- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ben karıştırmıyorum canım ya ayrı ayrı tabağına koyuyorum o şekilde tek tek yediriyorumKızlar bende günde iki kez veriyorum sabah yumurta sarısınjn çeyreğini,yaptığım peynir,elma rendesi imrik birazda zeytin yağı ile püre yapıp verdim ikindidede biraz yoğurt verdim.mamayida o saatlerde azalttim emzirdigim kadar emziriyorum
Bizde de olmustu. Muz yedirmistik 2 gun oncesinde. O sebeple olmustu. Muz yedirdiyseniz yapiyorkızlar benim de bebeğim iki üç gündür beyaz iplik gibi sümüksü şeyler var kakasında acaba neden
Bende sirf kasik var diye aldimBen hediyeli şeyleri çok severim :)) bizim kaşıklarda kampanyadan :)
Bogazina kaciyor yiyemiyor sutle aciyorum yumurta falan yutamazBen karıştırmıyorum canım ya ayrı ayrı tabağına koyuyorum o şekilde tek tek yediriyorum
Gece uykusu derinya en fazla 90 cc daha icer iciremem gece icmiyor aksam 21:00 de sabah 08:00 kadar 180 cc icti dusun 9 saateKız daha içer yatana kadar, ben sağmadığım için bilemiyorum bak ne kadar içiyordur merak ediyorum sağsam düzgün süt gelmiyor bende de
Bu gliserin fitil deniyor eczanelerde , onlardan mi yaptiniz ?İkiye bölüp zeytinyagina batırıp makatindan sokuyorum biraz poposunu havaya kaldırıyorum çünkü çıkabiliyor bazen. Yalnız ateş düşürücü fitilden farklı bu fitil karışıklık olmasın canım geçen yengem yanlış anlamış da.
Gece uykusu derinya en fazla 90 cc daha icer iciremem gece icmiyor aksam 21:00 de sabah 08:00 kadar 180 cc icti dusun 9 saate
Hiç duymadım. Eczaneye sordururum cnmYok kuzum gliserin kansuk veriyorum
Diste tok hergun elim ile kontrol ediyorum doktorda daha yok dedi hep boyle miymintiydi uc dort gun guzel icmisti okadar sevinmistim basa sardik yineDişi mi çıkacak ki iştah azalırmış dediğine göre az içiyor. S Sevimlipanduf sağma ile emzirme değişir canım sağılandan fazlası vardır sende
Yumurta yoğun bişey Ya boğazına yapışır diye bende korkuyorum minik minik elimle eziyorum parmağımdaki veriyorum ardından hemen yoğurt veriyorum ki yutsun diyeBogazina kaciyor yiyemiyor sutle aciyorum yumurta falan yutamaz
Uykusunda farketmeden içer aslında aman boşver içmesin guzel uyusun büyüsün sıpan yeter benim ki emiyor da ne sanki uyumadıktan sonraGece uykusu derinya en fazla 90 cc daha icer iciremem gece icmiyor aksam 21:00 de sabah 08:00 kadar 180 cc icti dusun 9 saate
Yok bizimki kasigi gorunce simsiki kapatiyor agzini oyuzden ben bi veriste neversem kar diye minik vermiyorumYumurta yoğun bişey Ya boğazına yapışır diye bende korkuyorum minik minik elimle eziyorum parmağımdaki veriyorum ardından hemen yoğurt veriyorum ki yutsun diye
Yok kuzum bizimki uyuyor yeme icme yokUykusunda farketmeden içer aslında aman boşver içmesin guzel uyusun büyüsün sıpan yeter benim ki emiyor da ne sanki uyumadıktan sonra
Ya burada kim demişti hatırlamıyorum ama boyle kaşık reddediyorsa blw usulü beslenmek istiyor olabilir demişti önüne koy bakalım belki kendi yer oyle keyif alırYok bizimki kasigi gorunce simsiki kapatiyor agzini oyuzden ben bi veriste neversem kar diye minik vermiyorumilk az az verdim korktum bisey olur o minnacik sey kiyafetine dusurdu avini bekleyen hayvanlar gibi agzini acik buldum an katiyor öguruyor simdi yanlis anlasikmasin herseye bunu yapiyor yogurt peynir yumurta biskuvi kabak patates muz ve muhallebi seviyor sadece
7.800 gr çıktı 6. Ay kontrolünde bugün evdeki baskülde tarttım 8.500 kilo görünüyordu pek inanmadım hafta içinde sağlık ocağına gideceğim bi bakarım kilosuna daYok kuzum bizimki uyuyor yeme icme yokbüfe kapatiyoruz biz bu saatlerde
Kilolariniz kac 6 ay kontrolunde kac ciktiniz
Yumurtayı yemiyor öğürüyor o yüzden karıştırıp verdim aslında tabi hepsinin tadına ayrı ayrı bakıp yedek daha iyiAyrı ayrı yemiyor mu cnm..
Yiyor mu peki bende denesem mı acaba ,kahvaltı tabağı yapar gibi .Ben karıştırmıyorum canım ya ayrı ayrı tabağına koyuyorum o şekilde tek tek yediriyorum
Bu şekilde yapıyorum tabağını görünce bile heyecanlanıyor bizimkiYiyor mu peki bende denesem mı acaba ,kahvaltı tabağı yapar gibi .
Gece uykusu hiçbirşeye benzemiyor. Bizim de 5.ayda bozuldu. 1.5 ay sürdü diş çıkana kadar.5. Ayına kadar çoğunlukla gece uykularımız iyiydi gündüzleri bana kök söktürüyordu ama akşam 9 gibi 10 gibi uyuyordu 3 saatte bir falan uyanıyordu, ne olduysa bize 5. Aydan sonra oldu donmeyi öğrendi evimiz çok sıcak çocuk rahat edemedi ve duzen diye bişey kalmadı 1 aydır gündüzleri de geceleri de uyumuyordu şimdilerde ise gündüzleri daha sakin uyuyan bir bebek oldu mesela gene şuan 1 saattir uyuyor ama gece bu 1 saatte en az 3-4 kez kalkıyor, gecesi gündüzü mü karıştırıyor diyeceğim ama gece karanlık bir ortam şuan aydınlık direk pencere önünde yatıyor, şuan uyuyor muhtemelen bi daha uyumaz diye düşünüyorum Ya da uyursa da boyle yarım saatlik belki emerken falan dalar ama oyle uzun uyumaz, yanıma alıyorum ama bu kez de düşecek diye ben huzurlu yatamıyorum yanlarına yastıklar dolduruyorum bu kez uyanınca yastıkların altına giriyor umarım geçici bi süreçtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?