- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ben pazen orttum gecee sogucagi belliydi icime dogmusAy benimki icte zibin disinda torba gibi olan kolsuz tulumla yatti sadece bi dee
Kesinlikle ya herkes zorlaniyo damar yollari bebekler durmuyo kac kez aciliyo o damar yolu uyku beslenme allahim sifa versin hepsineeeeGecmis olsun canim. Sen anlattikca hastane ortaminda bebeklere ne kadar zor anlamis oldum az birazAllah tum hastanedeki hasta bebeklere sifa ailelerine guc kuvvet versin cok zor
Olsun Ya en azından kafan dağılıyor valla evde olsan hep bebekle insan daha çok darlanıyor şekil a benAl ben de o kadar kader dostumve ne misafirim bitiyor ne gezmem birazdan kahvaltita gelecekler sonrasinda biz misafirlige gidicez 3gun boyunca disardaydim ebde kaldigim her an temizlik vs bittim iyice yarin da asi var bi de onun huysuzlugu ustune bikac gunn ohh ohh suyundan daa ohhh ohh
Kuzum pusetteyiz biz hala normal kısma geçemedik yağmurluk buna olmaz herhalde aklıma gelmedi hiçBen yagmurlugunu geciriyorum arabanin kendimde semsiye altinda ha kociste varsa o islanir ona yer yok
Bizde saat basi uyaniyoruz acaba bunlar diş alametleri mi ?Gunaydin biz de dun saat basi veya 2saatte bir uyandik yimeburasi da buZz gibi olmus S Sevimlipanduf usudum valla cam acik yatiyoruz benimkininde burnu tikanmis
Mango nun bebek kiyafetlerine bayildim. Aldim bir kac tane cok guzellerKızlar çok fena bişeyler alasım var minnaka ne alayım nereden alayım kışlık mı alayım yazlık mı alayım kuduruk kuduruk geziyorum sayfaları
Dr 5 aylık kontrolde o yüzden dedi ben de öyle olsun geçici olsun diye dua ediyorumBizde saat basi uyaniyoruz acaba bunlar diş alametleri mi ?
Deneyelim nolcak ki bi çay kaşığı calpolden zarar verecek bişey değil netice de 7 aylık olacak guneş sadece bir kez 2 aylıkken verdim şişe dolu duruyor
Bizde oyleydik bu gece cocuk beste delingi agladinemzik verdim sustu sut verdim icmedi bu gece hic aut icmedik en son saat 21:30de icip uyutmustum sabah 90 cc ictik yedideUyumuyorduk ki ne erkeni bize göre her saat normal artık ne günümüz ne gecemiz belli
Bende bi 4.ay asisindan sonra vermistim o zaman bu aksamDeneyelim nolcak ki bi çay kaşığı calpolden zarar verecek bişey değil netice de 7 aylık olacak guneş sadece bir kez 2 aylıkken verdim şişe dolu duruyor
Artik 6aydan sonra hic emmeden sut icmeden uyuyabilirler kuzumBizde oyleydik bu gece cocuk beste delingi agladinemzik verdim sustu sut verdim icmedi bu gece hic aut icmedik en son saat 21:30de icip uyutmustum sabah 90 cc ictik yedide
Kiz masallah uyumuyor falan ama herseyide yapiyon bizimki gozu acikken iki saniye wc yollamazAl ben de o kadar kader dostumve ne misafirim bitiyor ne gezmem birazdan kahvaltita gelecekler sonrasinda biz misafirlige gidicez 3gun boyunca disardaydim ebde kaldigim her an temizlik vs bittim iyice yarin da asi var bi de onun huysuzlugu ustune bikac gunn ohh ohh suyundan daa ohhh ohh
İcmiyor kuzum emzik verdim sustu ac aslinda ama napalim bizde ac oluyoz ama yiyip icmiyozArtik 6aydan sonra hic emmeden sut icmeden uyuyabilirler kuzum
Ayy çok heyecanlandım bakalım farkedecek mi YaBende bi 4.ay asisindan sonra vermistim o zaman bu aksam
Kızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.Bende bi 4.ay asisindan sonra vermistim o zaman bu aksam
AA oyle miKızlar calpol için açıldıktan sonra 1 ay süresi var demişti doktor, sonra versen de etki etmez demişti.
Yagmurlu bi gündedisarida kalirsak artik gorcezKuzum pusetteyiz biz hala normal kısma geçemedik yağmurluk buna olmaz herhalde aklıma gelmedi hiçadamcağızıda sıkıştırıver yanına bir yere kız hem tutuverir sana şemsiyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?