2019 tüp bebek

Clomen tedavisi işte ise yarıyor ıyi olur yumurta ları büyütüp olgunlastiriyolar sonra bir iğne yapıp catlatiyolar sonrası inşallah gebelik

Bide özel olmazsa 4 sene esin nasıl dayandı vajinusmusluga eşinin ailesi herhangi bisey demedimi
Canım clomen aldırttı bana da gelecek ay hamile olmazsan 2. Gün bu hapları iğneleri al gel dedi . Ne yapacak anlamadım . Sen bu tedaviyi olmuş muydun ? Bir de ben zaten 54 kiloyum verirsem sıkıntı teşkil eder. Eşimin ailesi bize karışmaz tabi yıllar geçtikçe bebek isteklerini belirttiler ama bizim elimiz kolumuz bağlıydı. Eşim doktora gitmek istemedi hastalık olduğunu kabul etmedi bazen ara verdik bazen uğraştık ama olmadı o hep beni teselli etti hep yanımda oldu. Severek evlenmiştik eşten çok bi arkadaş o bana ama doktora gitmemesi 4 senemize sebep oldu

4 sebe çok uzun bi süreç bence ben 2 ayda oldum bittim . Ve benim kimde bilmiyordu busüreci kendi annem bile. Clomen adetin 5. Günü başlanıyor 5 günlük yumurta geliştirici ilaç ondan 10 gün sonra da göbekten yumurta çatlaması icin iğne veriliyor sonrası inşallah gebelik olur canım kafanatakma

Uzun bi süre ben de söylemedim sonra içimde bir yanardağ oldu patladı arkadaşımla paylaştım meğer o Da vajiliymiş birlikte çektik sonra o yendi ben yine bekledim en don Da aileme söyledim ahhh ah ne zor günlerdi

Arkadaşlar sebepsiz infertilite yüzünden tüp bebek tedavisi gören var mı? Ya da başka bir sebeple tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen duygularını paylaşsın

Inşallah yup bebeğe gerek kalmaz canım evet zor bir süreç ama farkında değilim öyle böyle geçiyor sende üzülme ben clomen kullanırken hep üzülüyordum simdi o kadar üzülmüyorum inan temmuzu bekliyorum iste

Klomen süreci benim için de başlıyor. Bakalım inş. Faydasını görürüm . Tüp bebek fiyatı ne kadar canım?

Inşallah canım stres etme düşünme başka şeylere odaklan kolay değil ama adetten önce hiç bir şekilde test yapma o stres bile olmuyo bekle sadece döllenme bile 12 gün sürüyor

3 ay deniyolar klomeni birazda doktora bağlı. Donmuş demek ilk denemende fazla çıkan yumurtaları da dolluyolarlar bir daha tekrar iğne yumurta toplama eşinin sperm vermesine gerek yok donmuş embriyoyu çözüyorlar anında transfer ediyolar

Anladım canım çok teşekkür ederim her soruma bıkmadan cvp verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…