2019 ŞUBAT Tüp bebek ve Transfer

Çok sağol canım cok teşekkür ederim ilgin için yazdıkların için.. inşallah değerlerimiz katlanarak artar🙏🏼 Güzel haberlerle geliriz buraya🙏🏼 Cumartesi günü yazacağım yine değerimi size.. cumartesi ikimiz için de güzel bir gin olsun inşallah☺
İnşallah canım ben de cumartesi yazarım değerimi.
Elinden geldiğince pozitif olmaya çalış canım stres yapma. Bebişlerimiz bize tutunmuşlar ve bir çaba veriyorlar onlara yardımcı olalım ☺️

Kasıklarımda ara ara batma ve ağrı oluyor başka da bişi yok 😞

Bende de var ara ara batmalar. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Hayır transfer olduğumu bilmesem dışarı çıkıp park bahce kafe avm gezerim öyle de normalim😄 ama korkumdan dışarı çıkmıyorum tabi. Evde dolaşıyorum. 😄

bir tane mi belirtisi olmaz insanın. Ne göğüs şişmesi, ne mide bulantısı, hiçbir şey. Gerçi doktor belirti arama, belirtiler 5-6. Haftadan sonra olur demişti. 🙈🙈

Bende de var ara ara batmalar. Onun dışında hiçbir şeyim yok. Hayır transfer olduğumu bilmesem dışarı çıkıp park bahce kafe avm gezerim öyle de normalim😄 ama korkumdan dışarı çıkmıyorum tabi. Evde dolaşıyorum. 😄

bir tane mi belirtisi olmaz insanın. Ne göğüs şişmesi, ne mide bulantısı, hiçbir şey. Gerçi doktor belirti arama, belirtiler 5-6. Haftadan sonra olur demişti. 🙈🙈
Bende aynı o moddayım hiç bsey yok 🤦‍♀️

X