Biz hala kabiziz her sabah zeytinyagi iciriyoruz duzelmedi.Gunaydin.
Oğlum yine kabız oldu ya.
Bu sefer demir ilacına da başladık sabah askam dörder damla. Demir ilacı kabız yapar mı kesin bilgi mi?
Ne vereyim ben bu çocuğa
Geçen taze fasulye vermistim iyi gelmişti.
Onun dışında nerdeyse her gün kayısı armut veriyorum yine de ise yaramıyor
Sen eşini seviyor musun gerçekten ? Yani hala seviyor musunÖyle alicilari cok kiz hele parasi oldumu kor topalda olsa yok satiyobizim herifte pek yakisikli daha ne istesinler
GünaydınGunaydin kizlar.benim kiz yataginda basladigi uykusuna aramizda devam etti.beraber yatinca bu saate kadar uyuyo tabi arada uyanip sutunu veriyorumm..
İnşallah sabah çıkarır doktor canm hastane ortamı geriyor insanı maşallah Ertuğrul hep gülsünKuzu iyi cis yaptıkça ortaligi ayaga kaldiriyor malesef aksam 9 dan sonra kendine geldi gulmelere basladi bugubn taburcu ederlerse insallah evime gidelim gece hic uyumadim nerdeyse decamli visit gece 3 te gelen hasta derken cocuk uyandi zor uyuttum oda cok az uyudu
Günaydın oğlun nasıl oldu cnm..Günaydın
Aranizda yatmasına nasil cesaret ediyorsunuz, ezilir mazallah Allah korusun
Eliniz kolunuz çarpmıyor mu?
Yattiginda iyiydiGünaydın oğlun nasıl oldu cnm..
Bende gebze deyimKocaelideyim ben gebze ilcesinde kutahya,bolu ,balikesir civarlarinda da konya gibiymis ucretlet duydugum kadariyla biz de 1000den basliyor:)
İnsan en çokta eşiyle vakit geçirmeyi özlüyor. Adamlar işe git eve gel çocuk pışpışla onlarda yoruluyor. Bazen otururken koltukta uyuyor eşim ona da üzülüyorum Bazen çocuk sahibi olmak hayattaki en güzel şey diye düşünürken bazen ah ben ne yaptım die aklımdan geçirdiğim bile oluyor. Ki bide benim kızımın o kadar eziyeti olmamasına rağmen.3 senelik evliyim ben şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez rahata alışmadan gezip tozmaya alışmadan çocuk yapardım.Aynen canım tam da bu şekilde oluyor gündüzleri 10 dk da uyuyor bazen 2 kez bazen bir kez tamam ama en azından beni yormuyor darladı mı koyuyorum kanguruya dışarıya çıkartıyorum ama akşamları noluyorsa en iyi ihtimalle 1 saat 1,5 saatte uykuya geçiyor olan ömrüm de onunla geçiyor kocanın yüzünü gördüğüm yokki adam işten geliyor güneşi atıyorum kucağına ben masayı kuruyorum (en azından bıgunlerde yemek yapabiliyorum buna da şükür) birlikte yemek yiyoruz guneş hanım izin verdiği kadar en az 5 kere masadan kalkmalı en sonunda kucağa alınmalı tek kol yemek yemeğe çalışıyoruz sonra gene eşimde guneş, ben masa topla bulaşık yıka çay hazırla derken guneş de ayyuka çıkmış oluyor alıp yatak odasına geldim eşim 2-3 kez geldi yanımıza sonra salonda uyumuş sabah da muhtemelen yüzünü göremeyeceğim işe gidecek kendi kalkıp boyle işte ..
Insallah cikarirlar hersey yolundadirda canim uyju fln hepsi karisti cocugum sersem gibi oldu ağlayan aglayana bizimki de o sekil gerciİnşallah sabah çıkarır doktor canm hastane ortamı geriyor insanı maşallah Ertuğrul hep gülsün
Alistik biz.ona dokunmadan yatiyoruz ama o bize tekme tokat daliyoo uyanincaGünaydın
Aranizda yatmasına nasil cesaret ediyorsunuz, ezilir mazallah Allah korusun
Eliniz kolunuz çarpmıyor mu?
