-
- Konu Sahibi Esilamelekk
Merhaba canım ben bugün hsg çekildim her şey yolunda dedi doktor. Sebepsiz kısırlık bakalım rabbim bu ay ne gösterir .Tamam balım inş. Bildiririm
E EsilamelekkMerhaba canım ben bugün hsg çekildim her şey yolunda dedi doktor. Sebepsiz kısırlık bakalım rabbim bu ay ne gösterir .
Canım sen bekle lütfen stres etme kafa dagit verebilriwen 2 3 kilo ver bak hamilebkalacaksinMerhaba canım ben bugün hsg çekildim her şey yolunda dedi doktor. Sebepsiz kısırlık bakalım rabbim bu ay ne gösterir .
Canım clomen aldırttı bana da gelecek ay hamile olmazsan 2. Gün bu hapları iğneleri al gel dedi . Ne yapacak anlamadım . Sen bu tedaviyi olmuş muydun ? Bir de ben zaten 54 kiloyum verirsem sıkıntı teşkil eder. Eşimin ailesi bize karışmaz tabi yıllar geçtikçe bebek isteklerini belirttiler ama bizim elimiz kolumuz bağlıydı. Eşim doktora gitmek istemedi hastalık olduğunu kabul etmedi bazen ara verdik bazen uğraştık ama olmadı o hep beni teselli etti hep yanımda oldu. Severek evlenmiştik eşten çok bi arkadaş o bana ama doktora gitmemesi 4 senemize sebep olduBide özel olmazsa 4 sene esin nasıl dayandı vajinusmusluga eşinin ailesi herhangi bisey demedimi
4 sebe çok uzun bi süreç bence ben 2 ayda oldum bittim . Ve benim kimde bilmiyordu busüreci kendi annem bile. Clomen adetin 5. Günü başlanıyor 5 günlük yumurta geliştirici ilaç ondan 10 gün sonra da göbekten yumurta çatlaması icin iğne veriliyor sonrası inşallah gebelik olur canım kafanatakmaCanım clomen aldırttı bana da gelecek ay hamile olmazsan 2. Gün bu hapları iğneleri al gel dedi . Ne yapacak anlamadım . Sen bu tedaviyi olmuş muydun ? Bir de ben zaten 54 kiloyum verirsem sıkıntı teşkil eder. Eşimin ailesi bize karışmaz tabi yıllar geçtikçe bebek isteklerini belirttiler ama bizim elimiz kolumuz bağlıydı. Eşim doktora gitmek istemedi hastalık olduğunu kabul etmedi bazen ara verdik bazen uğraştık ama olmadı o hep beni teselli etti hep yanımda oldu. Severek evlenmiştik eşten çok bi arkadaş o bana ama doktora gitmemesi 4 senemize sebep oldu
Uzun bi süre ben de söylemedim sonra içimde bir yanardağ oldu patladı arkadaşımla paylaştım meğer o Da vajiliymiş birlikte çektik sonra o yendi ben yine bekledim en don Da aileme söyledim ahhh ah ne zor günlerdi4 sebe çok uzun bi süreç bence ben 2 ayda oldum bittim . Ve benim kimde bilmiyordu busüreci kendi annem bile. Clomen adetin 5. Günü başlanıyor 5 günlük yumurta geliştirici ilaç ondan 10 gün sonra da göbekten yumurta çatlaması icin iğne veriliyor sonrası inşallah gebelik olur canım kafanatakma
Canım naptın?transferin mayıs ilk haftası gibiydi diye hatırlıyorum nasıl geçti?Tedavin hayırlı 9lsun canım sormak istediğim bisey olursa burdayım iğne transfer ölü cabuk geciyo ama transferden sonrası geçmiyor inan
Maalesef ilk tüp bebek denememnegatif oldu temmuzda bir daha deniycezCanım naptın?transferin mayıs ilk haftası gibiydi diye hatırlıyorum nasıl geçti?
Canımm 2. Si iyi olur inş. Çok zor bi süreç Allah yardımcın olsun. Benim de Yok yavrum aylardır uğraşıyoruz olmazsa tüp bebek deneyeceğizMaalesef ilk tüp bebek denememnegatif oldu temmuzda bir daha deniycez
Klomen süreci benim için de başlıyor. Bakalım inş. Faydasını görürüm . Tüp bebek fiyatı ne kadar canım?Inşallah yup bebeğe gerek kalmaz canım evet zor bir süreç ama farkında değilim öyle böyle geçiyor sende üzülme ben clomen kullanırken hep üzülüyordum simdi o kadar üzülmüyorum inan temmuzu bekliyorum iste
Donmuş dediğin ne oluyor canım? Bir de ben bu ay klomene başlıcam mesela tutmadı diyelim bu devam edecek mi doktor her ay klomen mi verecek ?Ben donmuş ile birlikte toplam 8 bin verdim herşey içinde
Anladım canım çok teşekkür ederim her soruma bıkmadan cvp verdiğin için3 ay deniyolar klomeni birazda doktora bağlı. Donmuş demek ilk denemende fazla çıkan yumurtaları da dolluyolarlar bir daha tekrar iğne yumurta toplama eşinin sperm vermesine gerek yok donmuş embriyoyu çözüyorlar anında transfer ediyolar
Ne demeknistedigin zaman yaz sor elimden geldiğince cevap veririmAnladım canım çok teşekkür ederim her soruma bıkmadan cvp verdiğin için