2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya burada kim demişti hatırlamıyorum ama boyle kaşık reddediyorsa blw usulü beslenmek istiyor olabilir demişti önüne koy bakalım belki kendi yer oyle keyif alır
Koydum canim dişini kasidi baktim kasiktaki mama yere dustu baslarim
Onun blwsine kendi yeme gibi luksu yok ben sevmem batikligi atletleri hep lekelendi elini agzina sokuyor ikide bir sonra heryere suruyor o elini l

Yok kuzum bizimki uyuyor yeme icme yok büfe kapatiyoruz biz bu saatlerde
Kilolariniz kac 6 ay kontrolunde kac ciktiniz
Biz socagina gittik 9200 cikti kuzum ameliyt oldu simdi cok bisey yiyemez sandalyesine oturamaz emsin beni yeter bugun has bile seftali verdim eline kiz bn daginiklik hic gozume batmaz pislendi zibin el goz degistim valla

Biz socagina gittik 9200 cikti kuzum ameliyt oldu simdi cok bisey yiyemez sandalyesine oturamaz emsin beni yeter bugun has bile seftali verdim eline kiz bn daginiklik hic gozume batmaz pislendi zibin el goz degistim valla
Ben yapamam kuzum butun halilarim beyaz evde mama sandalyemiz yok yattigi yerden hali minder ust bas yastiga kadar elliyor kasikla yapiyo bunu bide eline versem abowwww

Ben yapamam kuzum butun halilarim beyaz evde mama sandalyemiz yok yattigi yerden hali minder ust bas yastiga kadar elliyor kasikla yapiyo bunu bide eline versem abowwww
Kızdeli oyle verilirmi zten bas edilmezhicbisekilde oyle ben mutfaga koyuyorim an fazla dolabi duvari yeri silerim pis olurda bide blw olayi mutlaka dik poz olacak

Kızdeli oyle verilirmi zten bas edilmezhicbisekilde oyle ben mutfaga koyuyorim an fazla dolabi duvari yeri silerim pis olurda bide blw olayi mutlaka dik poz olacak
Yok bacim
Fakirlik hat safhada alamadik biz mama sandalyesi goca kari isi yastik minder evi batiriyo anca bugun hali sildim
Uyumuyorda sinirimden çatladim

Benim ablamdan kalma vardı beğenmedi. Sıkıydi. E bebekten aldım baby &plus diny çok rahat hemde çok seviyor. 75.tl.

7.800 gr çıktı 6. Ay kontrolünde bugün evdeki baskülde tarttım 8.500 kilo görünüyordu pek inanmadım hafta içinde sağlık ocağına gideceğim bi bakarım kilosuna da
Biz uc aydir 8 kilodayiz en onde biz vardik bizim ki gulmekten ne sut icebiliyo ne yemek yiyebiliyo gulcem diye agzi aciliyordu simdi kapatarak gulmeyi ogrenmis gule gule uyutamiyom
Tavana dikiyo gozu ne varsa gulmeye basliyo

Yok bacim
Fakirlik hat safhada alamadik biz mama sandalyesi goca kari isi yastik minder evi batiriyo anca bugun hali sildim
Uyumuyorda sinirimden çatladim
2.el 50 tlcik aldim bnmkide ya dun geceden beri toplasan 8 saat uyumadi suan yine ayaktayız zar zor uyuttum ilac saati diye kaldirildik 10 da sinirmden ben de catliyorummm

Uyumuyor anam bu çocuğa akşam olunca bişey oluyor gene 1 saat 45 dk dır uyutmaya çalışıyorum yok gündüzleri 6-7 dk da uykuya geçen çocuk akşamları bişey oluyor aldım getirdim koydum salona pusetine bağladım istediği kadar yırtınsın

Cnm papatya çayı falan denedin mi
Denemedim canım deneyeyim onu da normal kendimizin içtiği papatya çayı mı ya da farklı mı bebeklerin ki bilmiyorum, deli gibi uykusu var biliyor musun gözleri kapanıyor sarılıyorum öpüyorum emziriyorım emerek uyumasına da razıyım ben yeter ki uyusun, son uykusunun üzerinden yaklaşık 4,5 saat geçti bütün uyku rutinlerini de yapıyorum pijamalarını giydir altını değiştir emzir ama akşam burnumuzdan getirene kadar zorluyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…