herşeyine bir sebebi var ve biz bu sebeplerle yaşıyoruzBoye dusunmen cok guzel hepte boyle dusun ınsallah Hersey rabbımden sınav dunyası ve oluyoruz ama o gunahını alarlar nasıl senın helallıgın olmadan cennet hayalı kuramazlar rabbım daha ıyı sını bılır tabı bız ustumuze dusenı yapalım da gerısını rabbım daha ıyı bılır
Kız deli gibi soğan kavurması yiyorum yumurtalı ama birde ayva tadını alınca kendimden geçiyorum çok güzel sence bu aşermek mi yaAaa hakıkaten buyuk tesadüf olmuş
Aynen oyle tabı her yasadıgımızda bır sey var bı ders her serde vardır bı hayır bunlardada var ama sadece bız bılmıyorızÖyle tabi canım belki yıprandım gibime geliyor ama olgunlaştım oldum yani herşeyine bir sebebi var ve biz bu sebeplerle yaşıyoruz
Yerinde olsam rahim filmi çektirirdim yapışıklık falan varsa açılır süreç kolaylaşır ben düşünüyorum şu önümüzdeki aylarda bakalımEwet cnm bı tane var ama bıkmıyorum dıs gebelik gecırınce cok korktum Tuplerım tıkalı dır falan dıye
Aynen öyle canım rabbim daha iyi bilendirAynen oyle tabı her yasadıgımızda bır sey var bı ders her serde vardır bı hayır bunlardada var ama sadece bız bılmıyorız
Ayy ewet cnm canın asırı derecede cok ıstıyorsa asermektır ayvayı bol bol ye kı guzel ve gamzelı olsun melegınKız deli gibi soğan kavurması yiyorum yumurtalı ama birde ayva tadını alınca kendimden geçiyorum çok güzel sence bu aşermek mi ya
Aynen bende dıger ay cektırıcem ankarada bı aksilik cıkmazsa ama cok korku varYerinde olsam rahim filmi çektirirdim yapışıklık falan varsa açılır süreç kolaylaşır ben düşünüyorum şu önümüzdeki aylarda bakalım
Yerim valla bir sürü meyve var evde çeşit çeşit yiyorum düşünürken bile ağzım sulanıyorAyy ewet cnm canın asırı derecede cok ıstıyorsa asermektır ayvayı bol bol ye kı guzel ve gamzelı olsun melegın
Korkma canım ağrı kesici iç öyle git Birtane de yanına alAynen bende dıger ay cektırıcem ankarada bı aksilik cıkmazsa ama cok korku var
Maşallah asermeler baslamıs. Ben bır kere aserdım o da ruyamda kuru pasta yiyordum bı uyandım cnm delı gıbı kuru pasta ıstoyor yegenımıngonderıp aldırdım yarım kiloya yakın yemıstım bı bu 9 ay boyunca baska hıc bırsey ıstemedımYerim valla bir sürü meyve var evde çeşit çeşit yiyorum düşünürken bile ağzım sulanıyor
Tmm cnm zaten haber verırım gelısmelerı bırada artık katlanıcam acısınadaKorkma canım ağrı kesici iç öyle git Birtane de yanına al
Ben meyveyi falan zaten çok severdim bilmiyorum belki aşermek değildirMaşallah asermeler baslamıs. Ben bır kere aserdım o da ruyamda kuru pasta yiyordum bı uyandım cnm delı gıbı kuru pasta ıstoyor yegenımıngonderıp aldırdım yarım kiloya yakın yemıstım bı bu 9 ay boyunca baska hıc bırsey ıstemedım
Canın normale gore cok ıstıyor asırı derece de ve yediğinde hanı oh be dersin ya oyle bırseyBen meyveyi falan zaten çok severdim bilmiyorum belki aşermek değildir
15. Günümdeyim canım tahmini bat 15 kasım yani gecen adetten beri biraz tuhaf belirtilerim var zaten ama acaba hamilelik belirtisi olabilir mibu akıntı
Evete cnm hadi hyrkisi ama ben oek degerlenirmedim bira zor gibiBiz gene senle bekliycezz adeti biliosunki kuzuu hadi bakalmmm
Yediğimde bende gözümü kapatınca zengin koca alarak yiyorum ayva çokta yararlıymışCanın normale gore cok ıstıyor asırı derece de ve yediğinde hanı oh be dersin ya oyle bırsey
Aynen ayva cok faydalı bol bol ye cnmYediğimde bende gözümü kapatınca zengin koca alarak yiyorum ayva çokta yararlıymış
Evete cnm hadi hyrkisi ama ben oek degerlenirmedim bira zor gibi