Kuzum pozunuza da Azra ya da bayıldımBen de bi kere yaptim bosverzaten durmuyo yerinde bozuo
Benimki uyudu ama 2kere kalkti bileYok yaa fayda etmedi tam ayilir gibi olurken sallamaya devam ettim ama yine uyandi cin gibi acti gözlerineden boyle yapar ki acaba 10 15 gün oncesine kdr 7 den sora yatinca uyansa da devam ederdi sallayinca fln uykusuna simdi uyanior 22.30 bekleyecek kesin
Tesekkur ederi ki cokKuzum pozunuza da Azra ya da bayıldım
Coook tatlı masallah
Güzel bir kız olacak annesi gibi
Saka gibi yaa ne dertleri var bi anlasam :/ ben de 3 uykiya dusurdum duzelecek gündüz uykusu ideal olacak dediler yok anacim farketmiyor. Temmuz bitsin uyku egitimi vereyim diyorum da , su gecsin bu gecsin derken çocuk buyuyecek zatenBenimki uyudu ama 2kere kalkti biledinlenmek ve uyku haram ne oksijen ne baska bisey yok valla fayda etmiyor
Benimki uyudu ama 2kere kalkti biledinlenmek ve uyku haram ne oksijen ne baska bisey yok valla fayda etmiyor
Valla ben bugün iki kere uyuttum 3. Uykuyu yaptırmadım sokağa çıkardım yağmurlu hava serin olmasına rağmen evin eksiklerini gördük market market gezdik 2 saat, eve geldik uyuttum çabuk uyudu şaşkınlıkla salona geldim uyudu uyudu diye bayrak sallayarakSaka gibi yaa ne dertleri var bi anlasam :/ ben de 3 uykiya dusurdum duzelecek gündüz uykusu ideal olacak dediler yok anacim farketmiyor. Temmuz bitsin uyku egitimi vereyim diyorum da , su gecsin bu gecsin derken çocuk buyuyecek zaten
Ay napcaz boyle kiz bayagi kafayi siyircaz sonundaValla ben bugün iki kere uyuttum 3. Uykuyu yaptırmadım sokağa çıkardım yağmurlu hava serin olmasına rağmen evin eksiklerini gördük market market gezdik 2 saat, eve geldik uyuttum çabuk uyudu şaşkınlıkla salona geldim uyudu uyudu diye bayrak sallayarakmutluluğum sadece 15 dk sürdü uyandı geri uyuttum 25 dk sonra bi daha uyandı şimdi bi daha uyuttum nasılsa uyanacak diye yatmıyorum bile nasıl bi psikolojiyse bu manyak oldum
Bende 2gundur dusurdum 3uykuya ama yok valla bemimki de etkilenmediSaka gibi yaa ne dertleri var bi anlasam :/ ben de 3 uykiya dusurdum duzelecek gündüz uykusu ideal olacak dediler yok anacim farketmiyor. Temmuz bitsin uyku egitimi vereyim diyorum da , su gecsin bu gecsin derken çocuk buyuyecek zaten
Uyandı bile ben malımı biliyorumAy napcaz boyle kiz bayagi kafayi siyircaz sonunda
Canım hepimiz ne hastaneye düşelim ne uğraşalım inşallah bu son olsun hastalıklar bakımından ben teşekkür ederim duacı olduğun için herşey gönlünüzce olsun inşallahSelllaammm, biz evimize gidiyoruzKahsen sana yine bol bol tesekkur edicem hic kacarin yook, iyiki burasi varmiş gercektende erken mudahale oldu sayende cok guzel biseye vesile oldun oglumuzun pipi macerasinda eglenceli bi yeri oldu resmen , uzman doktorlar tarafindan tedavi gormek en iyi sekilde hemde sen vesile oldun buna yani 2gece kaldik taburcu olduk yeni kontrollerimizde en yakin zamanda❤
Uyudu valla öyle çok kaka da yapmadı. Galiba ay sebebiyle emdiği süt vücuduna ancak yetiyor çok kaka üretilmiyor.Yok kuzum erimiyor rahatlamistir
benimki de kusuyorBen de bi kere yaptim bosverzaten durmuyo yerinde bozuo
benimki de kusuyor
14 ocak dogumlular yarım yasimiz kutlu olsunnn@Papatyamaviss çok geçmış olsun Allah acil sifalar versin insallah .Benim oglan cok huysuzlasmisti dayanamadık doktora götürdük kulagında enfeksiyon çıktı. bir de kakasinı 3 4 günde bir yapiyodu.Catlak olusmus o da huzursuzluk yapiyomus ilac kullandik baya düzeldi.Ben huysuzlugunu dişe yormuştum ama acı çekiyormuş yavrum.kulagini cekistiyorsa dikkate almak lazimmiş
Bizimkinde de vardi hatta hala var buyuk ihtimal. Gecen kakasinda cizgi cizgi kan vardi gene zorlanincaGeçmiş olsun canım? Doktorlar popoda ki çatlağı nasıl anlıyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?