2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sana gelince bi defter kalem aldırmayıp devir tasarruf devri deyip kendi paranın dibini sıyırıyor yani, yazık ya bundan ne köy olur ne kasaba

Sana gelince bi defter kalem aldırmayıp devir tasarruf devri deyip kendi paranın dibini sıyırıyor yani, yazık ya bundan ne köy olur ne kasaba
Ah keske bi kendi yese hakediyor cok calisiyor abisin biri dukkanin yolunu bilmez biraz once hazirlanip ciktilar icim gidiyo ben evde oturuyom millet gununu gun ediyor yaş geciyo bu gunlerde geri gelmicek

Kizlar esime prospan aldırdım,7de verdim. Yatarken de versem birsey olur mu 11 gibi falan @Kahsen @anneveoglusu
Sapıtma sabah ogle aksam sekizer saat araile iki cay kasigi vereceksin iki saate ilac mi icilir hem daha etkisini yeni gostermeye baslicak sen birdaha verim diyon gecmis olsun kuzum neyiniz var gripmi

Ah keske bi kendi yese hakediyor cok calisiyor abisin biri dukkanin yolunu bilmez biraz once hazirlanip ciktilar icim gidiyo ben evde oturuyom millet gununu gun ediyor yaş geciyo bu gunlerde geri gelmicek
Senin kocanı idare edebilmen, yavaş yavaş işlemen lazım. Ama sürekli küslük yaparak da olmaz o iş.. az çok tanımışsındır ya, ne zaman sana hayır diyemeyeceğini kestirmen lazım artık

Senin kocanı idare edebilmen, yavaş yavaş işlemen lazım. Ama sürekli küslük yaparak da olmaz o iş.. az çok tanımışsındır ya, ne zaman sana hayır diyemeyeceğini kestirmen lazım artık
Evet demiyorki adam hic hayir desin yok ben her yolu denedim olmuyor adam odun naparsan yap degismiyor neler yaptim ya mumlarla evi donattim
Masalar hazirladim sevgilelrr gunuydu bugunmuymus dedi insan bi cop alir
Gelir hic daha bana hediye almisli yoktur bi paketle gelmedi eve daha biz sevgiliyken gs formasi aldim
Hem ona hem bana gsstordan karsilik yok n isanliyken dogumgunu vardi 3600 tl tlf aldim o bana cicek aldi evliykene denk geldi dogumgunu otu napacaksam
Begendin kolyeyi alalim begenmezsin diye almadim dedi ogun bugundur alacak iki sene gecti bi halt olmaz bundan zenginin ekmegi yenmez diye bosa dememisler bisey yedirmicek cocuga alsin ben ona seviniyorum ben umudumu yitirdim
Artik allah kahretsin ki oyle bi vicdan varki bende simdi isten geldi millet gezmelerde bizimki kopek gibi calisiyor yumurta kirdi yerken gordum aglayasim
Geldi allahin belasi yumurta yiyo diye yuregim sizlarken o hayvan benim gozyasimi sel etti bir gram insan uzulmezmi demekki merhametsiz olmak lazim hic birseye uzulmuyor adam ya

Sizde biktiniz benden arada reset atim gelim kendime
Bi faydamiz olabilse keske bikmak olur mu yoksa. Ben aksine empati kurabildigimi dusunuyorum seninle. Demisimdir belki daha once Gorustugum biri vardi aynisinin tipkisiydi. Annemin evinden disari cikamazdim bi de ailemle aram bozulurdu

Bi faydamiz olabilse keske bikmak olur mu yoksa. Ben aksine empati kurabildigimi dusunuyorum seninle. Demisimdir belki daha once Gorustugum biri vardi aynisinin tipkisiydi. Annemin evinden disari cikamazdim bi de ailemle aram bozulurdu
İnsan derdini anlattigi zaman bile ici huzura eriyor elden birsey gelmesine gerek yok seninde hayirli başin varmiş ucuz kurtulmusun insanin hayalleri hayatlari umutlari yikiliyor

İnsan derdini anlattigi zaman bile ici huzura eriyor elden birsey gelmesine gerek yok seninde hayirli başin varmiş ucuz kurtulmusun insanin hayalleri hayatlari umutlari yikiliyor
Bayagi uzun surdu . Sana birak git ne cekiyorsun fln deniliyor diyoruz da emin ol ben de devam edebilirdim çünkü yapsa da etse de eziyet etse de beni sevdigini soylediginde veya psikolojisinin iyi olmadigini soylediginde geri donuyordum. beni aldatti baska birini buldu da anca oyle kurtuldum hiiic yikma hayallerini umutlarini ille hayatta bi sinav oluyor seninki de budur. Allah o kadar buyuk ki bi bakiyorsun her sey cozuluvermis oh be demissin. Bir de adam gicik micik ama gül gibi evladin oldu cok sukur...sen anlat yaz buraya dedigin gibi ici rahatlar insanin benim net kullanmam da yasakti ne yapacagimi sasirirdim buna da sukur kiz

Sapıtma sabah ogle aksam sekizer saat araile iki cay kasigi vereceksin iki saate ilac mi icilir hem daha etkisini yeni gostermeye baslicak sen birdaha verim diyon gecmis olsun kuzum neyiniz var gripmi
Bebege degil ogluma veriyorum 6 bucuk yasinda
Öksürüyor

Z zet193 canim calpol devamli ateslerde pek ise yaramiyor malesef bizimde olmustu ates durumu dolven bu konuda cok daha iyi ve uzun bi sure koruyor o sekilde tekrar çıkmıyor hemen bebis huysuz oluyo dersen 2 cay kasigi verebilirsin
Çok sağol canım. Şimdilik sakin gibi. Ateşini şimdi yine ölçtüm 37. Umarım çıkmaz ama çıkarsa artık dolven veririm ben de.

Oyle beterin beteri var sukur netin var 20 tl lik faturamida ödüyor oh da ne isterimiyi yere kapak atmişim internet boll

Bizimkinide iki kız kapiştık biz bibirjmjzi yedik ben kazandim derken kaybeden benmisimde iste insan anlamiyor

Sende vazgecmesen simdiye duvarları kemiriyor olurdun

Bizimndoktor hepsini ayni arada yapmadi. Cok gelir dedi. Baxeroyu sonra yapacak
Hepsi farklı bir şey söylüyor canım bu doktorların. Bizim doktor da sağlık ocağı da aynı şeyi söyledi. İçlerinde canlı aşı olmadığı için aynı zamanda yapılabilirmiş. Bexsero ayrı da yapılsa bu etkileri gösteriyormuş. Başlı başına ateş ve ağrı yapar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…