2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

ilaclari kullanirken adet olunmaz diye okumustum canim, biraktiktan 2-3 gun sonra adet olunuyor diye biliyorum..
Teşekkür ederim canım doktorla görüştüm şimdi. Yerleşme kanamasına cok benziyor tarifin çünkü ilaçlar sebebiyle adet olman cok zor bir ihtimal dedi senin de dediğin gibi. İnsallah öyledir yaa. Cok teşekkür ederim cevap yazdığın için🙏🏼

Teşekkür ederim canım doktorla görüştüm şimdi. Yerleşme kanamasına cok benziyor tarifin çünkü ilaçlar sebebiyle adet olman cok zor bir ihtimal dedi senin de dediğin gibi. İnsallah öyledir yaa. Cok teşekkür ederim cevap yazdığın için🙏🏼
İnşallah öyledir yerleşme kanamasıdır. Bozma moralini lütfen kötü düşünme

Tostosi ne oldu canım aradın mı doktorunu normal mi bu durum inşallah bebeğin sıkı sıkıntutunmuştur
Cok teşekkür ederim canım. Aradım doktorumu yerleşme kanaması olma ihtimali cok yüksek ben yerleşme kanaması olduğunu düşğnüyorum dedi. Bugün 6. Gün 6. Gün de yerleşme kanaması olur mu bilmiyorum. Olmaz sanki ama yaa doktorum beni rahatlatmak için mi öyle dediki yaa..Beni rahatlatan tek sey doktorumun ilaçlar sebebiyle yarın adet olman cok cok zor bir ihtimal demesi. Normalde yarın benim batım. O nedenle inş adet olmuyorumdur.

Kızlar selam benimde 6. Günüm şimdi lavaboya gittim benden de kahve rengi lekelenme şeklinde bişey oldu. Yazdım doktora henüz dönmedi. İnşallah kötü bi haber olmaz🙏🙏🙏

Kızlar selam benimde 6. Günüm şimdi lavaboya gittim benden de kahve rengi lekelenme şeklinde bişey oldu. Yazdım doktora henüz dönmedi. İnşallah kötü bi haber olmaz🙏🙏🙏
Benim karnımda ama göbek deliğinin alt kısmına yakın yerde yani cok asağıda değil ağrı mı desem baskı mı desem bi hassasiyetvar sende de var mı canım? Bi de adet tarihin ne zaman..

X