- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Sutun yetiyorsa yada mama da varsa kuzum 2 3 gun verme bi dene bakalim vucut ne tepki verecekİyi geceler güzel anneler. Allah miniklerinize ve size güzel uykular versin inşallah.
Kızlar merak ettiğim birşey var. Gaz sorunu devam eden var mı? Oğlum bugün o kadar ağladı ki acilde aldık soluğu. Hastanede bile sakinleştiremedim yıktı ortalığı. Röntgen çektiler ve akciğere kadar gaz dolu dedi doktor. Lavman yaptılar sonrasında rahatladı yavrum. Zaten 3 gündür kaka yoktu. Bu ara çok az kaka yapıyor 5 güne kadar uzadı bu süre. Acaba verdiğim şeylerden mi oluyor. Zaten çok vermiyorum en fazla 3 çay kaşığı falan oluyordur. Sindiremiyor olabilir mi bugün kayısı vermiştim.
Demir ilacı Fermix kullanıyorum ben. Toz şeklinde anne sütüne yada mamaya katıyorum. Kabızlık sorunu hiç yaşamadım hatta su son 1 haftadır günde 3 kereye kadar yapıyor kakasını. Mama da biraz deneme yanılma işi. Bebelac gold kullanıyorum ben takviye olarak bazen günde 1 kez bazen hiç vermiyorum seviyor. Ama hipp combiotic almıştım onu hiç sevmedi resmen ağzını kitleyip ağlıyordu. Sen 1 hafta kdr dene eğer hala ısrarla içmiyorsa yuksek ihtimal tadını sevmemiştirKizlar ya dr umuz mama onerdi ya bebelac aldik. Biberon bulamadik 6-18 ay için . Birinin ucunu genislettik biraz. 90 cc icsin demisti. 30 cc ya içti ya icmedi çocuk. Bu sefer az mi geliyor ki su içtiği alistirma bardagindan vereyim dedim bir iki cekti onu da istemedi. Neden ki acaba ya
Üşümüş olabilir canım birde o kdr ilaç vs aldı vücudu anca kendini toparlıyordur. Sen benve ince giydir ama üstüne de ince birşey ört ateşini de kontrol edip duruma göre hareket edersinAy su hic vermedim ama sik sik emdi saat basi belki yarinsunayim bol bol ustunu ince mi ortsem ki bi body bi alt var suan serin diye bu arakar penyee bsmat örtüyordum muslinmi koysamki nefes alisveriside heo hizli hızlı, ameliyatta 2 saat ciplak kaldi ona bagliyorum ben cok agladi coj uyjusz kaldi 3 gun has yattik eve gelincepatladi gibi antbiyotik calpol kullaniyoruz allahtan ondan icm raht carsambsa kontrol var pioimz icn
Canım sayfasına baktım ama göremedim ya açıklamaları okumak istemiştimKızlar daha önce de yazmıştım Instagram da mühendisinoglu var o heryesi inceliyor bugün baktım kan ilaçlarında tek tek incelemiş hatta yıldızlar listesi var içeriği iyi olan.ekleyeyim altında açıklama yapmış bakabilirsiniz ama tabi kullanırken doktorunuza danışın falan diyorEki Görüntüle 2289308
Sağol canım, bizim eski bakıcı bu şekil yapıp kapaklı tavada pişirirdi daha yumuşak olur kurumaz derdi. Sonra onu küçük küçük doğrayıp buzluğa atardım, günde 1-2 tane çıkarırdım o küplerdenKizlar ekmek soran vardi cavdar ekmegi tarifi +10 ay diyor S SevimlipandufNilufer_3457 @matrush Z zeLina mevsiminegore S skelebeks @tanem-tane20
Canım çok geçmiş olsun. Sanırım yeni bir operasyon geçirmiş ertuşumuz. Ateşi neden oluyor ki antibiyotik de kullaniyormuş aslındaSutun yetiyorsa yada mama da varsa kuzum 2 3 gun verme bi dene bakalim vucut ne tepki verecek
Saat başı bak canım, uykun hafiftir zaten sese uyanırsın ama istersen yan yatır, sırtını yastıkla destekle, kusarsa direk çıksın yutmasınKizlar oglusun 5 ten beri atesi var 38.6 dan 37.8 lerde ilerliyo suan gecedesık sık bakmam gerekirmi ki yaninda yaticam bugece cok kusuyor uykusunda bile , ilk defa boyle bi gecem8z olcak tecrubesiz kaldim
1 kutu kullandık cnm bnmki ilk smayı kullandığımızda katı yeşil ve 2 günde 1 yapıyordu sonra golden goat denedik o kadar zorlandı ki kan geldi sonra hippe geçtik şimdi normal şekilde günde 1 defa bazen 2 defa yapıyor en çok bunda rahat ettik..ben arada hipp verip sonra 1 gün golden goat verdim ondan mı diye hemen kabız oluyordu az birşey kalmıştı attım onu vermedim artık..
