- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 35
- Konu Sahibi Vildan kuzum
kizlar bende nisani bekliorm. ama ben asilama da yaptirmadim. unv hastanesinde tup bebek doktoruna randevu aldm. bana da dua edin. ins gzl sonuclar alalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah emeklerimizi boşa cikarmaz rabbim. Benimde 2.gunum ignelerde ağrı acı yok çok sukurkizlar bende nisani bekliorm. ama ben asilama da yaptirmadim. unv hastanesinde tup bebek doktoruna randevu aldm. bana da dua edin. ins gzl sonuclar alalim
nerde tedavi yaptriosuniz. hangi ilaclari kullandiniz. transfere siz mi karar vercksnz bir yada 2 dieİnşallah emeklerimizi boşa cikarmaz rabbim. Benimde 2.gunum ignelerde ağrı acı yok çok sukur
Ankara'da başkent Hastanesinde basladim , ilaç vermedi vitamin ve omega 3 verdi pahalı bayaaa. ilk iki ay kontrol etti inceledi hormon testlerinde sorun çıkmayınca başladı benim yaş ve amh çikolata kisti sebebiyle cift embriyo transferi yapabilrm ama kaliteli cikarsa dedi insallah kaliteli yumurtalar olurda iki tane transfer edernerde tedavi yaptriosuniz. hangi ilaclari kullandiniz. transfere siz mi karar vercksnz bir yada 2 die
amh kac cnm senin.Ankara'da başkent Hastanesinde basladim , ilaç vermedi vitamin ve omega 3 verdi pahalı bayaaa. ilk iki ay kontrol etti inceledi hormon testlerinde sorun çıkmayınca başladı benim yaş ve amh çikolata kisti sebebiyle cift embriyo transferi yapabilrm ama kaliteli cikarsa dedi insallah kaliteli yumurtalar olurda iki tane transfer eder
1.07 canım senjnamh kac cnm senin.
Bende OMEGA 3 ve gonamax vitamin verdi. Ben extra arı sütü ampul aldım, hayıt tohumu içiyorum 2 aydır, ve maca tozunu kullanıyorumNe kullanıyorsunuz kızlar doktor bana sadece imom omega verdi
Doktor sadece vitaminle balik yağı verdi
Benim transfer de Mart ayında olacak büyük ihtimalle. Sabırsızlıkla bekliyorum
Hayıt tohumu bende aldım ama tadı çok kötü geliyor bana düzenli içemiyorum bide her defasında ezmek çok zor ggeliyorBende OMEGA 3 ve gonamax vitamin verdi. Ben extra arı sütü ampul aldım, hayıt tohumu içiyorum 2 aydır, ve maca tozunu kullanıyorum
Ben korkuyorum yumurta rezervi yüzünden insallah o sürece bende gecerimBenim transfer de Mart ayında olacak büyük ihtimalle. Sabırsızlıkla bekliyorum
Ben korkuyorum yumurta rezervi yüzünden insallah o sürece bende gecerim
4.70 cnm1.07 canım senjn
Pcos mu var sende4.70 cnm
aynen cnm. kaliteli yumurtam yokPcos mu var sende
daha sonraki asama ne olckmis cnmKızlar bugün tüp bebek tedavisine başladık doktorum bana omega 3 ve coq10 gibi ilaçlar vermedi sadece folbiol verdi bu da benim kafama takıldı sizce ne yapmalıyım
Yumurta toplama olacak cnm cumartesi tekrar kontrole çağırdıdaha sonraki asama ne olckmis cnm
Cabim sen arı sutu ampulü araştır burda paylaşanlar oldu ariya karşı alerjin yoksa, ayrıca omega3 , vitamin, maca tozu burada yazmislaraynen cnm. kaliteli yumurtam yok