Bakma sen bu türlerin gideri de oluyor kim bakcak ona ya diye geciyor icinden sora bi bakiyorsun kizlar mizlar peslerindeOyle beterin beteri var sukur netin var20 tl lik faturamida ödüyor oh da ne isterim iyi yere kapak atmişim internet boll
Bizimkinide iki kız kapiştık biz bibirjmjzi yedik ben kazandim derken kaybeden benmisimde iste insan anlamiyor
Sende vazgecmesen simdiye duvarları kemiriyor olurdun
Ya canım bir insanın merhametli oluşunu anlarsın evlenmesen de ne bileyim bi kediye köpeğe bakışından bi insana bakışından falan nasıl anlaşılmıyor bu sizinkiler anlamadım gitti mesela sen bu adamla sevgiliyken falan kız kardeşine boyle davrandığını biliyor muydunKiz benim kocam
Gorumcemi cok dövdu utanarak diyom bunyda kiz kacis gibi gordu herhalde birde konusuyorduk tlfda ne yaparsa yapsin esi çok seviyor insan sevdimi gozde gormuyor bende oyle ilk zamanlar ona dokunmadan duramazdim gelir gider şap şap operdim cok severdim kendimden gececek kadar cok sevdim oyuzden gorumceyi anlayabiliyorum diyordu
Bazen abimi goruyorum onda insallah benzemez diye ama ortak huylari cokmus
AminMasallah ona ❤❤ her daim gulsun o guzel yuzu
Allah im noluyor bu cocuklara2 saattir güneşi uyutmaya çalışıyorum şimdi bizim yatağın üzerinde uyuyor alırsam uyanacak eşimde salonda koltukta uyumuş bende beşiğe mi girsem nere yatsam
Sagol canim gece uyumadikCok gecmis olsun kuzum gecmiyords oksuruk insan cigerini sokuyor
Amin canım. Hep gülsünler inşallahGaliba babasi ayni bizimki hep agiz kulaklarda bi asansore biniyoz herkese guluyor market pazar kim denk gelirserabbim gulen yuzleriniaglatmasin hic
Bexsero bizdede ateş yaptı. Bizim doktor ağır olur hepsi diye ayrı yaptırmamı söyledi. 6. ay aşılarını pazartesi olacak.Dün 6.ay aşıları ile bexsero aşısını oldu kızım. Doktorun tavsiyesi ile aşı olmadan yarım saat önce calpol verdim. Normalde aşıdan önce calpol verilmesine karşıyım ama bu gerçekten hem ağrı hem de ateş yapar çok dedi. Diğer aşılarda değil ama bexsero vurulurken çok ağladı kızımBu zamana kadar hiç öyle ağlamamıştı. Dünden beri de ateşli. 6 saatte bir calpol veriyorum. Birkaç saat düşüyor sonra yine çıkmaya başlıyor. 2 gün sürebilir demişti doktor. Bakalım yarın inşallah iyi olur
Oyyy kuzum nasıl şimdi? Hemencik toparlar inşallah1bucuk saati geciyordu cikti pasam , aglayarak ses kisik ciglik cigliga gozler sisimis acamiyor bile topuktsn serum takmışlar 3 saat daha ac kalacakmis simdilik uyuttum sicrayip uyaniyor ama dort goz oglumu emzirmeyi bekliyorum
Gündüzleri hadi bi şekilde yetebiliyorum ama akşamları uyutma çabası uyumazsa da o huysuzluğu insana nefes aldırmıyor 9 da bi giriyoruz odaya en iyi 10,30 da falan uyumuş oluyor ama ben boğuluyroum boyle anlatamam bazen çok sinirleniyorum gündüzleri boyle olmuyorum sabrım yetiyor ama akşamları tahammül edemiyorumAllah im noluyor bu cocuklara
Ahh o kdr iyi anliyorum ki seniGündüzleri hadi bi şekilde yetebiliyorum ama akşamları uyutma çabası uyumazsa da o huysuzluğu insana nefes aldırmıyor 9 da bi giriyoruz odaya en iyi 10,30 da falan uyumuş oluyor ama ben boğuluyroum boyle anlatamam bazen çok sinirleniyorum gündüzleri boyle olmuyorum sabrım yetiyor ama akşamları tahammül edemiyorum