Aynen canım İnan aynı duygulardayız bazen iyiki doğurmuşum seni yavrum diye içime sokasım geliyor bazen de uf ya bitti hayatının geri kalanı hep bu şekilde geçecek diyorum eşim tatile gidelim diyor yok bebekle tatil olmaz diyorum, pikniğe gidelim diyor yok geçen gittik burnumuzdan geldi diyorum, İnan annemlere bile gidesim gelmiyor evde atlet pijama saçımı bile günlerce taramadan oturuyorum, böyle plansızca hadi gidelim deyip gitmelerimizi özledim bende eşimin her dışında ona eşlik ederdim saatlerce arabayla yolculuk yapardık güle oynaya şimdi hayat enerjim bakkaldan ekmek almaya yetmiyor ekmek yoksa yemem napıyım diyorumİnsan en çokta eşiyle vakit geçirmeyi özlüyor. Adamlar işe git eve gel çocuk pışpışla onlarda yoruluyor. Bazen otururken koltukta uyuyor eşim ona da üzülüyorum Bazen çocuk sahibi olmak hayattaki en güzel şey diye düşünürken bazen ah ben ne yaptım die aklımdan geçirdiğim bile oluyor. Ki bide benim kızımın o kadar eziyeti olmamasına rağmen.3 senelik evliyim ben şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez rahata alışmadan gezip tozmaya alışmadan çocuk yapardım.
Geri kalanı heba olmadı canım hayatınızın, taş Çatlasa 2 sene sonra, sizinle heryere gelen oturup sohbet edebilen birine dönüşecek ..Aynen canım İnan aynı duygulardayız bazen iyiki doğurmuşum seni yavrum diye içime sokasım geliyor bazen de uf ya bitti hayatının geri kalanı hep bu şekilde geçecek diyorum eşim tatile gidelim diyor yok bebekle tatil olmaz diyorum, pikniğe gidelim diyor yok geçen gittik burnumuzdan geldi diyorum, İnan annemlere bile gidesim gelmiyor evde atlet pijama saçımı bile günlerce taramadan oturuyorum, böyle plansızca hadi gidelim deyip gitmelerimizi özledim bende eşimin her dışında ona eşlik ederdim saatlerce arabayla yolculuk yapardık güle oynaya şimdi hayat enerjim bakkaldan ekmek almaya yetmiyor ekmek yoksa yemem napıyım diyorum
Ben kendimi biliyorum bak ben isteyeceğim çünkü çok seviyorum bebek güneşi içime sokasım geliyor bazen şey diyorum keşke ikiz olsaydı ya ne güzel olurdu falan diyorum ama eşim bile istemiyor yok tek çocuk yeter diyor o bile bıktı ki eşim benden daha sabırlıdır her konudaGeri kalanı heba olmadı canım hayatınızın, taş Çatlasa 2 sene sonra, sizinle heryere gelen oturup sohbet edebilen birine dönüşecek ..
ama sonra size rahatlık batacak ve 2. Yi yapacaksınızişte ozaman hiçbişey eskisi gibi olmayacak
Ay cok sukur cok sevindim❤Yattiginda iyiydi
3 gibi tuttu yine 1 saat falan devam etti
Yüzüstü yatirdim uyumus oyle oksurmedi
Ama icinde kalirdi o zaman donup baktiginda herseyi yaptin ne guzel. Bizde 10yili gectik 3yildir da evliyiz cogu seyi yaptigimiz icin ne aklim kaliyor ne bisey tabiki bazen ozliyorum film izlemeyi bile ama biraz daha buyuduklerinde yine kavusucaz onlara zaten ❤İnsan en çokta eşiyle vakit geçirmeyi özlüyor. Adamlar işe git eve gel çocuk pışpışla onlarda yoruluyor. Bazen otururken koltukta uyuyor eşim ona da üzülüyorum Bazen çocuk sahibi olmak hayattaki en güzel şey diye düşünürken bazen ah ben ne yaptım die aklımdan geçirdiğim bile oluyor. Ki bide benim kızımın o kadar eziyeti olmamasına rağmen.3 senelik evliyim ben şimdiki aklım olsa evlenir evlenmez rahata alışmadan gezip tozmaya alışmadan çocuk yapardım.
Ve altına imzamı atabilrimGeri kalanı heba olmadı canım hayatınızın, taş Çatlasa 2 sene sonra, sizinle heryere gelen oturup sohbet edebilen birine dönüşecek ..
ama sonra size rahatlık batacak ve 2. Yi yapacaksınızişte ozaman hiçbişey eskisi gibi olmayacak
Canım kaçıncı fitilimiz.. bir aydır normal olarak yapmadı ki hiç.Fitil versen bizimki kabiz oldu fitilden sonra normale donmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?