- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
Geçmiş olsun şuan istese de veremez geç olur vitamin veya omega3 en az 2- 3 ay kullanman gerekir umarim kaliteli yumurtaların olurKızlar bugün tüp bebek tedavisine başladık doktorum bana omega 3 ve coq10 gibi ilaçlar vermedi sadece folbiol verdi bu da benim kafama takıldı sizce ne yapmalıyım
Sağol cnm inşallahGeçmiş olsun şuan istese de veremez geç olur vitamin veya omega3 en az 2- 3 ay kullanman gerekir umarim kaliteli yumurtaların olur
benide haberdar et bu surecten bende nisanda bsslcm cnmYumurta toplama olacak cnm cumartesi tekrar kontrole çağırdı
vitwmin kullaniorm. omega 3 te. ariya alerjim vr. maca tozunu duymadm.denemek istiyrm. nasil yapilioCabim sen arı sutu ampulü araştır burda paylaşanlar oldu ariya karşı alerjin yoksa, ayrıca omega3 , vitamin, maca tozu burada yazmislar
Tmm canmbenide haberdar et bu surecten bende nisanda bsslcm cnm
Maca tozu toz seklinde yurtdışı ndan organik aldım yoğurtla 1cay kasigj koyup karıştirip yiyorum 70 tl ye aldımvitwmin kullaniorm. omega 3 te. ariya alerjim vr. maca tozunu duymadm.denemek istiyrm. nasil yapilio
Hayırlı olsun doktorum bana imom omega verdi almadıysan bence bunu al çünkü hem folik asit hem omega ve diğer vitaminler var.içeriklerine kendinde bakabilirsin ama imom bir zararı olmaz sen bilirsin yine deKızlar bugün tüp bebek tedavisine başladık doktorum bana omega 3 ve coq10 gibi ilaçlar vermedi sadece folbiol verdi bu da benim kafama takıldı sizce ne yapmalıyım
Tamam canımHayırlı olsun doktorum bana imom omega verdi almadıysan bence bunu al çünkü hem folik asit hem omega ve diğer vitaminler var.içeriklerine kendinde bakabilirsin ama imom bir zararı olmaz sen bilirsin yine de
nerden alabilirim. turkiyede yokmuMaca tozu toz seklinde yurtdışı ndan organik aldım yoğurtla 1cay kasigj koyup karıştirip yiyorum 70 tl ye aldım
Var canım maca tozu yaz googleda cikiyor aniqherbs markası buradaki firmalar alıp satiyor Türkiye de satışı var ama internette n aldimnerden alabilirim. turkiyede yokmu
rica etsem senin kutunun resmini atabilirmisin cnm. internette bi cok marka vrVar canım maca tozu yaz googleda cikiyor aniqherbs markası buradaki firmalar alıp satiyor Türkiye de satışı var ama internette n aldim
Attim özelden geldi mirica etsem senin kutunun resmini atabilirmisin cnm. internette bi cok marka vr
gldi cnm. alayim ben onu. deneyeyim bakalmAttim özelden geldi mi
Sifa olsun canım ama içindekilere bak alerji yapmasın sonragldi cnm. alayim ben onu. deneyeyim bakalm
bakayim cnm. daha almadm. bnmde nisanda domtora randevum vr. aslinda o zamana kadar bisi denemek istemiodm. ama bi denim bu tozuSifa olsun canım ama içindekilere bak alerji yapmasın sonra
Zaten bu kurlere onceden başlamak gerekiyormusbakayim cnm. daha almadm. bnmde nisanda domtora randevum vr. aslinda o zamana kadar bisi denemek istemiodm. ama bi denim bu tozu
bende hic inanmiorm bu kurlere. nisan da sperm testi verdik bir suru kur yaptik esime. aralikta tekrar test yaptik ayni sonuc. degerler yukselmedi sinir oldm. copluk gibi olduk icmektenZaten bu kurlere onceden başlamak gerekiyormus
Düzenli yaptı mı benim esimde de ileri hareketlilikte düşük cikti düzenli yaptık yükselmiş bana da yaradı kistim 3 cmden 1.7 ye düştü Civan perçemi sayesindebende hic inanmiorm bu kurlere. nisan da sperm testi verdik bir suru kur yaptik esime. aralikta tekrar test yaptik ayni sonuc. degerler yukselmedi sinir oldm. copluk gibi olduk icmekten
civan bende etkili oldu. ama esimde olmadi cnmDüzenli yaptı mı benim esimde de ileri hareketlilikte düşük cikti düzenli yaptık yükselmiş bana da yaradı kistim 3 cmden 1.7 ye düştü Civan perçemi sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?