Canım merhaba merak edip sorduğun için çok sağol. Bayadır giremiyorum evet malesefki ama şuanda çok çok iyiyiz maşaAllah. Bebeğimde hiç bir sıkınyı yok tamamen yanlış teşhis bunca korku ve üzüntü boşyere yaşandı.. Ama iyiki boş yere demek nasip oldu.. Geriye kalan 22yaşında saçıma düşen aklar ve panikatak bir anne oldu.. Bunada şükür bebeğim sağlıklıKızlarBismilhayrun dan haber varmı en son yanlış teşhis konulmuştu bebeğine. Son durum nedir hiç girmiyor artık bilginiz varmı
Ben sağlık ocağını pek takmıyorum açıkcası aşı için gidiyoruzbize de saglık ocagı 6. ayda verdi parabenli diye vermedim kuzenim eczacı ona sorup baska bi tane alıcam ben de hiç kullanmadık henüz
Evet cnm farklı etkileri oluyor demek ki..benim ablam 1 yaşımdan sonra mamayı bırakıp süte geçmişti..Hımm her mama her bebeğe aynı etkiyi göstermiyor demek ki. 2 yaşına kadar devam edeceğiz dimi mamaya?öğün olarak azalsa da
Cnm senin ilk kızın mamayla beslenmişti ya ne zaman bıraktınız mamayı..Ben sağlık ocağını pek takmıyorum açıkcası aşı için gidiyoruz
Bize doktorumuz ferrum verdi
En kalitesinde bile paraben var dedi
Oranları değişiyornuş
Hatta bize burnu bile aksa demir ilacını kes dedi paraben iyileşmeyi yavaşlatıyormuş
Tabi kar zarar var demirsiz kalması mı azıcık paraben alması mı
İlk kızım hiç demir almadı mamalara demir ilavesi varmış gerek olmadı
Üşümüş olabilir canım birde o kdr ilaç vs aldı vücudu anca kendini toparlıyordur. Sen benve ince giydir ama üstüne de ince birşey ört ateşini de kontrol edip duruma göre hareket edersin
Canım çok geçmiş olsun. Sanırım yeni bir operasyon geçirmiş ertuşumuz. Ateşi neden oluyor ki antibiyotik de kullaniyormuş aslında
Saat başı bak canım, uykun hafiftir zaten sese uyanırsın ama istersen yan yatır, sırtını yastıkla destekle, kusarsa direk çıksın yutmasın
Ateş düşürücü verdin mi? Çok yüksek değil, ıslak bez de fayda eder inş
Kızlar malesef ates dusmedi cikti 38.5 olrk kaldi calpol almisti aksamustu , fitil koyayım dedim beceremedim galiba geri geldi devamli popoyu tuttum yok. O ara baya saldi ishal olarak babasi gelip kaldirana kdr isedi kucağında bi babayi halletti yerleri tuvaletini yapti hep ishal olarak. Dolven verdim bnde duser inşallah. Bende anlamadim antibiyotik aliyo aslında yarin gorcez artik valla bi atlet sort giydirdim simdi duser insallahPapatyamaviss canim saat basi kontrol et en kötü 2 saatte bir,dusmezse gecede olsa calpol ver veya fitil artik ne verirsen
Ustunu cok bogma, serin diyorsun mesela tek ince uzun kol veya kısa kol citcitli varsa onu giydir.
Altina patikli alt varsa giydirip sadece gobegini ortebilirsin
haklısın aslında ben de alıcam en kısa zamand ferrum d aklımda bulunsun canımBen sağlık ocağını pek takmıyorum açıkcası aşı için gidiyoruz
Bize doktorumuz ferrum verdi
En kalitesinde bile paraben var dedi
Oranları değişiyornuş
Hatta bize burnu bile aksa demir ilacını kes dedi paraben iyileşmeyi yavaşlatıyormuş
Tabi kar zarar var demirsiz kalması mı azıcık paraben alması mı
İlk kızım hiç demir almadı mamalara demir ilavesi varmış gerek olmadı
Şimdi 1 yaşına gelene kadar içti. Sonra inek sütü başladık fakat kabızlık yaptı. Dr geri golden goata döndürdü. 16 aylık olana kadar gene golden goat aldı. Sonra gene inek sütü denedik öylelikle mama bitti canımCnm senin ilk kızın mamayla beslenmişti ya ne zaman bıraktınız mamayı..
Sen sor gene de bize verilen buhaklısın aslında ben de alıcam en kısa zamand ferrum d aklımda bulunsun canım
Sağol cnm 1 yaşından sonra bir etki yapmazsa geçebiliriz o zaman..Şimdi 1 yaşına gelene kadar içti. Sonra inek sütü başladık fakat kabızlık yaptı. Dr geri golden goata döndürdü. 16 aylık olana kadar gene golden goat aldı. Sonra gene inek sütü denedik öylelikle mama bitti canım
Bulutlu muTesekkur ederim canim sidefer bakayim ben de en iyisi:)
Ataktasiniz galiba siz de canim. Bu hafta bulutlu gosteriyor ben ona bagliyorum artik ya. Benimki de agliyor gozlerini oyuyor ovusturcam diye ama uyumaya yatirinca yok :/
Bez gibi deneme paketleri olsa keske mamalarin da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?