Malesef yok çocuğum hiç olmadı o çift çizgiyi daha hiç göremedimbizim ilk klomen denememiz ama 9 aydır her hastalandığımda çok üzülüyorum bide sabırsızım biraz sanırım olsun istiyorum hemen
Malesef yok çocuğum hiç olmadı o çift çizgiyi daha hiç göremedimbizim ilk klomen denememiz ama 9 aydır her hastalandığımda çok üzülüyorum bide sabırsızım biraz sanırım olsun istiyorum hemen
2 yıldır evliyiz ilk 1 yıl korunduk ama ben hiç ilaç kullanmadım sanki korunmayı bırakınca hemen olacak gibi düşündük hepHayırlısıyla olur inşallah cnm :)
Ne kadarlık evlisin ben 6. Yılima gircem hiç korunmadım
Dusuklerim var ve çok geç gebe kalabiliyorm. 1 buçuk yıldır da hala olmadi :/
Rabbim gönlüne göre versin kuzumInşallah ben de güzel sonuçla dönerim. Benim için dua et olur mu?
Sağlıkla sıhhatle inşallah bebişn olur kuzum sizde edin bana sağlıkla kucağıma alayımgözün aydın sağlıcakla kucagına al. bizlere de dua et :)
2 yıldır evliyiz ilk 1 yıl korunduk ama ben hiç ilaç kullanmadım sanki korunmayı bırakınca hemen olacak gibi düşündük hepşimdi düşününce kızıyorum kendime şunun düğünü var geçsin şu bayram geçsin saçma sapan şeyler yüzünden korunduk hep
Aminnn inşallahSağlıkla sıhhatle inşallah bebişn olur kuzum sizde edin bana sağlıkla kucağıma alayım
2 yıldır evliyiz ilk 1 yıl korunduk ama ben hiç ilaç kullanmadım sanki korunmayı bırakınca hemen olacak gibi düşündük hepşimdi düşününce kızıyorum kendime şunun düğünü var geçsin şu bayram geçsin saçma sapan şeyler yüzünden korunduk hep
Çok üzüldüm onlar seni en güzel yerde bekliyorlar buna eminim, sol tarafında 3 yumurtan oluşmuş dedi ama cm olarak bilmiyorum canımBen ilk iki yıl hiç tedavi olmadim sonrasında hastaneye gittim klomene başladım ignesiz 3. Klomen denemesinde hamile kaldım ikizlerime ama Melek oldular :/ erken doğum yaptım çünkü. Daha yeni baslamissin sende yumurtaların boyutu neydi kaç yumurtan oluştu bu ay?
Evet canım çok haklısın en yakın örneği var etrafımda kardeşim :) kurban bayramında ağır ağır etleri taşıdı ben bişey olur diye en hafiflerini aldım bayramdan sonra hamilelik haberini aldık sürpriz bi şekilde :) zaten hep diyorum biz bu kadar istiyoruz diye olmuyo düşünmeden deneyelim bi diyen kim varsa ilk ay tutuyo :/ biz yumurtlama günü koşturmaktan deli olcazÜzülecek bir şey yok .Allah demek ki o sırada olmasını nasip etmemiş. Yoksa korunurken bile ne gebe kalanlarımdı etrafimda. Doğum kontrol hapını görev edinip düzenli içtiği halde hamile kalanlar... sıkma canını. Bundan sonra olur inşallah.
Canım senin belirtilerin neler? benim yarın haftası çatlatma iğnemin inş güzel haberler alırız bu ayMerhaba hanimlar... erken gebelik belirtileriniz nelerdi acaba yazar misiniz?
Klomen ve catlatma ignesi yapildi bana.buma gunu 14 gun olacak bende cok fazla belirtiler var yazar misiniz acaba
Değildr bnce sen gebesndir inşallahVala belirtilere de emin olamiom gripten karsti iyice demin sol kasigima tatli binsanci girdi hala da devam ediyor tuvalete gittim acik pembe leke geldi peceteye adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgldir ya
Canım senin belirtilerin neler? benim yarın haftası çatlatma iğnemin inş güzel haberler alırız bu ay
Benimde kasıklarımda sancı oluyo ara ara belirti mi değil mi bilmiyorum tabi zaten daha çok var benim bat a kabızlığı hiç sorma o hep var zaten :)Goguste sislik uclarda aci ve kabarciklar olusti kasikta agri rahmimde batma hissi sık idrara cikma ve gaz sirunu ha birde kabizligim var bnm
Benimde kasıklarımda sancı oluyo ara ara belirti mi değil mi bilmiyorum tabi zaten daha çok var benim bat a kabızlığı hiç sorma o hep var zaten :)
Amin canım inşInsallah rabbim emeklerimizi bosa.cikarmaz bebeis verir bize
Amin canım inşBat beklemek o kadar zor ki bu ay çok sabırsızım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?