2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sutun yetiyorsa yada mama da varsa kuzum 2 3 gun verme bi dene bakalim vucut ne tepki verecek

Demir ilacı Fermix kullanıyorum ben. Toz şeklinde anne sütüne yada mamaya katıyorum. Kabızlık sorunu hiç yaşamadım hatta su son 1 haftadır günde 3 kereye kadar yapıyor kakasını. Mama da biraz deneme yanılma işi. Bebelac gold kullanıyorum ben takviye olarak bazen günde 1 kez bazen hiç vermiyorum seviyor. Ama hipp combiotic almıştım onu hiç sevmedi resmen ağzını kitleyip ağlıyordu. Sen 1 hafta kdr dene eğer hala ısrarla içmiyorsa yuksek ihtimal tadını sevmemiştir

Üşümüş olabilir canım birde o kdr ilaç vs aldı vücudu anca kendini toparlıyordur. Sen benve ince giydir ama üstüne de ince birşey ört ateşini de kontrol edip duruma göre hareket edersin

Canım sayfasına baktım ama göremedim ya açıklamaları okumak istemiştim

Kizlar oglusun 5 ten beri atesi var 38.6 dan 37.8 lerde ilerliyo suan gecedesık sık bakmam gerekirmi ki yaninda yaticam bugece cok kusuyor uykusunda bile , ilk defa boyle bi gecem8z olcak tecrubesiz kaldim
Saat başı bak canım, uykun hafiftir zaten sese uyanırsın ama istersen yan yatır, sırtını yastıkla destekle, kusarsa direk çıksın yutmasın
Ateş düşürücü verdin mi? Çok yüksek değil, ıslak bez de fayda eder inş

Hımm her mama her bebeğe aynı etkiyi göstermiyor demek ki. 2 yaşına kadar devam edeceğiz dimi mamaya?öğün olarak azalsa da

Kızlar Bismilhayrun dan haber varmı en son yanlış teşhis konulmuştu bebeğine. Son durum nedir hiç girmiyor artık bilginiz varmı
Canım merhaba merak edip sorduğun için çok sağol. Bayadır giremiyorum evet malesefki ama şuanda çok çok iyiyiz maşaAllah. Bebeğimde hiç bir sıkınyı yok tamamen yanlış teşhis bunca korku ve üzüntü boşyere yaşandı.. Ama iyiki boş yere demek nasip oldu.. Geriye kalan 22yaşında saçıma düşen aklar ve panikatak bir anne oldu.. Bunada şükür bebeğim sağlıklı

Papatyamaviss canim saat basi kontrol et en kötü 2 saatte bir,dusmezse gecede olsa calpol ver veya fitil artik ne verirsen
Ustunu cok bogma, serin diyorsun mesela tek ince uzun kol veya kısa kol citcitli varsa onu giydir.
Altina patikli alt varsa giydirip sadece gobegini ortebilirsin

bize de saglık ocagı 6. ayda verdi parabenli diye vermedim kuzenim eczacı ona sorup baska bi tane alıcam ben de hiç kullanmadık henüz
Ben sağlık ocağını pek takmıyorum açıkcası aşı için gidiyoruz
Bize doktorumuz ferrum verdi
En kalitesinde bile paraben var dedi
Oranları değişiyornuş
Hatta bize burnu bile aksa demir ilacını kes dedi paraben iyileşmeyi yavaşlatıyormuş
Tabi kar zarar var demirsiz kalması mı azıcık paraben alması mı
İlk kızım hiç demir almadı mamalara demir ilavesi varmış gerek olmadı

Cnm senin ilk kızın mamayla beslenmişti ya ne zaman bıraktınız mamayı..

Üşümüş olabilir canım birde o kdr ilaç vs aldı vücudu anca kendini toparlıyordur. Sen benve ince giydir ama üstüne de ince birşey ört ateşini de kontrol edip duruma göre hareket edersin
Canım çok geçmiş olsun. Sanırım yeni bir operasyon geçirmiş ertuşumuz. Ateşi neden oluyor ki antibiyotik de kullaniyormuş aslında
Kızlar malesef ates dusmedi cikti 38.5 olrk kaldi calpol almisti aksamustu , fitil koyayım dedim beceremedim galiba geri geldi devamli popoyu tuttum yok. O ara baya saldi ishal olarak babasi gelip kaldirana kdr isedi kucağında bi babayi halletti yerleri tuvaletini yapti hep ishal olarak. Dolven verdim bnde duser inşallah. Bende anlamadim antibiyotik aliyo aslında yarin gorcez artik valla bi atlet sort giydirdim simdi duser insallah

haklısın aslında ben de alıcam en kısa zamand ferrum d aklımda bulunsun canım

Cnm senin ilk kızın mamayla beslenmişti ya ne zaman bıraktınız mamayı..
Şimdi 1 yaşına gelene kadar içti. Sonra inek sütü başladık fakat kabızlık yaptı. Dr geri golden goata döndürdü. 16 aylık olana kadar gene golden goat aldı. Sonra gene inek sütü denedik öylelikle mama bitti canım

Sağol cnm 1 yaşından sonra bir etki yapmazsa geçebiliriz o zaman..

mevsiminegore 6 ayımız kaldı dayan:))

Bulutlu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…