2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz hala kabiziz her sabah zeytinyagi iciriyoruz duzelmedi.

Öyle alicilari cok kiz hele parasi oldumu kor topalda olsa yok satiyo bizim herifte pek yakisikli daha ne istesinler
Sen eşini seviyor musun gerçekten ? Yani hala seviyor musun

Kötü bi soru mu oldu bilemedim ama

Gunaydin kizlar.benim kiz yataginda basladigi uykusuna aramizda devam etti.beraber yatinca bu saate kadar uyuyo tabi arada uyanip sutunu veriyorumm..
Günaydın
Aranizda yatmasına nasil cesaret ediyorsunuz, ezilir mazallah Allah korusun
Eliniz kolunuz çarpmıyor mu?

İnşallah sabah çıkarır doktor canm hastane ortamı geriyor insanı maşallah Ertuğrul hep gülsün

İnsan en çokta eşiyle vakit geçirmeyi özlüyor. Adamlar işe git eve gel çocuk pışpışla onlarda yoruluyor. Bazen otururken koltukta uyuyor eşim ona da üzülüyorum Bazen çocuk sahibi olmak hayattaki en güzel şey diye düşünürken bazen ah ben ne yaptım die aklımdan geçirdiğim bile oluyor. Ki bide benim kızımın o kadar eziyeti olmamasına rağmen.3 senelik evliyim ben şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez rahata alışmadan gezip tozmaya alışmadan çocuk yapardım.

İnşallah sabah çıkarır doktor canm hastane ortamı geriyor insanı maşallah Ertuğrul hep gülsün
Insallah cikarirlar hersey yolundadirda canim uyju fln hepsi karisti cocugum sersem gibi oldu ağlayan aglayana bizimki de o sekil gerci cumartesi diye uzmanlarda gec geliyormus bekliyoruz

Aynen canım İnan aynı duygulardayız bazen iyiki doğurmuşum seni yavrum diye içime sokasım geliyor bazen de uf ya bitti hayatının geri kalanı hep bu şekilde geçecek diyorum eşim tatile gidelim diyor yok bebekle tatil olmaz diyorum, pikniğe gidelim diyor yok geçen gittik burnumuzdan geldi diyorum, İnan annemlere bile gidesim gelmiyor evde atlet pijama saçımı bile günlerce taramadan oturuyorum, böyle plansızca hadi gidelim deyip gitmelerimizi özledim bende eşimin her dışında ona eşlik ederdim saatlerce arabayla yolculuk yapardık güle oynaya şimdi hayat enerjim bakkaldan ekmek almaya yetmiyor ekmek yoksa yemem napıyım diyorum

Geri kalanı heba olmadı canım hayatınızın, taş Çatlasa 2 sene sonra, sizinle heryere gelen oturup sohbet edebilen birine dönüşecek ..
ama sonra size rahatlık batacak ve 2. Yi yapacaksınız işte ozaman hiçbişey eskisi gibi olmayacak

Ben kendimi biliyorum bak ben isteyeceğim çünkü çok seviyorum bebek güneşi içime sokasım geliyor bazen şey diyorum keşke ikiz olsaydı ya ne güzel olurdu falan diyorum ama eşim bile istemiyor yok tek çocuk yeter diyor o bile bıktı ki eşim benden daha sabırlıdır her konuda

Ama icinde kalirdi o zaman donup baktiginda herseyi yaptin ne guzel. Bizde 10yili gectik 3yildir da evliyiz cogu seyi yaptigimiz icin ne aklim kaliyor ne bisey tabiki bazen ozliyorum film izlemeyi bile ama biraz daha buyuduklerinde yine kavusucaz onlara zaten ❤

Ve altına imzamı atabilrim
Ekleyecek tek bir harfim bile yok

S Sevimlipanduf ben sizden diş bekliyorum yani umarım diştir en azından geçici olur
bizim dış çıkınca uykular değişti çığlıklar gitti
siz hani eğitim alacaktınız öyle birşey yazmıştın ne oldu o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…