- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
- Konu Sahibi Vildan kuzum
İleri hareketli olan mi esiminde İlk testte iyi çıktı %49 sonra %28 çıktı ama hastaneden hastaneye değişir yeterli dediler tüp Bebek icinbende daha az olblr
esimin hareket prblmi vr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İleri hareketli olan mi esiminde İlk testte iyi çıktı %49 sonra %28 çıktı ama hastaneden hastaneye değişir yeterli dediler tüp Bebek icinbende daha az olblr
esimin hareket prblmi vr
bizim yuzde 5 cnm. iki ayri yerde yptk ayni ciktoİleri hareketli olan mi esiminde İlk testte iyi çıktı %49 sonra %28 çıktı ama hastaneden hastaneye değişir yeterli dediler tüp Bebek icin
Anladim geçmiş olsun benim doktorum keçiboynuzu ozu önerdi denedinzmibizim yuzde 5 cnm. iki ayri yerde yptk ayni cikto
deniyoruz cnm. her seyi yapiyorum. artik oda.skldi.copluk gibi yaptin beni diyo :)Anladim geçmiş olsun benim doktorum keçiboynuzu ozu önerdi denedinzmi
Bende eşime içiriyorum çakşır kökü, keçiboynuzu kürü, özü,arı sütü, balık yagi o da zorlanarak iciyordeniyoruz cnm. her seyi yapiyorum. artik oda.skldi.copluk gibi yaptin beni diyo :)
sizin ilk deneme tup bebekBende eşime içiriyorum çakşır kökü, keçiboynuzu kürü, özü,arı sütü, balık yagi o da zorlanarak iciyor
Evet canim ilk ve son deneme olacak inşallah canimsizin ilk deneme tup bebek
gzl bebisli haberler verirsn ins cnmEvet canim ilk ve son deneme olacak inşallah canim
İnşallah canım hepimizegzl bebisli haberler verirsn ins cnm
Benim ilaclara rapor cikarildi agustos ayinda sadece 800 tl verdim...raporsuz 3500 tl idi...ozel bir merkez..devletle anlasmasi yok...fakat bnm. Doktorum universite hastanesinde de çalıştığı icin bu isleri ordan hallettiler...Kızlar iyi akşamlar tüp bebek için bir özel hastane ile görüştüm ama hiç devlet katkısı olmuyor dediler. İlaçlar içinde mi rapor yazilmiyo dedim tüp bebek tedavisinde yazılmaz dedi. Fakültetede yaptırırsaniz sadece 2 bin kariniz olur dediler siZ nasıl yaptırıyorsunuz
İlaclarida indirimli alamıyor musunuz
Geçmiş olsun canım bende bugün başladım tedaviyeMerhaba herkese herşey gönlümüzce olur inşallah.sebepsiz infertilite teşhisi koyuldu ocak 22 ilk tüp bebek tedavisine başlayacağız bir aksilik çıkmazsa,doktorum bahçeci fulya Güvenç hoca.Haberleşeliö birbirimize destek oluruz ben çok korkuyorum
Çok heyecanlı güzel haberleri veririz inşallah birbirimizeGeçmiş olsun canım bende bugün başladım tedaviye
İnşaallah caninÇok heyecanlı güzel haberleri veririz inşallah birbirimize
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun .. güzel sonuçları alırız paylasiriz insallah .bende bir sürü vitaminler alıyorumMerhaba canlarim bu yolda hic birimiz yanliz degiliz destek icin variz birbirimize konu sahibi arkadasim cok iyi yapmissin hepimize hayirli gelir insallah
Bizde 29 ocakta basliyoruz
5 tane vitamin balik yagi d vitamini verdi doktorum onlari kullaniyorum 10 gundur
Martta tranfer olacak rahim dinlendirme yapiyorum dedi doktor
Bahceci Selen Sakar Ecemis doktorumuz ins hayirlisiyla bebeklerimiz once gobusumuze sonra kucagimiza aliriz
Amin canim insallah bende aklimda tutamiyorum alarm kurdumMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun .. güzel sonuçları alırız paylasiriz insallah .bende bir sürü vitaminler alıyorum
Ben bugün arı sutu aldim bakalkb tedaviye etkisi olacak miAmin canim insallah bende aklimda tutamiyorum alarm kurdum