yslysl, sen bana iştah konusunda çok yardım ettin (muz dışında yediği pek birşey yok ama olsun, aç bırakıyoruz o günden beri, bu sayede bir iki lokma yediriyoruz, 3. lokma genelde olmuyor).
benim felaket olan uyku sorunum neredeyse 15 gün önce bitti. belki benim yontemim sende de işe yarar. bir hafta hiç müdahale etmeden uyuduğu saatleri yaz ama üşenme. dakikası dakikasına yazdım ben. sonra bir haftalık saatleri önüme alıp uzun uzun inceledim ve 8. günden itibaren uyuduğu saatler dışında uyutmak için gayret göstermedim. bende işe yaradı. geceleri 9 saat uyumaya başladı, evet kalkıyor ama uzun süreli değil, emzirip tekrar uyutabiliyorum. uykusunu 22,30 a çektik 3 gündür ama mesela bu kolay olmadı. annemherseyim yazmıştı ona gelen cevaplardan ilham aldım, gündüzleri tek uyku 1,5 saat uyutarak üç gündür başardık ama olmazsa yine aynı şekilde 1 haftalık takibe alacağım. yazınca günde kaç saat uyuduğunu hangi aralıklarla uyandığını falan daha net gördüm. derin uyuduğu saatleri yuvarlağa aldım. belki senin de işine yarar, biz ciddi ciddi doktora götürecektik, ondan yazmaya başlamıştım, benimki günde toplam 7-8 saat uyuyordu ve o uykular da kalitesizdi, ayrıca gece 3-5 veya 4-6 arasında hep uyanıktık, hepsi bitti