Normal yolla hamile kalan anne adaylarının bizi anlamadığını yahut bizim onları anlamadığımızi düşünerek bu konuyu açıyorum. Tüp Bebek veya tedavi yolu ile hamile kalan kadınlar çok daha dikkatli birbirine karşı ve destekleyici. Zorlukları hep birlikte aşarak evlatlarımıza kavuşmak dileğiyle.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ
- Konu Sahibi becidina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet canım beraber yaparız normal hamileleri anlamakta zorlanıyorum bazenÇok güzel olmuş :) geri sayımı beraber yaparız artık
Çok çok azimli bebekler bunlar maşallah onlara.Azimli annelerin azimli bebişleri...
Annelerinin kıymetini bilirler inşallah bulantıya açlığa her şeye sevgiyle göğüs geriyorlar çünkü.
Geçer canım aç kaldı sonra da az yesem diyeceksinHer dönemin ayrı bi zorluğu vardır mutlaka ama şu bulantı ve açlık dönemini atlataydık, diğer dönemleri atlatırdık bu azimle
Hele sen öyle iyi beslenmen lazım ki şu dönemde bütün depoların boşalıyor kilo Bebek verdirecektir zaten doğunca merak etme.Ben de kilo fobisi var zaten şu dönemin tek iyi yanı kilo kaybı. Üç beş aya tartılara küseriz
En kilo sorunu olan benim en çok sisecek olan da ben, ben bile sorun etmiyorum ayitirrr.
İki bebek sana gebelikte aldırır evet haklısın ama sonrasında da verdirir. Ben de iki transfer diye yalvarmıştım da doktoru kandıramadım. Şaka maka iyi olalım sağ sağlim doğuralımda kilolar verilir bu günler unutulur pişiği gazı ateşi derken geçer gider. Bizki aylarca iğne olduk günaşırı vajinal ultrason toplanması ameliyatı transferi tuttu tutmadı diye kıvranması... sıradan bi eylem sonucu olmadığı için her adımında emek gözyaşı var. Onlar bizim kıymetlimizHele sen öyle iyi beslenmen lazım ki şu dönemde bütün depoların boşalıyor kilo Bebek verdirecektir zaten doğunca merak etme.
En kilo sorunu olan benim en çok sisecek olan da ben, ben bile sorun etmiyorum ayitirrr.
Yaaa işte ne zamanlardan geçtik geldik çok şükür hastasıyım şu pit diye hamile kalanların Ablam iki ayda kaldı kiii aadetler çok düzensiz çok uzun aralıklarla adet olur üçüncüyü doguracak.İki bebek sana gebelikte aldırır evet haklısın ama sonrasında da verdirir. Ben de iki transfer diye yalvarmıştım da doktoru kandıramadım. Şaka maka iyi olalım sağ sağlim doğuralımda kilolar verilir bu günler unutulur pişiği gazı ateşi derken geçer gider. Bizki aylarca iğne olduk günaşırı vajinal ultrason toplanması ameliyatı transferi tuttu tutmadı diye kıvranması... sıradan bi eylem sonucu olmadığı için her adımında emek gözyaşı var. Onlar bizim kıymetlimiz
Bizim çekilecek çilemiz bu mevzudannis demek ki Rabbim başka aci göstermesin. Mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum uykusuz geceler beklese de bizi hiç önemli değil
- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
İyiyiz sen nasılsın senin de mi tüp BebekHuuu huuu selam kizlarrrr napiyorsunuz bakiiimmm sizzz
- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Evet canim hatirlamadin mi beni ikizlere hamileyim tüp bebekİyiyiz sen nasılsın senin de mi tüp Bebek
Canım son zamanlarda çok hamile okuyorum ondan afedersin. NasılsınEvet canim hatirlamadin mi beni ikizlere hamileyim tüp bebek
- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Masallah masallah hep boyle guzel haberler okuyalim canim iyiyiz şükür sicaklarla bogusuyoruz :)Canım son zamanlarda çok hamile okuyorum ondan afedersin. Nasılsın
Evet epey sıcak hamilelikte pek çekilmiyor.Masallah masallah hep boyle guzel haberler okuyalim canim iyiyiz şükür sicaklarla bogusuyoruz :)
Cinsiyetleri belli oldu mu 1 kız 1 erkek yazıyor
- 27 Mayıs 2018
- 562
- 600
- 53
Evet canim belli oldu 1 kiz 1 oglan Allah nasip ederse bide degisiklik olmazsaEvet epey sıcak hamilelikte pek çekilmiyor.
Cinsiyetleri belli oldu mu 1 kız 1 erkek yazıyor
Maşallah bir çok insanın istediği başına gelmiş, sağlıkla doğarlar inşallah minikler. Ben aynı olsun istiyorum Rabbim ne kısmet ederse başımız üstüne tabi işte gönülden geçen. İkili test yapıldı mi ben yaptırmayacagim ama nette okudum İkizler için ikili test mantıklı sonuç vermiyormus özellikle kan, sadece ölçüm yapılır diye okudum.Evet canim belli oldu 1 kiz 1 oglan Allah nasip ederse bide degisiklik olmazsa