Nezaman başladın yapmaya geç kalmış olabilirmisin yada daha vardır bazen adet öncesi yumurtlayanlar var niye üzüyorsun kendini stres yapmamalısın
Eğer adetten sonra yumurtalamadnsa normal silik çıkması bundan sonra adetin hemen ardından yapmaya başla adet sonrası yani adet boterbitmez yumurtlayanda var ben adet 4gün sonrayumurtlamıştm ondan dedim yapmaya et ilkmi yapıyorsun ilkse endişelenme bu yönteme alışanakadar vakit geçiyor sen akıntınıda takib et şeffafhiçbir rengi olmayan akıntı olduğunda yumurtan erbest kalm8s olyyir yanitüplere yolculuk başlıyorki döllenme ttüplede oluşuyor ilişkiye gün aşırı girin birgün ara ile mutlaka dekgir adetten sonra hiç ovu testi yapmasanda dekgelir anladın canım30 günde bir adet oluyorum prospektüse göre 11. Gün yapmaya başladım. Normal mi silik çıkması
Geçen aya göre benim de 2 gün sarktı yumurtlamam geç yumurtladım cnmŞuan 15. gün ovülasyon testim hala silik. Hiç moralim kalmadı off
Meyve iyidir az azda olsa yemeye calisMide bulantıs8ndan birşey yiyemiyorum napıcam sadece meyve ve kk kaynanmın yemekleri çok yağlı görünce bile midem kalkıyor herşeyde et yeminle etten soğudum
Belki gec kalmissindir canim sıkma caninı bidahako ay adetin bitince 5. Gun baslarsin.Şuan 15. gün ovülasyon testim hala silik. Hiç moralim kalmadı off
Yiyemiyorum canım yandım ben sabah birşey yiyemedim süt içeyim dedim çıkardım süt olarak içtim beynir çıkarttım :)Meyve iyidir az azda olsa yemeye calis
Olsun rabbim korur onu senkendine dikkat etYiyemiyorum canım yandım ben sabah birşey yiyemedim süt içeyim dedim çıkardım süt olarak içtim beynir çıkarttım :)
Sen adetten sonrasını hesapliyorsun da ondan :)))7+5 diyor doktor ama mümkün değil bukadar olamaz daha 6 haftalık bana göre cihazlar fazla ölçüyor :)
Eğer adetten sonra yumurtalamadnsa normal silik çıkması bundan sonra adetin hemen ardından yapmaya başla adet sonrası yani adet boterbitmez yumurtlayanda var ben adet 4gün sonrayumurtlamıştm ondan dedim yapmaya et ilkmi yapıyorsun ilkse endişelenme bu yönteme alışanakadar vakit geçiyor sen akıntınıda takib et şeffafhiçbir rengi olmayan akıntı olduğunda yumurtan erbest kalm8s olyyir yanitüplere yolculuk başlıyorki döllenme ttüplede oluşuyor ilişkiye gün aşırı girin birgün ara ile mutlaka dekgir adetten sonra hiç ovu testi yapmasanda dekgelir anladın canım
Hayır adetin birinci gününden hesaplıyorum uygulamam var ondan hesaplarım ultrason kendi hesaplıyor nekadar olduğuna göre değil kesenin boyutuna göre hesaplıyorSen adetten sonrasını hesapliyorsun da ondan :)))
Onlar şimdilik adet başlangıcını baz alıp 9 aya 10 gün eklicekler işte )))
Maşallah baya olmuş.
Benim de hastalık son gaz devam. Ilaç kullanmadan öksürük nasıl geçecek bilemiyorum .
Ne zaman olacağı belli olmuyor vücut her dönem değişkenlik olabiliyor doktorların 14 gün demeleri kadar saçma birşey yokAynısı ilk gebeliğim de oldu. Adetten hemen sonra yumurtladim. Ama bu sefer hiç olmaz diye beklerken adet olmaya yakın yumurtlamışım.
Aradaki farkı söylemiyor mu? Bana ilkinde misal 5+3 Ama burada 5+6 gözüküyor demişti.Hayır adetin birinci gününden hesaplıyorum uygulamam var ondan hesaplarım ultrason kendi hesaplıyor nekadar olduğuna göre değil kesenin boyutuna göre hesaplıyor
Aynen bende öyle düşünüyorum canım bir hafta nerdeyse fark var az değilki demiAradaki farkı söylemiyor mu? Bana ilkinde misal 5+3 Ama burada 5+6 gözüküyor demişti.
Ama bu iyi bir şey. Gelişimi çok güzel demek ki önden gidiyor:)
Dediğim gibi önden gidiyordur. Erken döllenmiştir, belki adetten hemen sonra... bilemeyiz. Ama önemli olan sağlıklı olması. Varsın önden gitsin:)Aynen bende öyle düşünüyorum canım bir hafta nerdeyse fark var az değilki demi
Aynen canım erken döllenme zaten de hayırlısı olsun :)Dediğim gibi önden gidiyordur. Erken döllenmiştir, belki adetten hemen sonra... bilemeyiz. Ama önemli olan sağlıklı olması. Varsın önden gitsin:)
Bizde bundan bahsediyorsuk her ay aynı olacak sanmayın her ay sürpriz :)Kızlar tutmuyor geçen ay ile bu ay yumurtlamam farklı oldu
Canim farkli olabilir gayet normal heray ayni olacak diye bisey yok calismaya devamKızlar tutmuyor geçen ay ile bu ay yumurtlamam farklı oldu
Kızlar tutmuyor geçen ay ile bu ay yumurtlamam farklı oldu
Çok normal. Ne zaman olacağını kestirmek zor. Tek yolu ya gün aşırı ilişki ( mümkünse her gün veya 2 günde bir) veya her gün yumurtlama testi.
Ben önceden hep adetten hemen sonra yumurtladigim için ve tum ayı grip getirdiğin için bu aya asla ihtimal vermemiştim. Ama resmen adete 1 hafta kala yumurtlamisim. Yanı asla ay ay i tutmuyor .Bi de biz dusuk yaptık. Vücut bir miktar hormona mâruz kaldı. Onların etkisi bile geciktirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?