- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
- 53
Yoktu işte. Şok oldum ben de. Yaş pasta nelere kadir. Ki cidden 2 haftadır geçmeyen grip var. Artık gidip ilaç mi alsam diyordum.:) yaş pasta :) iyiymiş. Göğüs ağrısı ,sızı veya kasıklarda hic bir sey yoktu yani :) belirtisiz olanlarda umutsuz olmasın o zaman mümkün hersey
Tez zaman da iyileşirsin inşallah :) sağlıkla devam etsin hamileliğin :) sen değer baktıracaktın degil mi artışını kontrol içinYoktu işte. Şok oldum ben de. Yaş pasta nelere kadir. Ki cidden 2 haftadır geçmeyen grip var. Artık gidip ilaç mi alsam diyordum.
Yaptrmadan geldim bati beklemeye karar verdimKanı bat günü gelmezse yaptır bence cnm
Batı beklemeye karar verdim belki de gelecek boşuna kan vermis olcamValla ben de hastalıktan bitap oldum. Ilaç kullanacaktım. Bi pastanın uğruna test yaptım ko asla beklemiyordum. Bence yaptır test
Yaptrmadan geldim bati beklemeye karar verdim
Ayy hadi hayırlısı bklm ya beklemeye devam bklmBelki bende etkisi öyle idrar testinde yanılma payı olduğundan sarsmıyor da kanda kesin sonuç olduğu için batı beklemek üzülmemek işin daha anlamlı geliyor
Amaaaaa bat sabahı da bir şey yoksa koş kan ver :)
bana izleme verilmedi ama sağlık ocağında takip başlansın diye tekrar alındıHgc değerin ne durumda? Benim de 41 çıktığı için doktor izleme verdi.
Ölüyorm bn 1 haftadan fazla oldu asknd ailaç kullanmadm Tylot kullandm suya katılıp içiluor o iyi geliyorVala ya nolacak boyle bilmem bi sıcak bi soguk gibi hissediom
bana izleme verilmedi ama sağlık ocağında takip başlansın diye tekrar alındı
Ben ilac hoc kullanmadim bi zarari olur mu bilemedomÖlüyorm bn 1 haftadan fazla oldu asknd ailaç kullanmadm Tylot kullandm suya katılıp içiluor o iyi geliyor
Kullanma kuzm sen bekle senin beltrlern varBen ilac hoc kullanmadim bi zarari olur mu bilemedom
aldım sonucumu 194Hayırlarla devam etsin inşallah.
Vala belirtilere de emin olamiom gripten karsti iyice demin sol kasigima tatli binsanci girdi hala da devam ediyor tuvalete gittim acik pembe leke geldi peceteye adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgldir yaKullanma kuzm sen bekle senin beltrlern var
Ediyorum canim butun hamilelwr icin hergun Rabbim butun hamilelerw saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eyle diye dua ediyorum hic unutmadan , ve isteyen herkes icinde hayirlisiyla nasip eylesin diyeAmin inşallah. Dua edin bol bol.
Maşallah . Kaç gün sonra 194 oldu?aldım sonucumu 194
Yumurtlama dönemindesin şu an muhtemelen:)Kızlar benim bugün 14. Gunum ama belirti yok gibi :/
Bu ay inşallah olur bu süreç beni çok yıpratti.
Inşallah adet değildir canım öyleyse de bi daha ki ay olur inşallah stres olma sakınVala belirtilere de emin olamiom gripten karsti iyice demin sol kasigima tatli binsanci girdi hala da devam ediyor tuvalete gittim acik pembe leke geldi peceteye adetim lekelenmeyle baslamaz ama ins adet dgldir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?