Sana gelince bi defter kalem aldırmayıp devir tasarruf devri deyip kendi paranın dibini sıyırıyor yani, yazık ya bundan ne köy olur ne kasabadogru gaz veriyon kiz valla kurtuldum bisey desem yuh dersiniz ayni tsortun butun renginden var siyah beyaz yesil her renkten 10 tane
Dolabini gorsen mağazalarda yok okadar tsort birde takintili okadar tsort icinden bitanesine sariyo hep onu giyiiyor hergun yika aynisini bi pantalon hep onu giyer orda bestuztane var giysene yok o olacak simdi durmasin yikasin giysin
Canım bence çok yakın arası, bitkisel de olsa 6 saat bekle en azından gece verKizlar esime prospan aldırdım,7de verdim. Yatarken de versem birsey olur mu 11 gibi falan @Kahsen @anneveoglusu
Ah keske bi kendi yese hakediyor cok calisiyor abisin biri dukkanin yolunu bilmez biraz once hazirlanip ciktilar icim gidiyo ben evde oturuyom millet gununu gun ediyor yaş geciyo bu gunlerde geri gelmicekSana gelince bi defter kalem aldırmayıp devir tasarruf devri deyip kendi paranın dibini sıyırıyor yani, yazık ya bundan ne köy olur ne kasaba
SapıtmaKizlar esime prospan aldırdım,7de verdim. Yatarken de versem birsey olur mu 11 gibi falan @Kahsen @anneveoglusu
Senin kocanı idare edebilmen, yavaş yavaş işlemen lazım. Ama sürekli küslük yaparak da olmaz o iş.. az çok tanımışsındır ya, ne zaman sana hayır diyemeyeceğini kestirmen lazım artıkAh keske bi kendi yese hakediyor cok calisiyor abisin biri dukkanin yolunu bilmez biraz once hazirlanip ciktilar icim gidiyo ben evde oturuyom millet gununu gun ediyor yaş geciyo bu gunlerde geri gelmicek
Bakalim kuzum ilaclarini alsin uyutmaya calisicamGecer kuzum battaniyeyi seviyor cocuklar alisir falan diye dusunme artik zor gununuz uyusun bol bol sallayın allah sabir versin en kotu gununuz bu olur insallah birdahada yaasamazsiniz boyle birsey
Evet demiyorkiSenin kocanı idare edebilmen, yavaş yavaş işlemen lazım. Ama sürekli küslük yaparak da olmaz o iş.. az çok tanımışsındır ya, ne zaman sana hayır diyemeyeceğini kestirmen lazım artık
Bi faydamiz olabilse keske bikmak olur mu yoksa. Ben aksine empati kurabildigimi dusunuyorum seninle. Demisimdir belki daha once Gorustugum biri vardi aynisinin tipkisiydi. Annemin evinden disari cikamazdim bi de ailemle aram bozulurduSizde biktinizbenden arada reset atim gelim kendime
İnsan derdini anlattigi zaman bile ici huzura eriyor elden birsey gelmesine gerek yok seninde hayirli başin varmiş ucuz kurtulmusun insanin hayalleri hayatlari umutlari yikiliyorBi faydamiz olabilse keske bikmak olur mu yoksa. Ben aksine empati kurabildigimi dusunuyorum seninle. Demisimdir belki daha once Gorustugum biri vardi aynisinin tipkisiydi. Annemin evinden disari cikamazdim bi de ailemle aram bozulurdu
Bayagi uzun surdu . Sana birak git ne cekiyorsun fln deniliyor diyoruz da emin ol ben de devam edebilirdim çünkü yapsa da etse de eziyet etse de beni sevdigini soylediginde veya psikolojisinin iyi olmadigini soylediginde geri donuyordum. beni aldatti baska birini buldu da anca oyle kurtuldumİnsan derdini anlattigi zaman bile ici huzura eriyor elden birsey gelmesine gerek yok seninde hayirli başin varmiş ucuz kurtulmusun insanin hayalleri hayatlari umutlari yikiliyor
Bebege degil ogluma veriyorum 6 bucuk yasindaSapıtmasabah ogle aksam sekizer saat araile iki cay kasigi vereceksin iki saate ilac mi icilir hem daha etkisini yeni gostermeye baslicak sen birdaha verim diyon gecmis olsun kuzum neyiniz var gripmi
Sizde biktinizbenden arada reset atim gelim kendime
Çok sağol canım. Şimdilik sakin gibi. Ateşini şimdi yine ölçtüm 37. Umarım çıkmaz ama çıkarsa artık dolven veririm ben de.
Sağol canımmOyy geçer inşallah ya geçmiş olsun kuzum a
Oyle beterin beteri var sukur netin varBayagi uzun surdu . Sana birak git ne cekiyorsun fln deniliyor diyoruz da emin ol ben de devam edebilirdim çünkü yapsa da etse de eziyet etse de beni sevdigini soylediginde veya psikolojisinin iyi olmadigini soylediginde geri donuyordum. beni aldatti baska birini buldu da anca oyle kurtuldumhiiic yikma hayallerini umutlarini ille hayatta bi sinav oluyor seninki de budur. Allah o kadar buyuk ki bi bakiyorsun her sey cozuluvermis oh be demissin. Bir de adam gicik micik ama gül gibi evladin oldu cok sukur...sen anlat yaz buraya dedigin gibi ici rahatlar insanin benim net kullanmam da yasakti ne yapacagimi sasirirdim buna da sukur kiz
Cok gecmis olsun kuzum gecmiyords oksuruk insan cigerini sokuyorBebege degil ogluma veriyorum 6 bucuk yasinda
Öksürüyor
Hepsi farklı bir şey söylüyor canım bu doktorların. Bizim doktor da sağlık ocağı da aynı şeyi söyledi. İçlerinde canlı aşı olmadığı için aynı zamanda yapılabilirmiş. Bexsero ayrı da yapılsa bu etkileri gösteriyormuş. Başlı başına ateş ve ağrı yapar dedi.Bizimndoktor hepsini ayni arada yapmadi. Cok gelir dedi. Baxeroyu sonra yapacak
Çaresizlikte hatsafhadaEst :)) ne kadar sabırlı olunur onu görüyorum şahsen
Maalesef olacağı varsa oluyor canım. Her türlü katlanıcaz artık. Bir de bu bexsero 3 doz. Biri 8.ayda diğeri 13.ayda olacak.Teşekkür ederim. Bende yaptiricam da ateşten korkuyorum.
Sağol canımYaa boyunuda söyle..senden azıcık kısayım ama 10 kilo fazlayım ben napayım
Geçmş olsun kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?