2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen bizimde oyle bebek aglamaktan harap oldu kaka yaparken. Kedi kakasi gibi kalin kalin cikiyor ? Fitili nasil yapiyorsunuz ?
İkiye bölüp zeytinyagina batırıp makatindan sokuyorum biraz poposunu havaya kaldırıyorum çünkü çıkabiliyor bazen. Yalnız ateş düşürücü fitilden farklı bu fitil karışıklık olmasın canım geçen yengem yanlış anlamış da.

Ben de bayılıyorum kalorili şeylere hele hiç dayanamıyorum da benim kuzumun alerjisi söz konusu olunca bıçak gibi kestim tabi yemeyi. O vesile oldu bir bakıma

Yok kuzum hepsini iki-ucer gün denedik. İlk başta bir çay kaşığı havuç, ikinci gün iki çay kaşığı havuç. Bunu kabak, patates takip etti. Sonra püre yaptım bunlardan. Yoğurt verdim dört bes gün çok çok az başladım temkinli olmak adına. Bir iki tatlı kaşığına kadar ciktik. İki üç günde bir meyveli irmikli muhallebi yapıyorum o mu ağır geliyor ki miktarı az oluyor ama

Çokta güzel ilerlemişsiniz aslında neden dokundu acaba

Canım benim oğlumda öyle ki güneş erken doğdu öyle yapması çok normal

Kızlar bende günde iki kez veriyorum sabah yumurta sarısınjn çeyreğini,yaptığım peynir,elma rendesi imrik birazda zeytin yağı ile püre yapıp verdim ikindidede biraz yoğurt verdim.mamayida o saatlerde azalttim emzirdigim kadar emziriyorum

Esime gorede ben haksizim. Senin gibi birine katlaniyorum anla. Nekadar cok sevdigimi der hep yani katlanilmicak kadar. Fenayim ben

Yani bu hepimiz icin gecerli sizler icinde daha cok agzi laf yapan erkeklerde gordum ben karisina yag bal caliyor disaridada ayni karsidan bakarsin mukemmel evlilikleri var ama karisi köseyi donene kadar

Kızz ne ara 3 öğüne geçtiniz maşallah, bugün kahvaltıda eşlik etti kızım bana bir daha bişey vermedim sonrasında belki bi meyve armut elma bişey veririm sadece
Ben de sabah yumurta peynir verdim 540 cc sut icti Kaşik gordumu agzini taş gibi kapatiyor niye bu cocuk boyle ya ne bulsa yeseya

Cig irmiklemi karistirip veriyorsun

Ayrı ayrı yemiyor mu cnm..

Ben de sabah yumurta peynir verdim 540 cc sut icti Kaşik gordumu agzini taş gibi kapatiyor niye bu cocuk boyle ya ne bulsa yeseya
Kız daha içer yatana kadar, ben sağmadığım için bilemiyorum bak ne kadar içiyordur merak ediyorum sağsam düzgün süt gelmiyor bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…