2019 tüp bebek

Canım ben Bursadayım.soranus tüp bebek merkezinde yaptırcğız. 12.000tl herşeyi içinde
Anladığım kadarıyla hastaneden hastaneye değişiyor. Ben de büyük şehirde yaşamıyorum ki yaptırmak istesem nasıl güvenirim bilmiyorum. Senin sorunun ne canım bir de kaç aydır deniyorsunuz?

Anladığım kadarıyla hastaneden hastaneye değişiyor. Ben de büyük şehirde yaşamıyorum ki yaptırmak istesem nasıl güvenirim bilmiyorum. Senin sorunun ne canım bir de kaç aydır deniyorsunuz?
Canm biz 6yıllık evliyiz ama son iki yıl karar verdik. İki yıldır deniyoruz yani. Bizim sorun tam belli olmamakla beraber sanırım eşimdeki sperm hareketsizliği. Bir de artık psikolojik olarak birlikte olmak istemeyişimiz. Şöyle yani zaten olmuyor diye biraz gururu kırıldı eşimin güveni azaldı kendine. Şartlandırdı kendini. Ben de onu zorlayıp üzmek istemiyorum. Bu sebeple tartışmak da istemiyorum.

Anladım canım erkekler maalesef çabuk yıkılıyor. Ben de 5 senelik evliyim 4 senem vajinusmusla geçti 9 aydır da beneğimiz olmuyor. Vajinusmusu yenme aşamasında eşimde sertleşme sorunu oldu adam resmen dünyaya küstü çok iyi anlıyorum seni Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cinsel istek olumsuz sonuçlar aldıkça azalıyor artık beyin hep onu düşünüyor çünkü haz almak zevk duymak umrunda olmuyor insanın

Aynen öyle valla. Bebek Olmadığına mı üzüleyim, eşimin bunu aşırı dert ettiğine mi üzüleyim, aramızın soğumasına mı üzüleyim bilmediğimden bir aşılama denedik olmadı hiç uzatmadan tüp bebeğe geçtik.

Canım benim Allahım yardımcımız olsun. Bebek beklemek bebek istemek isteyip de kavuşamamak çok zor. Bugün anneler günü ve ben 5 senedir bugünü hep hüzünlü geçirdim . Yine hüzünlüyüm yine gözlerim yaşlı... ve annelik duygusunu tadamayacağım diye çok korkuyorum

Canım kaç yaşındasın da bu kadar ümitsizliğe kapıldın?

30 yaşındayım ama şu 5 senede nerdeyse 10 yaş aldım
E ben de 32yaşındayım. Hayalim evlendiğim gibi çocuk sahibi olmaktı.26yaşında evlendim. Genç anne olmak istyrdum ama kader işte. Vardır bir hayrı diyorum. Yaşımız tüp bebek için bile erken.açıkçası doktor sorununuz yok doğal yolla bekleyin bile dedi ben daha fazla yıkılmamak için tüp bebekte karar kıldım.

Kızlar merhaba psikolojiyi düzgün tutmakta zor bu süreçte evet ama güçlü olmak zorundayız galiba bizde tüp bebek tedavisine başlayacağız ilk defa Allah yardımcımız olsun
Canım mecburen psikolojin iyi tut zaten süreç çabuk ilerliyor transferden sonra Geçmiyor Günler çok araştırma Çok düşünme Sorun neydi bu arada bir de Nerede yaptıracaksın

Aklımdan bir an olsun çıkmıyor. Klomen ve iğne tedavisi olacağım ben de sırayla bakalım sonrası ne olur

Arkadaşlar merhaba uzun zaman olmuş siz yazalı ama ben 38 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başlayacağım nasip olursa.Ankarada büyük doğum Hastanesi'nde .Bana ofis histeroskopi çekildi ve 15 gün ilişki yasağı verdi doktor .Temiz çıktı Allah'tan ama 3 gün geçti bişey yoktu şimdi yanma gibi bir his olmaya başladı genital bölgede.Antibiyotik verdi 3 gün kullan bırak dedi bende öyle yaptım.Bu yanmanın olması normal mi bilgisi olan var mı acaba.Birde bu işlem hamile kalma şansını arttırır mı.Ben umutlu idim ama malesef 15 gün yasak verdi yani tedaviye kaldı umudum
.

Evet bu işlem rahimi güzelce yıkıyor. Bende oldum ilişki yasağı nana denemişlerdi ki eşim yanimda yoktu zaten. Belki enfeksiyon olur diye yasak denmistir

Evet bu işlem rahimi güzelce yıkıyor. Bende oldum ilişki yasağı nana denemişlerdi ki eşim yanimda yoktu zaten. Belki enfeksiyon olur diye yasak denmistir
Acı eşiğim yüksektir ama bu işlem zor geldi bana kısa bir işlem 5 dk da bitiyor ama doğum sancısı gibi geldi bana size de öyle ki oldu rahim filmi çektirdim onda hiç bişey anlamadım

Mrblar. Bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim. Ben Temel hocada tedavi oluyorum. Gatada 2 kez aşılama tedavisi oldum. 1 düşük yaptım. Tüp bebeğe başlıycaz eylülde. Temel hocaya gidicem gene. Özel muayenesine gidip transfer işlemini temel hocaya yaptırmak istiyorum. Siz özeline mi gittiniz? Ne şekilde ilerledi? Ödeme ne kadar yaptınız?

Evet öncelikle güzel dilekler için teşekkür ederim. Ben özeline gittim çok ilgili bir doktor paraya önem vermiyor ilk 400 TL muayene ücreti verdim ondan sonra altı buçuk tüp bebek parası veya beş buçukta hatırlamıyorum Bir 750 dondurma ve çözdürme 1000 milyar 250 D Sadece dondurma parasıydı ani toplam 2 de tuttu beni 2 tüp bebek parası 12 milyara denk geldi İlaçlarım benim 1100 küsür tuttu transfer sonrası 500 tuttu Ama ben yazdırabilirim işim Progestan fitil falan verdiler hibor iğne kan sulandırıcı yani Yani toplam 12 13 milyara denk geldi ne sormak istersneuz burdayım darısı ennn kısa zamanda size olsun insallahh

Tüp bebeği hastanede mi yaptı klinikte mi? Ben Temel hocanın gatadan hastasıyım. Yine hastanede yaptırıcam işlemi ama transferi Temel hocaya yaptırmak istiyorum. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…