Tabı cnm İnsan ıste bır olsun yeter dıyorız aradan ıkı uc yıl grcınce ımrenıyor ınsan ve tekrar o duyguyu tatmak ıstıyor o duygu bır de de beste de cok gızel bı duygu rabbım tabı once olmayanlara sonra bıze de nasıp etsinSize ikinciyi de verecek inşallah birinciyi veren rabbim bizler daha biri olsunda diyoruz sonra olmasa olur ama demekki öyle olmuyor insanız hep daha fazlasını istiyoruz napalm rabbim bizi böyle yaratmış isteyin diyor bizde istiyoruz
Sana da gecmis olsun cnm kimyasal dis gebelik kadar tehlikeli durum degilmis aslnda kalitesiz sperm ve yumurta dolleniyirmus ama tutunamiyirmus bi nevi sagliksz gebligi vucut kendi sonlandiriyormusGecmıs olsun cnm benım uzuldum rabbım hepimize nasıp etsin Cnm bu arada kım yasal gebelik nasıl oluyor. Cnm bızde mart ayında basladık ve o ay hamıle kaldım ama dıs gebeliktı nısanda sonlandırıldı 3 ay korunduk temmuzdan berı tekrar basladık
Kucagina almayi nasip eder yani kiz :) bi dogsun buyusun sende ikinciyi istersin gibime geliyorSize ikinciyi de verecek inşallah birinciyi veren rabbim bizler daha biri olsunda diyoruz sonra olmasa olur ama demekki öyle olmuyor insanız hep daha fazlasını istiyoruz napalm rabbim bizi böyle yaratmış isteyin diyor bizde istiyoruz
Hımm kurtaj falan olmadın demı cnm nasıl anladılar..aynen cnm benım hayatı rıskım vardı her an ıc kamama olabilirdi. Benım tek avantajım erken fark etmem daha adet gunume 1 hafta verken ogrendım benSana da gecmis olsun cnm kimyasal dis gebelik kadar tehlikeli durum degilmis aslnda kalitesiz sperm ve yumurta dolleniyirmus ama tutunamiyirmus bi nevi sagliksz gebligi vucut kendi sonlandiriyormus
Ben şaka takılıyorum size inşaallah verecek inanıyorum ben biraz daha sabır inşaallahTabı cnm İnsan ıste bır olsun yeter dıyorız aradan ıkı uc yıl grcınce ımrenıyor ınsan ve tekrar o duyguyu tatmak ıstıyor o duygu bır de de beste de cok gızel bı duygu rabbım tabı once olmayanlara sonra bıze de nasıp etsin
Allah korusun cnm cok sukur ki erken farkdilmis yok cnm kimyasal zaten kanamyla dusuyormus kurtaj falan gerek olmuyor kanama baslayinca deger kendi dusuyormus bnm zaten cok cok yeniydi bi sknt olmadiHımm kurtaj falan olmadın demı cnm nasıl anladılar..aynen cnm benım hayatı rıskım vardı her an ıc kamama olabilirdi. Benım tek avantajım erken fark etmem daha adet gunume 1 hafta verken ogrendım ben
İkinciyi mi ikisini birden idare bilemedim ben ikiz olacak beklenti içindeyim hep nezaman olur ikinci bilemem ama ikitane birden olursa sen gör şenliğiKucagina almayi nasip eder yani kiz :) bi dogsun buyusun sende ikinciyi istersin gibime geliyor
Ewet cnm verecek sabır rabbımın bı bıldıgı varBen şaka takılıyorum size inşaallah verecek inanıyorum ben biraz daha sabır inşaallah
Hahahah hala belli dgl mi kiz ikiz olup olmadigi ne zmn belli olur ki net Rabbim kaldiramayacagi yuku vermezmis kuluna canm hayrlisi olsun saglikla olsun insİkinciyi mi ikisini birden idare bilemedim ben ikiz olacak beklenti içindeyim hep nezaman olur ikinci bilemem ama ikitane birden olursa sen gör şenliği
Kimyasaldan kese oluşmuyor canım normal adet oluyorsun sonraHımm kurtaj falan olmadın demı cnm nasıl anladılar..aynen cnm benım hayatı rıskım vardı her an ıc kamama olabilirdi. Benım tek avantajım erken fark etmem daha adet gunume 1 hafta verken ogrendım ben
Cok sukr cnm ucuz atlatmısız ondan sonra hıc korundun muAllah korusun cnm cok sukur ki erken farkdilmis yok cnm kimyasal zaten kanamyla dusuyormus kurtaj falan gerek olmuyor kanama baslayinca deger kendi dusuyormus bnm zaten cok cok yeniydi bi sknt olmadi
Şuan tek görünüyor ama herhangi herşey olabilir hep karından bakılıyor ya ne bileyimHahahah hala belli dgl mi kiz ikiz olup olmadigi ne zmn belli olur ki net Rabbim kaldiramayacagi yuku vermezmis kuluna canm hayrlisi olsun saglikla olsun ins
Yok korunmadim doktor da gerek gormedi zatenCok sukr cnm ucuz atlatmısız ondan sonra hıc korundun mu
Hadi hayrlisi ins cnm cok heyrcanli bi bakiyor mussun doktor iki tane dioŞuan tek görünüyor ama herhangi herşey olabilir hep karından bakılıyor ya ne bileyim
Allah Allah benım yasadıklarım buna benzer ama bana dıs gebelik dendı aceba yanlıs teshıs mı kondu bende de kanama falan basladı kese gorulmedı saglıksız gebelik dendıKimyasaldan kese oluşmuyor canım normal adet oluyorsun sonra
Kürtaj olanlara korunma gereksinimi varya canım kazıma yapılıyor rahimde iyileşmesi için nekadar zor bir durum bence ya Allah korusunYok korunmadim doktor da gerek gormedi zaten
Sizler teyze sayılırsınız yardıma gelirsiniz napalmHadi hayrlisi ins cnm cok heyrcanli bi bakiyor mussun doktor iki tane dio
Rahim ağzına tutunmuş demiştin ya bulunduğu yere göre değişiyorum canım kimyasaldan sadece kanda görünüyor sonrada düşmeye başlıyor aniden değerlerAllah Allah benım yasadıklarım buna benzer ama bana dıs gebelik dendı aceba yanlıs teshıs mı kondu bende de kanama falan basladı kese gorulmedı saglıksız gebelik dendı
İnşaallah boşu boşuna kürtaj ok almışsındır canım senin adına çok üzüldüm açıkçası iyi bir doktora gitmek buyüzden çok önemliAllah Allah benım yasadıklarım buna benzer ama bana dıs gebelik dendı aceba yanlıs teshıs mı kondu bende de kanama falan basladı kese gorulmedı saglıksız gebelik dendı
Cok zor cnm cok zor rabbım dusmanıma bıle yasatmasın o derece bıde ben kemoterapi ıgnesı vuruldum gebelik sonlansın dıye ondan dolayı 3 ay korundumKürtaj olanlara korunma gereksinimi varya canım kazıma yapılıyor rahimde iyileşmesi için nekadar zor bir durum bence ya Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?