2019 tüp bebek

Esilamelekk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
227
115
Merhabalar arkadaşlar buraya derdime çare bulmak için geldim benim tüplerimin çıkış anında sorun oldu 2 kez hsg bir laparoskopi oldum gene girişinde tıkanıklık darlık cıktı bunun üzerine ankarada dr bana tüp bebek yapalım dedi bu sorun dışında bir sorunum yok ofis hosteroskopi, kan değerlerim, kilom , adet düzenim yumurtaliklarim rahim im ıyi cıktıi şükürler olsun. tuo bebek yaptıracağım bu durumda olup bebeğine kavuşan hamiş olan varmı acaba bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilir misiniz Allah razı olsun simdiden

merhabalar esilamelekk bende tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olan bir anneyim. Şuanda da yine aynı yöntemle ikinci bebeğime hamileyim. kesinlikle doğru doktor ve doğru tedavi ile başarı şansı yüksek olan bir yöntem. Benimde geçirmiş olduğum hastalıktan sonra kanallarım tıkanmıştı. Bizde bu yöntemi denedik çok şükür ilk denememizde oğlumuzu kucağımıza aldık. Oğlum 7 yaşında ve kardeş isteyince ikinciyi de yaptık. İsteyen herkese Allah yardımcı olsun...

Bana umutoldunuz şuanda doktorum ankarada prof dr seyit temel ceyhan 9 yumurtam toplandı bugün aslında 12 imiş ama 9 tane ıyi dedi çarşamba rabbim nasip ederse transfer olacak inşallah siz kimde yaptırdınız bu arada esimdede sorun yok inşallah bende sizin gibi kavuşurum

Merhaba canım.. bende histereskopi oldum ama ben tüp sürecinde yumurtalarım toplanırken aynı anda histereskopi oldum.. agustosda başlamıştım tüpe, histereskopi olunca 2 aydan fazla rahim dinlendirme oldu. Ve kasım ayında transfer oldum.. ilk denemede tuttu çok şükür şuan hamileyim inşallah seninde ilk denemende tutar

Vok sevindim inşllah bana da nasip olur 9 yumurtadan 6 si matur 4 u döllenmiş yarın tekrar bilgi alacağım inşallah benimde ilk de tutar
Embriyoların kaçıncı günü bugün? Inşallah tutar canım stres yapma ve transferden sonra sürekli ayağa kalkarsam tutmaz gibi saçma sapan düşüncelere kapılma.. rahime kan akışı gitmesi için yürümen şart olucak.. taze transfer mi olucan yoksa dinlenme verdiler mi?

Merhabalr kizlar bende tüp bebek tedavisi goruyorum maddi manevi cok zahmetli bi süreç iki tupum tikali ve rahmim unicorn yani tek boynuz yani yarim. Transferlerde de tek embriyo transferi yapılıp mecburen.su an 4. Denememin 7. Gunundeyim ve sabirsizliklikla test gününü bekliyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bugün 3. Günü olacak işte ilkinde 4 döllenmiş var bakalım yarın tekrar arayıp durumu öğrenicem inşallah tutar da kurtulurum çok zor bir süreç inanın yaşamayan bilemez

Aynı durumdan bende tüp bebek tanelerindeyim ölü olalı 3 gün oluyor taze transfer olacağım 5. Gün embriyosu koyacaklar inşallah tutar ama benim rahimde soru yoktu tek soru iki tüpce tıkalı su an o gözüküyor inşallah güzel olur

Canim benim veren rabbim verio hic dert etme dualarını güzel ve içten etmeye devam et bide herşeyi kafana takma. Ben geçen sene 3. Denemede hamile kaldim 6 haftalık kalbi durdu kurtaj oldum. Bu sene yine deniyorum Allahdan umut kesilmez biz özel insanlarız bole düşün ilk transfer mi senin

Evet canım ilk . tabi verende alanda rabbim ama o iğneler o masalarbeni yıprattı özellikle çevre çarşamba transfer olacak işte özelde yaptırıyorum bide insalla hh güzel gelişir herşey senin sorun neydi vanim

Ah be canim sen benim geçen sene yaşadıklarımı bi bilsen. Masraf da neymiş dersin. Cok sukur Rabbime buda sınav. Benim tuplerim tikali doğuştan bide rahmim yarim.

Bugün 3. Günü olacak işte ilkinde 4 döllenmiş var bakalım yarın tekrar arayıp durumu öğrenicem inşallah tutar da kurtulurum çok zor bir süreç inanın yaşamayan bilemez
Ahh canım benim ya tabi o durumu yaşamayanlar bilemez.. şu 5 gün en stresli günler oluyor.. ama senin önceden 4 tane dondurulmuş varmış neden onlar kullanılmıyor ki? Havuz yöntemi mi uygulanıyor şimdi?

Bende Ankara da Prof.Dr. Murat Sonmezer e yaptırdım. Bizim ilkinde 3. Gün taze embriyo transferi oldu ikinci de ise yine 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı fakat bizim ikincisinde yumurta toplama işleminden sonra iki ay rahim dinlendirildi umarım dileyen isteyen herkes evlat sahibi olur. Bu arada transfer sonrası sonuçlarınızı da yazarsanız merak etmemiş oluruz.Dualarimiz sizlerle inşallah hayırlısı ile kucaginiz alirsiniz

Ahh canım benim ya tabi o durumu yaşamayanlar bilemez.. şu 5 gün en stresli günler oluyor.. ama senin önceden 4 tane dondurulmuş varmış neden onlar kullanılmıyor ki? Havuz yöntemi mi uygulanıyor şimdi?
Yok canım yanlış anladın beni 9 yumurtadan 4 tane taze 1. Kalite embriyo varmış herşey yolunda dedi dr çarşamba nasipse transfer olacak hayırlısı inşallah taze transfer olacağım rahim dinlendirme yok

Insallahh Allah razı olsun 15 gün sonra nasipse yazarım 5. Gün embriyosu vericekler inşallah tutar transfer işlemi ağrılı mi oluyor doktor hafif idrara sıkışık gel dedi

Insallahh Allah razı olsun 15 gün sonra nasipse yazarım 5. Gün embriyosu vericekler inşallah tutar transfer işlemi ağrılı mi oluyor doktor hafif idrara sıkışık gel dedi
Kesinlikle ağrılı olmuyor çokta keyifli oluyor izlemek o küçücük halini görmek bambaşka ...Evet idrara sıkışık olmak rahimin net görünmesi açısından çok önemli ama fazla da sıkışmak ta zararlı o zamanda transferden sonra tuvalete gitmek istiyorsun kalktigin zamanda düşeceğini düşünüyorsun o nedenle sürgü işte çok sıkısırsan

Aynen doktor da öyle dedi inşallah tutar simdi zaman çabuk geciyo ama o zaman ne olur bilmem sizin sorun neydi acaba ben 12 gün yatmayı düşünmüyorum hlacikcasi ve içimden bi ses olmuycak doyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…