Çünkü o saatler eşinle vakit geçirmek, dinlenmek, işlerini halletmek falan istiyorsun ama o uyumadıkça geriliyorsun daha fazlaGündüzleri hadi bi şekilde yetebiliyorum ama akşamları uyutma çabası uyumazsa da o huysuzluğu insana nefes aldırmıyor 9 da bi giriyoruz odaya en iyi 10,30 da falan uyumuş oluyor ama ben boğuluyroum boyle anlatamam bazen çok sinirleniyorum gündüzleri boyle olmuyorum sabrım yetiyor ama akşamları tahammül edemiyorum
Acıma acınacak hale düşersin demişler. Herzaman geçerliliğine inanmasamda bazen inanıyorum.Evet demiyorkiadam hic hayir desin yok ben her yolu denedim olmuyor adam odun naparsan yap degismiyor neler yaptim ya mumlarla evi donattim
Masalar hazirladim sevgilelrr gunuydu bugunmuymus dedi insan bi cop alir
Gelir hic daha bana hediye almisli yoktur bi paketle gelmedi eve daha biz sevgiliyken gs formasi aldim
Hem ona hem bana gsstordan karsilik yok n isanliyken dogumgunu vardi 3600 tl tlf aldim o bana cicek aldi evliykene denk geldi dogumgunu otu napacaksam
Begendin kolyeyi alalim begenmezsin diye almadim dedi ogun bugundur alacak iki sene gecti bi halt olmaz bundan zenginin ekmegi yenmez diye bosa dememisler bisey yedirmicek cocuga alsin ben ona seviniyorum ben umudumu yitirdim
Artik allah kahretsin ki oyle bi vicdan varki bende simdi isten geldi millet gezmelerde bizimki kopek gibi calisiyor yumurta kirdi yerken gordum aglayasim
Geldi allahin belasi yumurta yiyo diye yuregim sizlarken o hayvan benim gozyasimi sel etti bir gram insan uzulmezmi demekki merhametsiz olmak lazim hic birseye uzulmuyor adam ya
Sabah öğle akşam 1çay kaşığı diyor canım balgamı atacak daha çok öksürüyor diye düşünme ertesi gün kesiliyor inşallah öyle olurKizlar esime prospan aldırdım,7de verdim. Yatarken de versem birsey olur mu 11 gibi falanKahsen @anneveoglusu
Aynen canım tam da bu şekilde oluyor gündüzleri 10 dk da uyuyor bazen 2 kez bazen bir kez tamam ama en azından beni yormuyor darladı mı koyuyorum kanguruya dışarıya çıkartıyorum ama akşamları noluyorsa en iyi ihtimalle 1 saat 1,5 saatte uykuya geçiyor olan ömrüm de onunla geçiyor kocanın yüzünü gördüğüm yokki adam işten geliyor güneşi atıyorum kucağına ben masayı kuruyorum (en azından bıgunlerde yemek yapabiliyorum buna da şükür) birlikte yemek yiyoruz guneş hanım izin verdiği kadar en az 5 kere masadan kalkmalı en sonunda kucağa alınmalı tek kol yemek yemeğe çalışıyoruz sonra gene eşimde guneş, ben masa topla bulaşık yıka çay hazırla derken guneş de ayyuka çıkmış oluyor alıp yatak odasına geldim eşim 2-3 kez geldi yanımıza sonra salonda uyumuş sabah da muhtemelen yüzünü göremeyeceğim işe gidecek kendi kalkıp boyle işte ..Çünkü o saatler eşinle vakit geçirmek, dinlenmek, işlerini halletmek falan istiyorsun ama o uyumadıkça geriliyorsun daha fazla
10 da gir kujum o zaman belli ki 10 30 uyku saatiGündüzleri hadi bi şekilde yetebiliyorum ama akşamları uyutma çabası uyumazsa da o huysuzluğu insana nefes aldırmıyor 9 da bi giriyoruz odaya en iyi 10,30 da falan uyumuş oluyor ama ben boğuluyroum boyle anlatamam bazen çok sinirleniyorum gündüzleri boyle olmuyorum sabrım yetiyor ama akşamları tahammül edemiyorum
Kuzum geçmiş olsunnnKizlar benim belim ağrıyor dünden beri çok fazla
esim yakı koydu
Ömer devamlı kucak istiyor tasısam belim fena
taşımasam ağlıyor
bende bel kaymasi riski var bel çukurun geniş normale göre hala doğum kilom gitmedi kilo veremiyorum
Yok canım 10 da girersem 12 yi buluyor bu kez de10 da gir kujum o zaman belli ki 10 30 uyku saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?