2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bakma sen bu türlerin gideri de oluyor kim bakcak ona ya diye geciyor icinden sora bi bakiyorsun kizlar mizlar peslerinde ben vazgecmeseydim duvar da kemiremezdim masraf cikar duvarlar zarar gorur fln o da yasak

Ya canım bir insanın merhametli oluşunu anlarsın evlenmesen de ne bileyim bi kediye köpeğe bakışından bi insana bakışından falan nasıl anlaşılmıyor bu sizinkiler anlamadım gitti mesela sen bu adamla sevgiliyken falan kız kardeşine boyle davrandığını biliyor muydun

Bexsero bizdede ateş yaptı. Bizim doktor ağır olur hepsi diye ayrı yaptırmamı söyledi. 6. ay aşılarını pazartesi olacak.

Yarim saat ayakta sallama pis pis +elektrik supurgesi vee mutlu son.son 1 aydir ortamizda yatiyodu bu aksam yatağına koyduk ama uyanir diyee uyuyamıyorum

1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Oyyy kuzum nasıl şimdi? Hemencik toparlar inşallah Acil şifalar minik adama

Allah im noluyor bu cocuklara
Gündüzleri hadi bi şekilde yetebiliyorum ama akşamları uyutma çabası uyumazsa da o huysuzluğu insana nefes aldırmıyor 9 da bi giriyoruz odaya en iyi 10,30 da falan uyumuş oluyor ama ben boğuluyroum boyle anlatamam bazen çok sinirleniyorum gündüzleri boyle olmuyorum sabrım yetiyor ama akşamları tahammül edemiyorum

Ahh o kdr iyi anliyorum ki seni aksam hem psikolojik hem fizyolojik olarak tukeniyoruz Çünkü dedigin gibi huysuz olmasa ben de alcam odadan kacta isterse o zaman uyusun ama ah o bagrinmalari... gececek bu gunler de gecis sureci diip duruyorum

Çünkü o saatler eşinle vakit geçirmek, dinlenmek, işlerini halletmek falan istiyorsun ama o uyumadıkça geriliyorsun daha fazla

Nilufer_3457 prospan yetişkinlerde bile 6 saatte bir içiliyordu diye hatırlıyorum yine de yanlış olmasın tabi googledan da bak istersen ama bence hemen verme biraz daha bekle ne olur ne olmaz

Acıma acınacak hale düşersin demişler. Herzaman geçerliliğine inanmasamda bazen inanıyorum.

Çünkü o saatler eşinle vakit geçirmek, dinlenmek, işlerini halletmek falan istiyorsun ama o uyumadıkça geriliyorsun daha fazla
Aynen canım tam da bu şekilde oluyor gündüzleri 10 dk da uyuyor bazen 2 kez bazen bir kez tamam ama en azından beni yormuyor darladı mı koyuyorum kanguruya dışarıya çıkartıyorum ama akşamları noluyorsa en iyi ihtimalle 1 saat 1,5 saatte uykuya geçiyor olan ömrüm de onunla geçiyor kocanın yüzünü gördüğüm yokki adam işten geliyor güneşi atıyorum kucağına ben masayı kuruyorum (en azından bıgunlerde yemek yapabiliyorum buna da şükür) birlikte yemek yiyoruz guneş hanım izin verdiği kadar en az 5 kere masadan kalkmalı en sonunda kucağa alınmalı tek kol yemek yemeğe çalışıyoruz sonra gene eşimde guneş, ben masa topla bulaşık yıka çay hazırla derken guneş de ayyuka çıkmış oluyor alıp yatak odasına geldim eşim 2-3 kez geldi yanımıza sonra salonda uyumuş sabah da muhtemelen yüzünü göremeyeceğim işe gidecek kendi kalkıp boyle işte ..

10 da gir kujum o zaman belli ki 10 30 uyku saati

Kuzum geçmiş olsunnn
Ömer in dişleri bı rahatlasaydi ah
Kimse yok mu birkaç gün yardımına gelebilecek ailenden veya eşinin ailesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…